دوست عزیز شما مشکلی دارید با بنده که اینجوری حرف میزنید ؟؟؟؟ ایشون چند روز پیش به من پی ام دادن برای سئو و کار های گرافیکی . من هم بهشون نمونه کار زیاد نشون دادم و چون پروژه سنگینی دارن برای سفارش گفتن که باید بیشتر اعتماد پیدا کنن به من . من هم به ایشون گفتم که توی انجمن بپرسن . احتمالا برای همین اومدن پرسیدن . شما بهتره کسی رو خراب نکنی دوست من این اخلاق اصلا خوب نیست . مشتریای من بهترین شاهد ها هستن که کار ما رو میتونید ازشون بپرسید . به هر اندازه که بخواین نمونه کار دارم .
در ضمن هر کار من دلیلی داره . اگه کد رفرش گذاشتم اون هم دلیلی داره که به شما هیچ ربطی نداره . خیلی شرمندم . شما بهتره این اخلاق زشتتون رو عوض کنید . بازم از دوستان معذرت میخوام اگه 1 ذره الان تند حرفمو زدم . من خیلی خوشحالم که توی کارم اینقدر کسایی هستن که حسادت میکنن و این نشون میده که خیلی خودشون رو عقب تر از ما میدونن و این برای من 1 انگیزه ای ایجاد میکنه که هر روز بهتر و حرفه ای تر بشم .
الان بیشتر سئو کار هایی که هستن توی این انجمن نمونه کار هاشون فقط شرکت هست که این نمونه کار ها اصلا حرفه ای نیست . چون برای 1 شرکت چه فرقی داره سایتش سئو بشه یا نه و مسلما شما توی گوگل اسم هر شرکتی رو سرچ کنید سایتشون رو میاره براتون . ولی نمونه کار های ما روی همه ی سایت ها هست . از شرکت ها گرفته تا سایت های تفریحی و هاستینگ و ارایه خدمات و ...
پس لطفا قبل از اینکه اظهار نظری داشته باشید نمونه کار ها رو بررسی کنید .
دوستانی که مثل این آقا درباره کار ما ابهامی دارن لطفا به آی دی من پی ام بدن تا نمونه کار بدم بهشون .
دوستان سخت کوش تخریب گر برای تخریب ما تلاش نکنید چون ایشون همین الان سفارششون رو ثبت کردن . ارادتمند شما . یاعلی![]()