-
January 9th, 2013, 01:39
عضو جدید
پاسخ : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)

نوشته اصلی توسط
babelirani
ببخشید دوست عزیز اینو میگم ولی اول که گفتن مشکل تحریم هاست بعد دیدن کلا" داره سرور ها از دسترس خارح میشه اومدن ایندفه گفتن مشکل از دیر رسیدن حواله ارزی هستش ولی تجربه این دیتاسنتر نشون داده در صورت دیر رسیدن حواله سرور ها به کل در زمانی تمدیدشون یکدفه دسترسی بهشون قطع میشه این دفعه به صورت تک تک دسترسی قطع شده پس بهتره بهشون بگید بهانه بهتری پیدا کنن
عزیز شما یا کلا خبر داری مشکل چی چی هست یا کلا داری سرکار ما میزاری... دوستان تا فردا برای فرمایش بخش مالی هتزنر صبر کنید تا صبح هم فکرتونو بزارید رو هم مشکلی حل نمیشه ! شبتون خوش .
-
-
January 9th, 2013 01:39
# ADS
-
January 9th, 2013, 01:39
عضو انجمن
هر بهانه ای بخوان بیارن یا اوردن یا دارن فکر می کنن که چی بگن بهتر این فکر کنن که فصل امتحانات همه دوستان دانشجو و دانش آموز هست!حداقل اگر می خواتن فیلم بازی کنن و یا هر چیزی به بعد امتحانات می گذاشتن که هم تابیک ها زود تر جلو بره و هم بیشتر اسمشون زبان زد بشه
ویرایش توسط websazha : January 9th, 2013 در ساعت 01:48
-
-
January 9th, 2013, 01:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ilmavps
به هیچ وجه هم من و هم شما میدونیم با یکم سختی میشه بدون واسطه کار کرد خدا را شکر یکی از خوبی های ما ایرانی ها اینه که هر کدوممون 10 تا فامیل خارج از کشور داریم حالا یه خیری هم به ما برسونن
این هم برای خودش نوعی واسطه است و دردسرش را هم کشیده ایم....
من شخصا حساب بانکی در ترکیه داشتم و مستر کارت هم دارم که متاسفانه مدت زیادی است expire شده و بانکم هم yesilada bank بوده که منحل شده و نتوانستیم کارت را تمدید کنم.
-
-
January 9th, 2013, 01:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Golden Palm Force
عزیز شما یا کلا خبر داری مشکل چی چی هست یا کلا داری سرکار ما میزاری... دوستان تا فردا برای فرمایش بخش مالی هتزنر صبر کنید تا صبح هم فکرتونو بزارید رو هم مشکلی حل نمیشه ! شبتون خوش .
به صورتی کاملا" خبر دارم ولی چون نمیتونم کاری کنم فقط سعی میکنم اگه خبری شد به دوستان اطلاع بدم
فکر نکنم سرکار گذاشتن دوستان نفعی برای بنده داشته باشه ؟
از دوستان بنده پیشنهاد دادم از جای دیگیری سرور بخرید ؟
گفتم تمدید نکنید ؟
گفتم به پنل کسه دیگه ای انتقال بدید ؟
-
-
January 9th, 2013, 01:46
عضو انجمن
ببخشید یک سوال الان همه اینجا داغ تخته گاز هر کسی یه چیزی میگه سرور ها ممکنه باز بشه یا دیگه از بی کاری بهتره ؟
خواهشا هر کسی یه حرفی و اطلاعاتی که با خلافیت ذهنی ایجاد میشه به عنوان خبر ایجا منعکس نکنید.
-
تعداد تشکر ها ازwebsazha به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 01:49
پاسخ : Re: بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)

نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
عزیز چه ربطی به هتزنر داره مشکلاتی که کاربران با دیتاسنتر دارن؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
بله تا وقتی پنل پنل خودم نباشه پرداخت + همه کارهارو خودم انجام ندم یه خط قرمز کشیدم دورش حداقل همه چی که دست خود آدم باشه هر مشکلیم که پیش بیاد حداقل میدونه مشکل چیه اما اینطوری سر در گمی و ندونستن خیلی تحملش سخت تر از قطع بودن سروره ما 4 روز سرورمون تو هتزنر قطع بود ! سر موضوع آقای موسوی
-
-
January 9th, 2013, 01:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
websazha
ببخشید یک سوال الان همه اینجا داغ تخته گاز هر کسی یه چیزی میگه سرور ها ممکنه باز بشه یا دیگه از بی کاری بهتره ؟
خواهشا هر کسی یه حرفی و اطلاعاتی که با خلافیت ذهنی ایجاد میشه به عنوان خبر ایجا منعکس نکنید.
دوستان عزیزان سرورها اگه پیگیر باشن بله باز میشه چون مشکلی از مشکلات قضایی ( فرانتورک ) اینا نداره ولی باید پییگیر باشن
ولی تا فرا ساعت 10 صبح به وقت ما مطمئنن باز نخواهد شد
-
-
January 9th, 2013, 01:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
babelirani
به صورتی کاملا" خبر دارم ولی چون نمیتونم کاری کنم فقط سعی میکنم اگه خبری شد به دوستان اطلاع بدم
فکر نکنم سرکار گذاشتن دوستان نفعی برای بنده داشته باشه ؟
از دوستان بنده پیشنهاد دادم از جای دیگیری سرور بخرید ؟
گفتم تمدید نکنید ؟
گفتم به پنل کسه دیگه ای انتقال بدید ؟
دوست عزیز، شما اگر از طریق دوستانتون کمکی از دستتون برمیاد مشروط به درخواست دست اندرکاران گذرگاه نکنید و به خاطر کمک به این جماعت ضربه خورده که اینجا می بینید و بسیاری دیگه که اینجا نیامده اند اقدام کنید....
-
-
January 9th, 2013, 01:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babelirani
ببخشید دوست عزیز اینو میگم
ولی اول که گفتن مشکل تحریم هاست
بعد دیدن کلا" داره سرور ها از دسترس خارح میشه اومدن ایندفه گفتن مشکل از دیر رسیدن حواله ارزی هستش
ولی تجربه این دیتاسنتر نشون داده در صورت دیر رسیدن حواله سرور ها به کل در زمانی تمدیدشون یکدفه دسترسی بهشون قطع میشه
این دفعه به صورت تک تک دسترسی قطع شده
پس بهتره بهشون بگید بهانه بهتری پیدا کنن
خب اگر سرورهای موجود در پنل این شرکت خلاف قانون دیتاسنتر رفتار کرده اند ، پس چرا همه را یکجا ساسپند نکرده اند ؟
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
January 9th, 2013, 01:57

نوشته اصلی توسط
shivahost
دوست عزیز، شما اگر از طریق دوستانتون کمکی از دستتون برمیاد مشروط به درخواست دست اندرکاران گذرگاه نکنید و به خاطر کمک به این جماعت ضربه خورده که اینجا می بینید و بسیاری دیگه که اینجا نیامده اند اقدام کنید....
تایید می شه
شما اگه کاری از دستتون بر می یاد برای کمک به ما انجام بدین
ما هم مثل شما در آمدمون از این کار هست و داریم ضربه می خوریم
-
تعداد تشکر ها از nader_star به دلیل پست مفید