صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: چرا اخیرا خیلیا متمایل شدند هاستینگ کار کنند؟؟؟بخونین.نظربدین

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    480
    تشکر شده در
    315 پست

پیش فرض چرا اخیرا خیلیا متمایل شدند هاستینگ کار کنند؟؟؟بخونین.نظربدین

سلام دوستان
    خسته نباشید
    امشب یکی از دوستانم با من تماس گرفت و صحبت هایی شد که خواستم برا شما هم تعریف کنم
    قبل از هرچیز از وقتیکه میزارید متشکرم
    این دوست ما شیرینی فروشی داره و بازارش هم خوبه، ولی امشب زنگ زدو گفت شنیدم هاستینگ خیلی سود داره می خوام بیام تو این کار چکار باید بکنم؟؟
    من خیلی باهاش صحبت کردم، که تو این کار قبل از پول باید تجربه داشته باشی ولی فکر می کرد من به اون به چشم رقیب نگاه میکنم!!!!
    این نمونه کوچیکشه
    یا توی اددلیست یاهوم خیلیا هستند که سن و سال زیادی ندارند مثلا کلا 13 سالشه به من میگه می خوام هاستینگ راه بندازم.بعد بش میگم خب تو میدونی مثلا cxs چیه یا میتونی بکاپ تنظیم کنی، میگه نه!!!
    همین فرد الان هاستینگ راه انداخته، تو خیلی سایت ها هم رفته تبلیغات گرفته.بعد هاست نامحدود میده 10000تومن
    ملت هم میگن خب ارزون که هست.تو همه سایت ها هم تبلیغ داره پس حتما معتبره....خب باید قبول کنیم همه اطلاعاتشون در این زمینه کافی نیست.
    بعد کار به جایی می رسه که حتی شهرداری یک شهر میاد از همچین جایی هاست میخره.1میلیون دادن برا طراحی.بعد هیچ بکاپی ندارند این هم که میگه منم بکاپ ندارم باید خودتون تنظیم میکردین!!!!
    بنظر شما باید چکار کرد؟راهی هست که یکم بازار نظم بگیره
    یا شما موافقین که هرکس پول داشت بیاد تو این کار حالا یاد میگیره؟؟؟
    ممنون میشم نظر دوستانو بدونم

2. تعداد تشکر ها ازsa_sh41 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

پیش فرض پاسخ : چرا اخیرا خیلیا متمایل شدند هاستینگ کار کنند؟؟؟بخونین.نظربدین

نه ئاقعا اینجوری نیست اگر کسی واقعا میخواد با نگرش بلند مدت وارد اینکار بشه 100% به خیلی چیزای دیگه به جز پول نیاز داره
    ما الان اصلا هاست اشتراکی نمیدیم چون یه دو ت چارتا کردیم دیدیم اگر بخوایم درست حسابی سرویس بدیم باید چند نفر واسه پشتیبانی داشته باشیم باید سرور فایروال سخت افزاری داشته باشه باید سرور اختصاصی باشه باید سرور لایت اسپید باشه باید قوی باشه و ... و بابت این موارد نباید هایت زیر 100 هزار تومان در سال فروخت و خوب کو مشتری که واسه یه هاست سال 100 هزار تومن بده و کلا هاست اشتراکی رو کنار گذاشتیم

5. تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

کافیه دوست شما یک شب از این بی خوابی ها بکشه: بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)

7. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    480
    تشکر شده در
    315 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tizparvaz نمایش پست ها
    نه ئاقعا اینجوری نیست اگر کسی واقعا میخواد با نگرش بلند مدت وارد اینکار بشه 100% به خیلی چیزای دیگه به جز پول نیاز داره
    ما الان اصلا هاست اشتراکی نمیدیم چون یه دو ت چارتا کردیم دیدیم اگر بخوایم درست حسابی سرویس بدیم باید چند نفر واسه پشتیبانی داشته باشیم باید سرور فایروال سخت افزاری داشته باشه باید سرور اختصاصی باشه باید سرور لایت اسپید باشه باید قوی باشه و ... و بابت این موارد نباید هایت زیر 100 هزار تومان در سال فروخت و خوب کو مشتری که واسه یه هاست سال 100 هزار تومن بده و کلا هاست اشتراکی رو کنار گذاشتیم
    بنظرتون برای رفع مشکل راهکاری نیست؟

9. تعداد تشکر ها از sa_sh41 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    480
    تشکر شده در
    315 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    کافیه دوست شما یک شب از این بی خوابی ها بکشه: بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)
    شرایط کنونی شما را واقعا درک میکنم
    بدتر از همه بلاتکلیفیه
    ولی نگران نباشین انشالله حل میشه
    ولی واقعا اینجور افراد براشون مهم هم نیست.سرور مشکل بخوره گوشیا خاموش مییشه تا سرور درست بشه.اگه هم درست نشه که میگن بکاپگیری به عهده شما بوده بای...

11. تعداد تشکر ها ازsa_sh41 به دلیل پست مفید

عضو انجمن ققنوس آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    374
    تشکر شده در
    244 پست

سلام

مسلما بايد به اين وضعيت يه سرو ساماني داد اينجور خيلي بد هست .

متاسفانه خيلي از افرادي كه قصد راه اندازي هاستينگ رو دارن اصلا سواد چنداني در اين مورد ندارن و تنها بخشي كه تو سايتشون درسته بخش شماره حساب و روش هاي پرداخت هست و چند وقت كه گذشت با يه خرابكاري بزرگ ميكشن كنار!

اين وسط حق كساني كه واقعا كارشون درسته با مبالغ عجيب غريب اين دوستان ضايع ميشه .

يكي از دوستان بهم گفت ميخوام هاست بگيرم گفتم فلان جان اين پنله خوبه اومده به من ميگه خيلي زياده فلان جا 500 مگ ميدن نمي دونم سالي 4 تومن همه چي هم نامحدوده !

اصلا همه چي نامحدود يعني چي ؟

من نميدونم كي ملت ما ميخوان آدم بشن !

يه زماني وبلاگ نويسي بود .........نابودش كردن

بعد رفتن سراغ سايت زدن الان صفدر قلي سر كوچه مش عباس هم سايت داره

بعد زدن تو كار شبكه ها و سايت هاي خبري اين پاتوق اون پاتوق اين پي س اون وردلد .........اقل 100 هزار تا سايت بي خواص !!!! كه همشم در حال

كپي كردنن به وجود اومد .

حالا هم همه ملت ميخوان هاستينگ كار بشن .

عذر ميخوام اينطور گفتم قصد جسارت به كسي رو ندارم .

يارو دراومد ميگه من چند تا كيس خوب دارم تو خونه يه اي پي بگيرم مي تونم سرور راه بندازم

هيچ جاي دنيا مثل ما نيستن !

با تشكر

13. تعداد تشکر ها ازققنوس به دلیل پست مفید

عضو انجمن m2n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    900
    تشکر تشکر شده 
    1,862
    تشکر شده در
    1,218 پست

برادر شما بقیه رو ول کن کیفیت کارو ببرین بالا مشتری هم اگه دنبال کیفیت باشه حتما شمارو انتخاب می کنه بی خود حرص اونارو نخورین اینجا یه فضای گسترده هست و نمیشه به کسی گفت شما فلان کارو بکن فلان کارو نکن الان ده نفر هم پیدا میشن میگن اتحادیه میزنم خودشم میشه رئیس اتحادیه
    فروش یورو Paypal با قیمت مناسب | پرداخت سریع

طراح وردپرس
    / طراحی قالب وردپرس / طراحی سایت وردپرس

15. تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    480
    تشکر شده در
    315 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m2n نمایش پست ها
    برادر شما بقیه رو ول کن کیفیت کارو ببرین بالا مشتری هم اگه دنبال کیفیت باشه حتما شمارو انتخاب می کنه بی خود حرص اونارو نخورین اینجا یه فضای گسترده هست و نمیشه به کسی گفت شما فلان کارو بکن فلان کارو نکن الان ده نفر هم پیدا میشن میگن اتحادیه میزنم خودشم میشه رئیس اتحادیه
    ن ازین ناراحت نیستم که بازار اوناییکه واقعا سرشون تو کاره خراب میشه با این کارا
    من میگم چرا نباید نظم داشته باشه هرکی که میخواد پول دربیاره بیاد تو اینکار که قضیه اون شهرداری که بالا گفتم پیش بیاد

17. تعداد تشکر ها ازsa_sh41 به دلیل پست مفید

عضو انجمن m2n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    900
    تشکر تشکر شده 
    1,862
    تشکر شده در
    1,218 پست

همه کسانی که در نت کسب و کار می کنن حالا یا تفریحی یا جدی با این مشکل مواج هستن هاستینگ گوشه ای از این مشکلات هست الان یک قالب اختصاصی 250 هزینش هست یکی میاد با 10 هزار تومان قالب میزنه چرا چون می خواد معروف بشه، دیگه اون مشتری به این توجه نمی کنه ها این واسه خودشه داره ارزون میزنه نه به خاطر مشتری بعد میاد میگه فلانی 10 تومان قالب میزنه شما میگین 250 چرا به شما بدم به اون میدم 240 پس اندازه ازدواجم میشه
    فروش یورو Paypal با قیمت مناسب | پرداخت سریع

طراح وردپرس
    / طراحی قالب وردپرس / طراحی سایت وردپرس

19. تعداد تشکر ها ازm2n به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    1,037
    تشکر شده در
    686 پست

من با دستم صحبت میکردم میگفت خوب پول در میاری ،من گفتم چی جوری ؟
    میگه همیشه پشت سیستم هستی !!!!
    من بهش توضیح دادم گفتم که باید بیدار باشی(از ساعت ۹ یا ۹:۳۰ صبح بیدار هستم تا ۱۲ یا ۱ شب )
    گفتم باید مشکل را قبل از این که مشتری بگه برای من به وجود آماده جواب بدی .
    گفتم من هزینه های میلیونی دادم برای یاد گیری و رد به کار (از پایه تا ارشد شبکه )باید یه جای این هزینه ها را جبران کنم .
    گفتم الان ببین از شرکت گذرگاه شکایت داره میشه .(تاپیک مربوط را نشان دادم )
    نمیدونم باور میکنید یا نه من اینجا اتاق دارم دستم گفت که من از این به بعد برای تو تمیز میکنم تو وقت نداری

21. تعداد تشکر ها ازhabiballahafg به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)