سلام شما دوست عزیز که سایت پربازدید بالا روزانه 5.000 آی پی داری ! از کجا هاست خریداری کردی ؟ از کیفیتش راضی هستی؟ پشتیبانی چی ؟
----
آقا اینجا آفر ندین! فقط مدیران وب سایت
سلام شما دوست عزیز که سایت پربازدید بالا روزانه 5.000 آی پی داری ! از کجا هاست خریداری کردی ؟ از کیفیتش راضی هستی؟ پشتیبانی چی ؟
----
آقا اینجا آفر ندین! فقط مدیران وب سایت
هفته ای یک تاپیک این چنینی از شما دیده میشهامیدوارم آخر به جای خوبی برسین
خداشکر 100 تا شدیم افری هم ندادیم
ویرایش توسط i-whost : January 9th, 2013 در ساعت 23:15 دلیل: Answer
عزیز هاست کشک نیست بنده هم چندین سایت دارم و روی هر هاستینگ بیخودی نمیبرمشون امروز تیکت ارسال شده برای یکی از سایت ها که باید انتقال بدیم و جایی رو نمیشناسم
شما هم اگر همینجوری توی تاپیک های من پارازیت بندازی ایشالله به 200 میرسی
در ضمن فقط یک تاپیک برای هاست پربازدید زده بودم یکی هم برای هاست با آی پی که به شما هیچ ربطی نداره!
ویرایش توسط SajjadM2 : January 9th, 2013 در ساعت 23:13
اگر حساس هستین و دامنه آی ار ندارین و کیفیت براتون مهم هست از خارج مستقیم تهیه کنید![]()
i-whost عزیز ! فک کنم اگه کمک کنی بهتر باشه :X من که ندیدم زیاد سجاد از این کارا کنه!
سجاد جان نت افراز خوبه
من استفاده کردم راضی هم بودم
در ضمن آترین سرور هم به تازگی راه اندازی شده چیز شاخیه ...
واقعا حرف نداره![]()
آقا از قیمت های این سایت سر در میاره بزار ببینیم :دی
streamxhost.com
سلام مقدار مصرف پهنای باند و همچنین آدرس سایتتون رو بفرستید حجم دیتابیس و تمامی تلاشهایی که برای بهینه سازی وبسایت خود کرده اید را بفرمایید
سرویس دهنده زیاد است شما نیازتون رو بگید
من بهتون همکاران رو پیشنهاد میدم
نت افراز
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)