نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
ببخشید اکتیو کردن ویندوز روی vps با شماره سریال منظورتون هست؟
این کار تاثیری روی سرعت داره؟!!!

از اولین روزی که مخابرات در ایران شروع به سرویس دهی کرد اولین کسی هستید که می بینم از مخابرات تعریف می کنه!!!
پستی که در مورد مخابرات ارسال کردم مطالعه کنید دوست عزیز
من با مدرک و سند و نزدیک به یک سال تحقیق روی مخابرات و مشاهده حضوری عملکرد مخابرات رو دیدم!!!
پورت هایی که مخابرات استفاده می کنه از رده خارج هست یکم تحقیق کنید متوجه فاجعه خواهید شد!!!
طرحی که شما از مخابرات تهیه کردید و تبلیغ می کنید احتمالا طرح محدود مخابرات هست (منظور محدودیت حجمی هست)
محض اطلاع شما مخابرات سیستم و طرح های محدودیت حجمی که ارائه می کنه با سیستم های نامحدودش زمین تا آسمون تفاوت داره و یک جورایی میشه گفت طرح محدود مخابرات اصلا مخابرات نیست!!!!!
سنگ مخابرات رو الکی به سینه نزنید یکم تحقیق کنید در همین انجمن
دوست عزیز اصلا پست بنده را کامل مطالعه کردید؟ کلا فقط چند خط را مطالعه کردید؟ بنده عرض کردم طرفداری وجود ندارد . در پایان پست هم گفته شد>>>

اگر این وضع که از 10 روز آغاز شده ادامه داشته باشد بنده نیز سرویس مخابرات خود را تحلیه می کنم.
با اطمینان می توان گفت کامل مطالعه نکردید ! بنده عرض کردم سرعت بدین شکل است در مقابل پینگ تایم افتضاح است و بنده نیز ناچار به تخلیه هستم ! در ضمن تصویر سرعت قرار داده شده . اگر باز هم مشکلی دارید یاهو انلاین شوید دسترسی ریموت از سیستم خودم تقدیم کنم تا سرعت را مشاهده کنید ! در شمن سرویس 512 نامحدود است با هزینه ماهیانه 22.000 تومان

موفق باشید