اسم پوشه قالب رو تغییر دادی؟
متوجه نشدم من مثل این آموزش عمل کردم! عکس هم گرفتم برای شما اما جواب نداد! یعنی تو مرحله
- وارد پنل مدیریت شوبد, سپس روی My Account کلیک کنید. در این قسمت
Template را روی vipservice.ir و Language را روی persian قرار دهید و در آخر روی Save Change کلیک کنید.- سپس وارد تنظیمات سپس تنظیمات اصلی شده و در سربرگ عمومی, فیلد قالب را روی vipservice.ir قرار دهید و روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.
عمل نمیکنه!
آموزش نصب:
- ابتدا پکیج را دانلود کنید سپس در محل نصب WHMCS آپلود کرده و از حالت فشره خارج کنید (UnZip)
- وارد پنل مدیریت شوبد, سپس روی My Account کلیک کنید. در این قسمت
Template را روی vipservice.ir و Language را روی persian قرار دهید و در آخر روی Save Change کلیک کنید.- سپس وارد تنظیمات سپس تنظیمات اصلی شده و در سربرگ عمومی, فیلد قالب را روی vipservice.ir قرار دهید و روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.
- سپس وارد سربرگ محلی کردن شوید و فرمت تاریخ را روی YYYY/MM/DD قرار دهید و زبان پیشفرض را روی persian قرار دهید و در آخر روی Save Change کلیک کنید.
- سپس وارد سربرگ فاکتور ها شده و در قسمت نوع فونت در TCPDF تیک Custom را زده و در کادر سفید رنگ dejavusans را وارد کنید.
UP.
لینک ها مشکل دارن لطفا بررسی کنید
شرکت فناوری اطلاعات وب سرورینگ آدرس سایت : www.webservering.ir
آی دی یاهو: amir.saghafi@yahoo.com شماره تماس بخش فروش : 3939348-0937 شماره ثابت شرکت : 2575750-0282
دوستان عزیز منتظر یک سوپرایز در ضمینه whmcs توی ایران از طرف بنده باشید![]()
HUM ...
منتظریم دوست عزیز
بسیار ممنون
کارحرف ندارد
کار ارزشمندی انجام دادید
با سلام و سپاس به خاطر زحمتی که انجام شده.
فقط من نمیدونم شما چرا قبول نمی کنی لینک ها ایراد داره. من با 3 تا ISP تست زدم حتی از سرور سویس و آمریکا و انگلیس هم زدم ولی Not Fond میده. آقا اصلا حرف ما غلط شما یه لطف کن یه جای دیگه هم اینارو آپ کن.
کسایی که دانلود کردن لطفا یه جای دیگه آپ کنن.
ارائه سرور مجازی از ایران، هلند، انگلیس، آلمان، آمریکا، کانادا و هاست لینوکس ایران و خارج
طراحی وب سایت، راه اندازی سرور آنتی ویروس نود32
Telegram: @serverha_org Tel: 09389522043
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)