-
January 9th, 2013, 14:37
عضو انجمن
پاسخ : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)
سرورهای ما درهتزنر مشکلی ندارن چون در پنل خودمون هستن .
بابت اتفاقی که برای دوستان افتاده واقعا متاسف هستم. این روزها رو مقایسه کنید با عیدنوروز گذشته . همین اتفاق در هفته دوم فروردین انجام شده و حدود چهار روز سرورها قطع بودن . هر کسی یک چیزی می گفت ، تحریم ، مشکل مالی ، ناکارامدی اقای ایکس و ... و ما باید روزهای عید تو سرمون بزنیم و به مشتری ها جواب بدیم و هی صفحه انجمن رو ریفرش کنیم شاید خبری برسه
آخر سر هم مشخص شد رعایت نکردن زمان بندی پرداخت حواله ها بوده .حواله ها رو با زور پرداخت کردن و در نهایت تمام سرورها رو از پنل شون خارج کردن و به جایی دیگه فرستادن.دوستانی هم که مایل بودن از اونجا جابجا بشن به پنل دیگه ، با اینکه هزینه ست آپ شون رو پرداخت کرده بودن ، جای جدید نادیده گرفت و اجازه انتقال نداد و در آخر هم اعلام کرد دیگه سرورهای المان رو تمدید نمیکنیم .
اسم نمیارم که حرف تو حرف باز نشه .
دوستان دقت کنید .اکثر شما ها سرور رو از جایی گرفتین که هم مالیات میدن و قیمتتون بالاتر در میاد و هم ارز رو به قیمت بالا حساب میکنن و هم پرداخت سرورهاشون رو دقیقه 90 می ذارن
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت :
www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
-
تعداد تشکر ها ازArna به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013 14:37
# ADS
-
January 9th, 2013, 14:37

نوشته اصلی توسط
shivahost
شاید باورتون نشه! نه شام خوردم! نه صبحانه و نه ناهار!
ادامه مذاکرات تیکتی با simon از هتزنر داشت به جاهای خوبی می رسید که در آخر حواله داد به بخش اکانتینگ و بخش اکانتینگ هنوز جواب نداده با اینکه سیمون براشون پیام داده! یک درخواست 48 ساعته دادیم و سیمون گفت احتمالا قبول کنند....
انصافا من شما را درک میکنم آقای شیواهاست عزیز خوب شما چرا از dc های دیگه مثل xlhost نگرفتید که این مشکل پیش نیاد ،الان خیلی شرایط سختی دارید ،بیشتر به فکر این هستم که مشتری ها شما را درک میکنند یا نه و یا این که دارند بد و بیراه میگن (البته مشتری هم حق داره چون سایت ها و سرور هاشون خوابیده )
-
تعداد تشکر ها از habiballahafg به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 14:38
عضو جدید
دوستان بنده با گذرگاه صحبت کردم.
من به گذرگاه اعتماد دارم و مطمئنم مشکل حل خواهد شد.
لطفا دوستان جو سازی علیه گذرگاه نکنند چون من مطمئنم اگر جو آرام باشد کار ها سریع تر پیش میره
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
-
-
January 9th, 2013, 14:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ali26393
بلاخره متوجه شدم مشکل چی هست
سر بسته به همه اعلام می کنم مشکل نه تحریم هست نه مالی نه از مسئولان هتزنر
مشکل مربوط به شرکت گذرگاه جهانی محلات هست
یکی از کارمندان خانم جهت خودشیرینی اقدام به تغییر بخشی از اطلاعات و پاک کردن بخشی از اطلاعات می کند و بعد مسئولان متوجه می شوند بک آپ هم توسط این خانم پاک شده است و از سرور هتزنر خواستند که آی پی ها را ببندند تا شما کاربران فکر کنید مشکل از آلمانی هاست
در حال حاضر دارند به آلمانی ها التماس می کنند که به یک روشی از هارد های آن اطلاعات از دست رفته را برگردانند
آلمانی ها قول دادند که تا 72 ساعت (از ساعت 14 روز چهارشنبه به وقت تهران) اطلاعات را ریکاور کنند
و از آنجایی که مشکل هتزنر نیست پس این شرکت پولی هم بابت خرابی پرداخت نمی کند
خبر بدتر این است که ممکن است همه اطلاعات ریکاور نشود و کل شما ها بدبخت شوید پس اگر قصد شکایت دارید همین امروز بعد از ظهر با مدارک موجود اقدام به شکایت کنید
من نمی دانم شما از کجا به این نتیجه رسیدید! اما وقتی کارمندان پشتیبانی هتزنر به من می گویند باید با بخش حسابداری صحبت کنم معنی دیگه ای جز مشکل مالی نمی ده!
حالا میشه بفرمایید که این چه اطلاعاتی می تونسته باشه که پاک شده و حل این مشکل نیاز به بسته شدن ip های ما دارد؟
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 14:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali26393
یکی از کارمندان خانم جهت خودشیرینی اقدام به تغییر بخشی از اطلاعات و پاک کردن بخشی از اطلاعات می کند و بعد مسئولان متوجه می شوند بک آپ هم توسط این خانم پاک شده است و از سرور هتزنر خواستند که آی پی ها را ببندند تا شما کاربران فکر کنید مشکل از آلمانی هاست
در حال حاضر دارند به آلمانی ها التماس می کنند که به یک روشی از هارد های آن اطلاعات از دست رفته را برگردانند
آلمانی ها قول دادند که تا 72 ساعت (از ساعت 14 روز چهارشنبه به وقت تهران) اطلاعات را ریکاور کنند
خبر بدتر این است که ممکن است همه اطلاعات ریکاور نشود و کل شما ها بدبخت شوید پس اگر قصد شکایت دارید همین امروز بعد از ظهر با مدارک موجود اقدام به شکایت کنید
برادر من توجه دارید که اگه این گفته هاتون صحت نداشته باشه دوستان لطف می کنند و حسابی ختم قرآن نثار وجود مبارک می کنند؟؟؟؟ منبعتون از کجا بوده؟؟
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
-
تعداد تشکر ها ازempratoor به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 14:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ali26393
اگر حرفتون بی منبع باشه
گذرگاه می تونه ازتون شکایت کنه
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
-
تعداد تشکر ها از par30webhost به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 14:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali26393
منبع؟
-
تعداد تشکر ها از masterphp به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 14:48
عضو انجمن
اقا جون ما ها همه دنبال این هستیم که سرورمون تا وقت اداری المان بالا باید
یعنی درست تا ساعت 5 بعد از ظهر ماکزیمم باید بالا بیاد نیادش میره برای روز های دیگه
-
-
January 9th, 2013, 14:50
عضو انجمن
با اینکه ما در این مسئله جایی نداریم و مشکلی براموش پیش نیومده اما طی 2 سال که در این فروم هستیم مشکلات قبلی رو به چشم دیدیم
فشار روانی بسیار سخت و بالایی به افراد وارد میشه
امیدوارم مشکل هر چه سریع تر حل بشه
-
تعداد تشکر ها ازmehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 14:51
ابتدای همین سال درست روز دوم فروردین هم همین کار رو کرده بودن ظاهرا اینها دوباره این بی احترامی به ایرانی ها رو شروع کردن
-
تعداد تشکر ها از Ali_Reza به دلیل پست مفید