-
January 8th, 2013, 22:22
عضو جدید
معرفی ام اس ام هاست
ام اس ام هاست مفتخر است با سه سال تجربه این بار با ارائه سرویس با کیفیتی مناسب و با نازلترین قیمت میزبان شما کاربران گرامی باشد.
با منابع اختصاصی
ام اس ام هاست تضمین پایداری 99.9% و عدم OverSell را به شما دوستان میدهد.
تماس:
09382516330
داود بادپیما
09382516330
ٍایمیل
info@msmhost.net
dbadpeyma@gmail.com
============================
پشتیبانی 24 ساعته
نصب و انجام انواع کانفیگ رایگان
رویه برخورد با تخلف:
لازم به ذکر هست سرویس هایی که برای دی داس و اینترنت ماهواره ای استفاده شود ، سرویس های آنان لغو شده و هیچگونه بازگشت وجه نخواهیم داشت.
نصب سیستم عامل دلخواه و انواع کانفیگ به درخواست مشتری ممکن رایگان است
نام دیتاسنترها:
آلمان: hetzner
انگلیس: redstation
امریکا: xlhost
هرگونه سوالی بود درخدمتیم:
ارسال تیکت به بخش فروش: صفحه اصلی پورتال
از ارسال پیغام خصوصی پرهیز کنید هرگونه سوال و پرسش تیم فروش در خدمت شماست
===================Msmhost.net با بیش از 3 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید
-
تعداد تشکر ها از irwebco_esf به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013 22:22
# ADS
-
January 8th, 2013, 22:47
عضو انجمن
پاسخ : معرفی ام اس ام هاست

نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
ام اس ام هاست مفتخر است با سه سال تجربه این بار با ارائه سرویس با کیفیتی مناسب و با نازلترین قیمت میزبان شما کاربران گرامی باشد.
با منابع اختصاصی
ام اس ام هاست تضمین پایداری 99.9% و عدم OverSell را به شما دوستان میدهد.
تماس:
09382516330
داود بادپیما
09382516330
ٍایمیل
info@msmhost.net
dbadpeyma@gmail.com
============================
پشتیبانی 24 ساعته
نصب و انجام انواع کانفیگ رایگان
رویه برخورد با تخلف:
لازم به ذکر هست سرویس هایی که برای دی داس و اینترنت ماهواره ای استفاده شود ، سرویس های آنان لغو شده و هیچگونه بازگشت وجه نخواهیم داشت.
نصب سیستم عامل دلخواه و انواع کانفیگ به درخواست مشتری ممکن رایگان است
نام دیتاسنترها:
آلمان: hetzner
انگلیس: redstation
امریکا: xlhost
هرگونه سوالی بود درخدمتیم:
ارسال تیکت به بخش فروش: صفحه اصلی پورتال
از ارسال پیغام خصوصی پرهیز کنید هرگونه سوال و پرسش تیم فروش در خدمت شماست
===================
Msmhost.net با بیش از 3 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید
سایتتون دقیقاً از وارزهاست کپی شده :دی
حداقل قوانین سایتتون رو با توجه به سرویس دهی خودتون وضع میکردید!
قالب و مابقی تشکیلات پیش کش
-
-
January 8th, 2013, 22:51
چرا همه چی شما شبیه یوزر تیزپرواز هستش ؟
-
-
January 8th, 2013, 22:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
چرا همه چی شما شبیه یوزر تیزپرواز هستش ؟
علاوه بر یوزرشون, سایتشون هم کپی وارز هاست (آقا رحمان) هست
-
-
January 8th, 2013, 23:00
-
-
January 8th, 2013, 23:04
به انجمن خوش آمدید
ولی استفاده از قالب دیگران کار درستی نیست
در ضمن اگه قصد دارید در این کار بمانید بهتره لایسنس whmcs تهیه کنید و از نال شده استفاده نکنید
موفق باشید
ویرایش توسط barfhost : January 8th, 2013 در ساعت 23:10
-
تعداد تشکر ها از barfhost به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2013, 23:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
Msmhost.net با بیش از 3 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید
Domain Name: MSMHOST.NET Registrant: msmhost david badpeyma (dbadpeyma@gmail.com) usa-324-fa usa null,5464131654 US Tel. +97.215431 Creation Date: 03-Jan-2013 Expiration Date: 03-Jan-2014
-
-
January 8th, 2013, 23:18
عضو جدید
با سلام خدمت تمامی همکاران و دوستان گرامی من توجه داشته باشند که قالب که کپی شده از یک سایت عربی بوده و خود کپی شده است و دوستان فقط لطف کردند و به فارسی تبدیل شده در مورد تاریخ ثبت دامنه و خدمات ما باید عرض کنم که بنده زمان نام برده شده را با دامنه های قبلی فعالیت کرده و رسما فعالیت خود را در سایت زیر انجام می دهم و کو چک ترین عضو این مکان هستم امیدوارم تمامی دوستان مدیران و غیره بنده را همیاری کنند و یاری از تمامی نظرات شما دوستان هم استقبال می کنم با تشکر
-
-
January 8th, 2013, 23:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
با سلام خدمت تمامی همکاران و دوستان گرامی من توجه داشته باشند که قالب که کپی شده از یک سایت عربی بوده و خود کپی شده است و دوستان فقط لطف کردند و به فارسی تبدیل شده در مورد تاریخ ثبت دامنه و خدمات ما باید عرض کنم که بنده زمان نام برده شده را با دامنه های قبلی فعالیت کرده و رسما فعالیت خود را در سایت زیر انجام می دهم و کو چک ترین عضو این مکان هستم امیدوارم تمامی دوستان مدیران و غیره بنده را همیاری کنند و یاری از تمامی نظرات شما دوستان هم استقبال می کنم با تشکر
این قالب عربی بوده
اما از نظر رنگبندی و بعضی از قسمتها سفارشی سازی شده توسط وارز هاست هست و با این تفاصیر استفاده از اون بدون اجاره آقا رحمان درست نیست
-
-
January 8th, 2013, 23:34
عضو جدید
از راهنمایی شما دوستان و افراد حرفه ای سپاس گذارم به این نتیجه ریدم که قوانین زیادی هست که باید رعایت بشه و بهتر هست که من اینجا نباشم چون باعث ناراحتی شما دوستان می شوم اما از آشنایی با تک تک شما دوستان خوشحال شدم باز هم از همه عزیزان عذر خواهی می کنم یا علی
-