نوشته اصلی توسط mohammadkz گذرگاهی که حیدری توش نباشه همین میشه کسی نمی دونه آقای حیدری چرا از گذرگاه رفته؟ مگه از گذرگاه رفته؟ کی؟
نوشته اصلی توسط mr.rival مگه از گذرگاه رفته؟ کی؟ والا زنگ زدم گفتن نیستش گفتم کی میاد گفت نمیاد دیگه
spalisp
نوشته اصلی توسط mr.rival مگه از گذرگاه رفته؟ کی؟ به منم امروز گفتن که آقای حیدری دیگه نیسن تو گذر گاه
mohammadkz, spalisp
نوشته اصلی توسط nader_star به منم امروز گفتن که آقای حیدری دیگه نیسن تو گذر گاه تا انجا که خبر دارم دوستان جناب حیدری امریکاست خیلی وقته 6 ماهی ؟ 100% اطلاع ندارم شخص قابل مطمئنی خبر دادند فقط شندیدم
par30webhost
نوشته اصلی توسط mariean تا انجا که خبر دارم دوستان جناب حیدری امریکاست خیلی وقته 6 ماهی ؟ 100% اطلاع ندارم شخص قابل مطمئنی خبر دادند فقط شندیدم اشتباه می کنید آقای یار محمدی الان امریکا یا گرجستان هستند !
نوشته اصلی توسط mariean تا انجا که خبر دارم دوستان جناب حیدری امریکاست خیلی وقته 6 ماهی ؟ 100% اطلاع ندارم شخص قابل مطمئنی خبر دادند فقط شندیدم نه دوست عزیز اشتباه شنیدین چند روز پیش با ایشون تو دفتر محلات تلفنی صحبت کردم آقای یارمحمدی آمریکا هستن
نوشته اصلی توسط mr.rival مگه از گذرگاه رفته؟ کی؟ جناب حیدری به شیراز نقل مکان کرده اند چون دیگر سایت iranvps مستقل شده و کاری به گذرگاه نداره ... وقتی خداروشکر که همینقدر مردونگی دارند که به خاطر شما کاربران در حل این مشکل دارند کمک می کنند .
mehrdadtt, mobin96, shivahost, spalisp
نوشته اصلی توسط Golden Palm Force جناب حیدری به شیراز نقل مکان کرده اند چون دیگر سایت iranvps مستقل شده و کاری به گذرگاه نداره ... وقتی خداروشکر که همینقدر مردونگی دارند که به خاطر شما کاربران در حل این مشکل دارند کمک می کنند . خدا وکیلی من 2 سال هست با آقای حیدری کار می کنم هیچ بدی ازش ندیدم تو بدترین شرایط هم ایشون کمکمون کردن امید وارم این مشکل هم زود تر بر طرف بشه
نوشته اصلی توسط nader_star خدا وکیلی من 2 سال هست با آقای حیدری کار می کنم هیچ بدی ازش ندیدم تو بدترین شرایط هم ایشون کمکمون کردن امید وارم این مشکل هم زود تر بر طرف بشه من 2سالو نیم :دی
نوشته اصلی توسط Golden Palm Force جناب حیدری به شیراز نقل مکان کرده اند چون دیگر سایت iranvps مستقل شده و کاری به گذرگاه نداره ... وقتی خداروشکر که همینقدر مردونگی دارند که به خاطر شما کاربران در حل این مشکل دارند کمک می کنند . از اینکه آقای حیدری انسان شریفی هستش هیچ شکی نیست ولی تا اونجایی که میدونم در حال حاضر آقای یارمحمدی در حال پیگیری هستن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن