این رو هم بگم جهت اطلاع دوستان فقط . هاست پلیس یا همون دیتاسنتر synapti که نمایندش تو ایران همون هاست پلیس هست واسه اعلام اطلاعیه های خودش بیشتر مواقع از Email Marketing and Email List Manager | MailChimp استفاده میکنه . اون همه سرور تو اختیارش هست این کارو با اون سرور ها انجام نمیده پس یه چیزی میدونه انجام نمیده . حالا ما با xlhost یا ovh یا هر جای دیگه خدمونو بکشیم میل انبوه ارسال کنیم آخرش به جایی نمیرسه
با اینکه گفتم این بحث به جای نمیرسه اما باید بگم اصلا بحث پاک کردن صورت مسئله نیست دوست من.
شما میای اسرار کارتون رو برای من بگین ؟ ما داریم این امکانات رو به مشتری می دهیم حالا اینکه ما از کدام دیتا سنتر ها استفاده می کنیم و اینکه چرا این تعداد ip داریم دیگه بر می گرده به روابط کاری ما. همونطور که قبل هم گفتم مهم اینکه مشتری که میاد بطور مثال 15 میلیون هزینه پنل ما رو می کنه من بتونم راضی نگهش دارم با امکانات و امتیازاتی که در اختیارش قرار می دهم.
باز هم موفق باشید.
دوست عزیز من کلی گفتم قضیه رو . گفتم نه منظورم شخص خاصی بود نه قصد تخریب . شما اسپم هاتونو نیگاه میکنین بیشتر از 60% ایرانی ها اسپم رو حتی باز هم نمیکنن . گفتم بحثمون یه چیزی هستش که 100% جواب بده من نگفتم که سایت شما کجاست . بحث سر مورد و شخص خاصی نیست
ظاهرا این بحث داره به دوستان بر میخوره . دوستان یکم انتقاد پذیر باشن
یه سوال دوست عزیز soheil.zare2006
شما پنلتون رو خودتون نوشتید؟ (البته اگر دوست دارید جواب بدید)
دوست عزیزمون هم uper آدرس سایت یا پل ارتباطیشون چی هستش بدن تا پلن ها و قیمت هاشونو ببینیم لازم شد هم من خودم حاضرم خرید کنم تست کنم و نتیجه رو همینجا اعلام کنم . اول هم گفتم من سر این قضیه پول ها خرج کردم که حساب کتابش از دستم خارج شده . این رو هم تست میکنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)