به نظر من پی لاین یکی از قویترین درگاههایی است که مشتری مداری براش حرف اول رو میزنه و خیلی عالی داره کار میکنه و واقعا تیم اکتیوی داره
در مرحله دوم من زرین پال رو انتخاب میکنم چون یکی از قدیمی های این کار است و از معایبش دیر تسویه حساب کردنش است و اینکه درگاه مستقیم نمیده به کاربرهاش
من الان عمده فعالیت سایتهام افتاده روی پی لاین و دارم همون 2.5 درصد رو برای درگاه مستقیم میدم اما فرقش با زرین پال اینه که درگاه مستقیم داره و تسویه سریع حتی یک بار بعد از تسویه حساب ده دقیقه بعد پول توی حسابم بود
ولی به طور مثال من چهارشنبه هفته گذشته خروجی زرین پال رو زدم و چون 5شنبه تعطیل بوده و جمعه از امروز میشه یک روز کاری یعنی من در اصل سه شنبه باید پول توی حسابم باشه تا بشه چهار روز کاری ولی در اصل من با احتساب روز چهارشنبه که خروجی زدم میشه هفت روز
گرچه من همیشه روی پول زرین پال زیر یک هفته حساب نمیکنم و توی ذهنم همیشه ده روز بعد رو دارم و از اون به بعد روش حساب میکنم که خیالم راحت باشه مشکلی پیش نیاد تا اون تاریخ توی حسابم پول هست
اما در نهایت باهاشون کار میکنم چون بعضی مشتری های قدیمی من دوست دارن از درگاه زرین استفاده کنن که بتونن حساب به حساب زرین انجام بدن