-
January 9th, 2013, 00:34
-
تعداد تشکر ها ازsa_sh41 به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013 00:34
# ADS
-
January 9th, 2013, 01:10
پاسخ : چرا اخیرا خیلیا متمایل شدند هاستینگ کار کنند؟؟؟بخونین.نظربدین
نه ئاقعا اینجوری نیست اگر کسی واقعا میخواد با نگرش بلند مدت وارد اینکار بشه 100% به خیلی چیزای دیگه به جز پول نیاز داره
ما الان اصلا هاست اشتراکی نمیدیم چون یه دو ت چارتا کردیم دیدیم اگر بخوایم درست حسابی سرویس بدیم باید چند نفر واسه پشتیبانی داشته باشیم باید سرور فایروال سخت افزاری داشته باشه باید سرور اختصاصی باشه باید سرور لایت اسپید باشه باید قوی باشه و ... و بابت این موارد نباید هایت زیر 100 هزار تومان در سال فروخت و خوب کو مشتری که واسه یه هاست سال 100 هزار تومن بده و کلا هاست اشتراکی رو کنار گذاشتیم
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 01:15
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 01:26

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
نه ئاقعا اینجوری نیست اگر کسی واقعا میخواد با نگرش بلند مدت وارد اینکار بشه 100% به خیلی چیزای دیگه به جز پول نیاز داره
ما الان اصلا هاست اشتراکی نمیدیم چون یه دو ت چارتا کردیم دیدیم اگر بخوایم درست حسابی سرویس بدیم باید چند نفر واسه پشتیبانی داشته باشیم باید سرور فایروال سخت افزاری داشته باشه باید سرور اختصاصی باشه باید سرور لایت اسپید باشه باید قوی باشه و ... و بابت این موارد نباید هایت زیر 100 هزار تومان در سال فروخت و خوب کو مشتری که واسه یه هاست سال 100 هزار تومن بده و کلا هاست اشتراکی رو کنار گذاشتیم
بنظرتون برای رفع مشکل راهکاری نیست؟
-
تعداد تشکر ها از sa_sh41 به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 01:28

نوشته اصلی توسط
shivahost
شرایط کنونی شما را واقعا درک میکنم
بدتر از همه بلاتکلیفیه
ولی نگران نباشین انشالله حل میشه
ولی واقعا اینجور افراد براشون مهم هم نیست.سرور مشکل بخوره گوشیا خاموش مییشه تا سرور درست بشه.اگه هم درست نشه که میگن بکاپگیری به عهده شما بوده بای...
-
-
January 9th, 2013, 01:44
عضو انجمن
سلام
مسلما بايد به اين وضعيت يه سرو ساماني داد اينجور خيلي بد هست .
متاسفانه خيلي از افرادي كه قصد راه اندازي هاستينگ رو دارن اصلا سواد چنداني در اين مورد ندارن و تنها بخشي كه تو سايتشون درسته بخش شماره حساب و روش هاي پرداخت هست و چند وقت كه گذشت با يه خرابكاري بزرگ ميكشن كنار!
اين وسط حق كساني كه واقعا كارشون درسته با مبالغ عجيب غريب اين دوستان ضايع ميشه .
يكي از دوستان بهم گفت ميخوام هاست بگيرم گفتم فلان جان اين پنله خوبه اومده به من ميگه خيلي زياده فلان جا 500 مگ ميدن نمي دونم سالي 4 تومن همه چي هم نامحدوده !
اصلا همه چي نامحدود يعني چي ؟
من نميدونم كي ملت ما ميخوان آدم بشن !
يه زماني وبلاگ نويسي بود .........نابودش كردن
بعد رفتن سراغ سايت زدن الان صفدر قلي سر كوچه مش عباس هم سايت داره
بعد زدن تو كار شبكه ها و سايت هاي خبري اين پاتوق اون پاتوق اين پي س اون وردلد .........اقل 100 هزار تا سايت بي خواص !!!! كه همشم در حال
كپي كردنن به وجود اومد .
حالا هم همه ملت ميخوان هاستينگ كار بشن .
عذر ميخوام اينطور گفتم قصد جسارت به كسي رو ندارم .
يارو دراومد ميگه من چند تا كيس خوب دارم تو خونه يه اي پي بگيرم مي تونم سرور راه بندازم 
هيچ جاي دنيا مثل ما نيستن !
با تشكر
-
تعداد تشکر ها ازققنوس به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 12:00
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 12:27

نوشته اصلی توسط
m2n
برادر شما بقیه رو ول کن کیفیت کارو ببرین بالا مشتری هم اگه دنبال کیفیت باشه حتما شمارو انتخاب می کنه بی خود حرص اونارو نخورین اینجا یه فضای گسترده هست و نمیشه به کسی گفت شما فلان کارو بکن فلان کارو نکن

الان ده نفر هم پیدا میشن میگن اتحادیه میزنم خودشم میشه رئیس اتحادیه

ن ازین ناراحت نیستم که بازار اوناییکه واقعا سرشون تو کاره خراب میشه با این کارا
من میگم چرا نباید نظم داشته باشه هرکی که میخواد پول دربیاره بیاد تو اینکار که قضیه اون شهرداری که بالا گفتم پیش بیاد
-
-
January 9th, 2013, 12:38
عضو انجمن
همه کسانی که در نت کسب و کار می کنن حالا یا تفریحی یا جدی با این مشکل مواج هستن هاستینگ گوشه ای از این مشکلات هست الان یک قالب اختصاصی 250 هزینش هست یکی میاد با 10 هزار تومان قالب میزنه چرا چون می خواد معروف بشه، دیگه اون مشتری به این توجه نمی کنه ها این واسه خودشه داره ارزون میزنه نه به خاطر مشتری بعد میاد میگه فلانی 10 تومان قالب میزنه شما میگین 250 چرا به شما بدم به اون میدم 240 پس اندازه ازدواجم میشه
-
تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 13:10
من با دستم صحبت میکردم میگفت خوب پول در میاری ،من گفتم چی جوری ؟
میگه همیشه پشت سیستم هستی !!!!
من بهش توضیح دادم گفتم که باید بیدار باشی(از ساعت ۹ یا ۹:۳۰ صبح بیدار هستم تا ۱۲ یا ۱ شب )
گفتم باید مشکل را قبل از این که مشتری بگه برای من به وجود آماده جواب بدی .
گفتم من هزینه های میلیونی دادم برای یاد گیری و رد به کار (از پایه تا ارشد شبکه )باید یه جای این هزینه ها را جبران کنم .
گفتم الان ببین از شرکت گذرگاه شکایت داره میشه .(تاپیک مربوط را نشان دادم )
نمیدونم باور میکنید یا نه من اینجا اتاق دارم دستم گفت که من از این به بعد برای تو تمیز میکنم تو وقت نداری
-
تعداد تشکر ها ازhabiballahafg به دلیل پست مفید