-
January 7th, 2013, 21:59
سرور اختصاصی چرا و چگونه آیا ؟
من میخوام وارد کار هاستینگ و فروش سرور مجازی و دامنه و .......... بشم اما یه عالمه سوال دارم ؟ اصلا از کجا باید شروع کنم ؟ چه سروری بخرم ؟ از کجا بخرم ؟ چقدر سرمایه لازم هست ؟ بازار کار چجوریه ؟!! و ................
دوستان واساتیدمحترم فروم لطف بفرمایید دقیق و با حوصله توضیح بدید از اول تا من و افراد تازه کاری مثل ما بتونن اسفاده کنن !! خیلی ممنون
-
-
January 7th, 2013 21:59
# ADS
-
January 7th, 2013, 22:25
پاسخ : سرور اختصاصی چرا و چگونه آیا ؟
شما در ابتدا باید از نمایندگی هاست شروع کنید سمت سرور نیاید چون به جز ضرر چیزی نداره ،بعد از این که کارتون گرفت یک سرور با رم ۸ بگیرید و کل سایت های که میزبانی میکنید را روی ان قرار بدید +فروش سرور مجازی را آغاز کنید .در ابتدا هزینه ها بیشتر برای تبلیغات هست .
بازار کار خیلی شرایط بدی داره شرکت ها کم کم دارند جمع میکنند
-
تعداد تشکر ها از habiballahafg به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013, 05:06
اولین و بهترین رها شروع استفاده از نمایندگی از جای معتبر است.
-
-
January 9th, 2013, 05:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
من میخوام وارد کار هاستینگ و فروش سرور مجازی و دامنه و .......... بشم اما یه عالمه سوال دارم ؟ اصلا از کجا باید شروع کنم ؟ چه سروری بخرم ؟ از کجا بخرم ؟ چقدر سرمایه لازم هست ؟ بازار کار چجوریه ؟!! و ................
دوستان واساتیدمحترم فروم لطف بفرمایید دقیق و با حوصله توضیح بدید از اول تا من و افراد تازه کاری مثل ما بتونن اسفاده کنن !! خیلی ممنون

برای شروع نمایندگی هاست خریداری کنید.
سرمایه! یک نمایندگی . یک دامینه . یک لایسنس whmcs
-
-
January 10th, 2013, 16:33
خب اگر بخوامفعالیتم گسترده باشه و از همین الان سرمایه گزاری بکنم چی ؟ مثلا تبلیغات گسترده سایت خوب و ...... ؟ به نظرتون چه چیزایی لازم دارم تا یک کار قوی رو شروع کنم ؟
-
-
January 10th, 2013, 16:37
عضو انجمن
-
-
January 11th, 2013, 13:07
با سلام،
ببنید به نظر من شما دارین روند کار رو اشتباه میرین. مثالی بزنم: میگین میشه مثلا با ماکسیما برم تو آژانس کار کنم؟ آره میشه، خودتون و کسی که سوارش میکنین راحتتره، اما با پراید و پژو هم میشه این کارو کرد. شما داری از غول آخرش شروع میکنی.
چند نکته رو حتما در نظر بگیرین:
قطعی همیشه همه جا هست، حتی ما که کلود داریم تو سال ( الان 11 ماهش گذشته ) ، به علت مشکل تامین کننده پهنای باند (cogent)
، 20 دقیقه قطعی داشتیم. 20 دقیقه اونم فقط 1 بار در سال . به هر حال از جایی خرید کنین که :
1. خدمات خوبی بهتون بده، چون دیر یا زود اگه کیفیت خراب باشه مشتری میفهمه و 1 مشتری ناراضی قضیه 1 دشمنه که داشتن 1دونش هم زیاده.
2. پاسخگویی خوبی داشته باشه. (زود جواب بدن) نه اینکه ایمیل بزنی بببینی کسی نیست. زنگ اصلا .... .
موفق باشید
-
-
January 12th, 2013, 13:42
خیلی ممنون از راهنمایی های همه دوستان . یه سوال موند ؟!! اصلان مشتری از کجا بیارم ؟ دوستانی که در سطح گسترده کار میکنن بیشترین منبع تامین مشتری از کجاست ؟
-
-
January 12th, 2013, 13:44
یه سوال دیگه هم داشتم !!؟ دوستانی که تجربه دارن به نظرتون نمایندگی هاست رو از کجا شروع کنم ؟ منظورم اینه که الان بهترین قیمت با بهترین کیفیت رو تو داخل ایران از کجا میشه گرفت ؟
-
-
January 13th, 2013, 12:29
کسی نبود راهنمایی کنه ؟
-