سلام آقای زارعی عزیز
ایشون مورد تایید هستن من با تیم قبلی لیشون و فعلیشون کار کردم الان سال دوم هستش و همین الان ازشون 9 تا سرور دارم حتما دوستان استفاده کنید همین که با تلفن جواب میدن کلی ارزش داره
موفق باشی پرشیا سرور![]()
سلام آقای زارعی عزیز
ایشون مورد تایید هستن من با تیم قبلی لیشون و فعلیشون کار کردم الان سال دوم هستش و همین الان ازشون 9 تا سرور دارم حتما دوستان استفاده کنید همین که با تلفن جواب میدن کلی ارزش داره
موفق باشی پرشیا سرور![]()
بنده الان نزدیک به یک سال هست که دارم با آقای زارعی کار میکنم و ایشون 100 درصد مورد تایید هستند.با خیلی از دوستان کار کردم و یه سری مشکلات برام پیش امد ولی تا به هیچ مشکلی با آقای زارعی برای من پیش نمیمده.
با تشکر از تمامی دوستان .نظر لطفشون رو ارائه دادند .این شالله همیشه راضی باشید
موفق باشید
سلام..
آفر که دادين رم 4
بدرد هاستينگ ميخوره???
راستش ميترسم بگيرم!!!
از يه آقايي گرفتم سرعت نداشت اصلا...
شما سرعت و کيفيت آپ تايم تضمين ميکنيد??
10سايت پربازديد
10سايت دانلود و آپلود
50تا معمولي.
چه افري جواب گو هست که با کيفيت بالا ج بده?درضمن تضمين باشه
ساعت 12 تماس گرفتم قرار شد نیم ساعته بیان سرور ما را ریست کنند الان 2 ساعت میگذره و دیگه تلفن هم جواب نمی دن طبق معمول فردا ساعت 9 صبح تشریف میارن سرور را ریست می کنند!
و ما باید تا 9 صبح سرورمون خراب باشه و از دسترس خارج باشه!
یک ماه سرویس = یک ماه تجربه
جناب آقای زارعی ممنون میشم لطف کنید و مبلغ واریزی بنده رو بابتسرور مجازی ویندوز - plan 1024 mb به حسابم عودت بدید .
شماره حساب و سایر مشخصات رو براتون تو یاهو ارسال کردم .
ما هم کم کم داریم می ریم تو سال دوم استفاده از سرویس های این دوستان . همه چیز عالی و ساپورت از همه چیز عالی تر
من امروز از اقای زارعی خرید کردم بسیار خوش برخورد بودن و خیلی سریع کمتر از 30 دقیقه سرور را بهم تحویل دادن و پیگیری هم کردن سرعت سرورشونم خوبه ایشالله همیشه اینجوری باشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)