صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: فروش ویزا کارت های مجازی

عضو انجمن loginvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    1,060
    تشکر شده در
    765 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویزا کارت های مجازی

ویرایش
    پول را پس دادند
    ویرایش توسط loginvps.com : January 14th, 2013 در ساعت 01:49
    Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
    ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
    Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli

2. # ADS

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط loginvps.com نمایش پست ها
    این شخص قرار بود بعد از صحبتی که شد و تفاهمی کر رسیدیم پول منو برگشت بده امروز- که گذشت ، من 16/10/91 از ایشان خرید کردم

اما تا امروز پول منو برگشت ندادند طبق قولی که دادند
    تمامی کسانی که می توانند در امر به من کمک کنند پیام خصوصی بزارن تا من حق و پول حلالی که زحمت کشیده ام و شب بیداری کشیده ام را از این شخص بگیرم

عزیز این تاپیک (اطلاع رسانی در مورد یک کلاه بردار) چرا حذف شده مگر مشکلتون حل شده بود که حذفش کردن شما که توضیحات گزاشته بودین چرا تاپیکش حذف شد
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

4. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط loginvps.com نمایش پست ها
    این شخص قرار بود بعد از صحبتی که شد و تفاهمی کر رسیدیم پول منو برگشت بده امروز- که گذشت ، من 16/10/91 از ایشان خرید کردم

اما تا امروز پول منو برگشت ندادند طبق قولی که دادند
    تمامی کسانی که می توانند در امر به من کمک کنند پیام خصوصی بزارن تا من حق و پول حلالی که زحمت کشیده ام و شب بیداری کشیده ام را از این شخص بگیرم

فکر کنم (و امیدوارم) یک کم در مورد ایشون اشتباه قضاوت کرده باشین. آدم بد معامله با کلاه بردار یکی نیست. کسی که بد معامله باشه ممکنه به تعهداتش به موقع عمل نکنه و ضرر و زیانی هم متوجه طرف معامله ش بکنه -- اما معنی ش این نیست که میتونه با خون سردی مال کسی رو بخوره. بین شما ناراحتی و دلخوری پیش اومده. خوب شما هم الان عصبانی هستین (و با توجه به جوانب حق هم دارین). اما از طرفی هم اسمی روی ایشون گذاشتین که مستحقش نیست. همین باعث میشه دلخوری دو طرفه بشه. این راهش نیست. ضرر و زیانی پیش اومده اما باید جلوی بیشتر شدنش رو گرفت. البته حق دارین بگین اصلا به تو چه ربطی داره -- قصدم نسخه پیچیدن و نعیین تکلیف نیست، فقط میگم به نظر میرسه یک کمی هر دو طرف تند رفتین. پول شما رو بدن بعد هم از کنار هم رد نشین تموم بشه بره پی کارش.

عضو جدید ManillA آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    فکر کنم (و امیدوارم) یک کم در مورد ایشون اشتباه قضاوت کرده باشین. آدم بد معامله با کلاه بردار یکی نیست. کسی که بد معامله باشه ممکنه به تعهداتش به موقع عمل نکنه و ضرر و زیانی هم متوجه طرف معامله ش بکنه -- اما معنی ش این نیست که میتونه با خون سردی مال کسی رو بخوره. بین شما ناراحتی و دلخوری پیش اومده. خوب شما هم الان عصبانی هستین (و با توجه به جوانب حق هم دارین). اما از طرفی هم اسمی روی ایشون گذاشتین که مستحقش نیست. همین باعث میشه دلخوری دو طرفه بشه. این راهش نیست. ضرر و زیانی پیش اومده اما باید جلوی بیشتر شدنش رو گرفت. البته حق دارین بگین اصلا به تو چه ربطی داره -- قصدم نسخه پیچیدن و نعیین تکلیف نیست، فقط میگم به نظر میرسه یک کمی هر دو طرف تند رفتین. پول شما رو بدن بعد هم از کنار هم رد نشین تموم بشه بره پی کارش.
    آقا مجید واقعا که گول گفتید واقعا

فقط ایشون باید یاد بگیر آبرو و ارزشه انسانها از پول خیلی‌ بیشتر است و ما حداقل تو محیط همکاری باید ۲۴ ساعت هرمتنگه داریم اینکه زمانی‌ که کارمون با یکی‌ تموم شد واسه پیش بردن هدفمن همه جوره طرف رو به گوه بکشیم خوب نیست..ایشون اون شب که کس دیگه نبود و لنگ بود همه جوره با من را اومد ..من رو تو عمل انجام شده گذشت من واسه کار ایشون هزینه کردم..ولی‌ بلافاصله که صبح افراد دیگری بودن یک لحظه پای من و نسد و سری گفت پول رو بده..و جالبتر اینکه واسه اینکه زودتر کارش انجام شه آبرو و حیثیت منم به گند کشید..الانم به خودش گفتم صبر ندارند ...خیلی‌ عجول هستند..اگه من می‌خواستم پولو بخورم که جواب دادنم چی‌ بود..ایشون مسٔلهشون حل شده ..و انجام می‌شه

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ManillA نمایش پست ها
    آقا مجید واقعا که گول گفتید واقعا

فقط ایشون باید یاد بگیر آبرو و ارزشه انسانها از پول خیلی‌ بیشتر است و ما حداقل تو محیط همکاری باید ۲۴ ساعت هرمتنگه داریم اینکه زمانی‌ که کارمون با یکی‌ تموم شد واسه پیش بردن هدفمن همه جوره طرف رو به گوه بکشیم خوب نیست..ایشون اون شب که کس دیگه نبود و لنگ بود همه جوره با من را اومد ..من رو تو عمل انجام شده گذشت من واسه کار ایشون هزینه کردم..ولی‌ بلافاصله که صبح افراد دیگری بودن یک لحظه پای من و نسد و سری گفت پول رو بده..و جالبتر اینکه واسه اینکه زودتر کارش انجام شه آبرو و حیثیت منم به گند کشید..الانم به خودش گفتم صبر ندارند ...خیلی‌ عجول هستند..اگه من می‌خواستم پولو بخورم که جواب دادنم چی‌ بود..ایشون مسٔلهشون حل شده ..و انجام می‌شه
    انصاف و قبول اشتباه کلید طلائی موفقیته. من همونطور که گفتم برداشتم این نیست که شما خدای نخواسته کلاه بردارین. اما اینطور برداشت میشه که حالا به خاطر ناراحت بودن از نسبت ناروائی که بهتون داده شده میخواین با دیر پرداخت کردن پول ایشون یک کم تنبه شون کنین. اما در نظر بگیرین که به این شکل شما دارین اعلام می کنین «من اهل گرو کشی هستم و اگر چیزی دستم باشه که بتونم طرفم رو تحت فشار بزارم این کار رو می‌کنم». باور کنین این تصویر خوبی نیست که از خودتون بدید -- بقیه دیگه میترسن با شما کار کنن. به نظرم اصول کار حکم میکنه که شما چیز پس دادنی رو قاطی این قضیه نکنین و حتی اگر از طرف مقابلتون خیلی هم ناراحتین این مقدار بلوغ رو از خودتون نشون بدین که مال طرف رو سریع برگردونین اما در عین حال محکم وایسین که شما حق نداری به من توهین کنی.

به هر حال امیدوارم هر دو موفق باشین و این ماجرا کش پیدا نکنه. شرایط کار بدون اینکه برای همدیگه مشکل درست کنیم هم به اندازه کافی سخت هست و هر کس برای درآمدش زحمت میکشه.

جسارت و دخالت من رو هم امیدوارم هر دو ببخشین.

تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    1,060
    تشکر شده در
    765 پست

ویرایش پول را پس دادند
    ویرایش توسط loginvps.com : January 14th, 2013 در ساعت 01:50
    ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10

عضو جدید برف هاستینگ آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    28 پست

الان ایشون مورد تایید هستند یا خیر؟

تشکر تشکر کرده 
    430
    تشکر تشکر شده 
    1,060
    تشکر شده در
    765 پست

ویرایش
    ویرایش توسط loginvps.com : January 14th, 2013 در ساعت 01:50

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)