اقا این جریان تراوین تا چه حدی صحت داره؟؟منبع خبری داره واقعا؟یا دوستان خودشون عنوان کردند؟اینها احتمالا چندتا پنل داشتن یکیش مشکل دار شده که سرور شما توی اون پنل هست. سرور دوستتون احتمالا توی پنل یکی دیگه هست
اقا این جریان تراوین تا چه حدی صحت داره؟؟منبع خبری داره واقعا؟یا دوستان خودشون عنوان کردند؟اینها احتمالا چندتا پنل داشتن یکیش مشکل دار شده که سرور شما توی اون پنل هست. سرور دوستتون احتمالا توی پنل یکی دیگه هست
پس دم خودم گرم عجب زمانی سایتها رو منتقل کردم انگلیس...
به دلم افتاده بود
این اواخر روی سایتها هر تغییری که ایجاد میکردم وسط کارم یهو برمیگشت به حالت قبل
دیگه مجبور شده جا عوض کنم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
یعنی یه سرور دیگه گرفتن؟؟واقعا بعضیها نمیدونم چرا روی باد هوا صحبت میکنند
دوست عزیز اینها بک اپ داشتن روی سورهای دیگه الناهم امدن اون بکاپاها را روی سرو دیگه ریستور کردن و سایتها بالا امده ربطی به این ندارهکه سررو و سایت شما اپ شده االکی هی میان بهضیها میگن مشکل حل شده سایتها بالا امده عجبها
آقا من از سرور ایرانم هاست دارم ..اونم هنوز قطعه ...باور ندارین : http://www.kpnu-csc.ir و کلی سایت دیگه .....
.....این سایتی که الان براتون گذاشتم ...یه جورایی بد شانسه ..نمیدونم چرا ...با این دامنه من 5 بار سایت ساختم. ...هر دفه ...سرور قطع میشده و بک آپ منم از بین میرفته ..هر دفه هم ...تا آمارش میره بالا اینجوری میشه ..جدا میگم ...تا 290 تا یوزر مشکلی نیست همین که 300 میشه ..سرور قطع میشه ...تو همین 300 تا تلسم شده ..باز دباره راهش میندازم ....از پایه ..کاش بک آپ هارو دانلود میکردم ....
![]()
دوستان صبور باشید و محکم طوری نمیشه ایشالا...
الان کاری نمیشه کرد.خواهش میکنم تو این وضعیت که باید باهم متحد باشیم دعوا نکنید.
یه ندایی بهم میگه درست میشه و به خوبی و خوشی همه رو منتقل میکنیم
ولی من دیگه غلط بکنم بیام سرور المان بگیرم
شده برم سراغ افغانستان از القاعده سرور بگیرم ولی ازین نامردا نگیرم![]()
من 3 میلیون پول اسکریپت دادم الان چه خاکی باید تو سرم بریزم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)