اقا من 14-15 تا سفارش طراحي داشتم كه بايد دمو ميدادم .. تو اين 24 ساعت كه بسته شده 2 تا از مشتري هام پريده.. يعني 800 تومن ضرر خوردم .. !! يعني چي اخه؟؟؟؟
شما اون صاحب سرورشونو نشونم بده :|
اقا من 14-15 تا سفارش طراحي داشتم كه بايد دمو ميدادم .. تو اين 24 ساعت كه بسته شده 2 تا از مشتري هام پريده.. يعني 800 تومن ضرر خوردم .. !! يعني چي اخه؟؟؟؟
شما اون صاحب سرورشونو نشونم بده :|
به نظرم اقای ده بزرگی که الان پاسخ هم دادند باید لحظه به لحظه اینجا گزارش بدهند که معلوم بشه کار تا کجا پیش رفته و به چه صورت هست که بقیه از نگرانی بیان
بیرون. (http://www.webhostingtalk.ir/member/23/) - بالاخره ایشان در گذرگاه هستن و در جریان .
سلام . کاهش حداقل بگن مشکل چیه دقیق آدم فکرش هزار راه نره . الان آی پی ها بلاک شده ولی سرور روشنه ایمیل های cronjob و CPanel میرسه اما آی پی ها پینگ نمیده.
ترافیک سایت نابود شد، رنکینگ سایت نابود شد، مشتری ها هم دیگه اصلا اعتمادی به ما ندارن
تعدادی از مشتری هام هاست خریدن و حتما تا فردا تعدادشون بیشتر میشه
اگه امروز مشکل حل نشه من فردا رسما از گذرگاه شکایت میکنم، پلیس فتا خوب پیگیری میکنه
چون شرکت هستند سریع رهگیری میشن، اگه تعداد شاکی ها به بیشتر از 10 نفر برسه به مستندات نیازی نیست، تو همین مملکت هم میشه خسارت گرفت
من این کار رو میکنم اگه کسی موافقه میتونه به جمع شاکیان اضافه بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)