نمیخواستم در این بحث شرکت کنم ولی چون دوست عزیز
mariean توی چند مورد به شدت به ما کمک کردن و دور از انسانیت بود که من سکوت کنم
در مورد آقای موسوی (
razavihost ) ایشون همیشه ی خدا 500 تومن به اضای هر یورو بیشتر از یوزر ها میگیره
نمیدونم یورو دوستان از کجا هستش که ایشون همیشه باید 500 تومن بیشتر از یوزر ها بگیرن
در مورد مالیات بنده تمامی دوستان مالیات میدیم و مشکلی هم با این قضیه نداریم
ولی جالبیش اینجاست آقای موسوی (
razavihost ) من از ایشون سرور گرفتم به بنده گفتن اگه کل پول سرور ( ستاپ + هزینه ماه اول ) رو پرداخت کنید 8% به شما به صورت همیشگی تخفیف میدیم مام گفتیم عالیه پرداخت کردیم جالبیش اینجا بود که فقط این تخفیف 2 ماه ارائه شد بعد از 2 ماه دوباره همون هزینه اولیه رو از ما گرفتن
بعد سرور ما دچار مشکل شد 10 بار به ایشون گفتیم آقای این سرور ما مشکل داره هی گفتن باید 69 یورو ( اگه اشتباه نکنم ) پول پرداخت کنید تا عوض بشه
مام گفتیم بنده تازه پول کل سرور رو دادم نمیشه این 69 یورو رو بدم ببخشید این در حالی بود که 10 روزم از زمن تحویل سرور بنده نگذشته بود
خوب ما به هر جوری بود ساختیم تا اینکه دیدم 16 گیگ رم به درد ما نمیخوره گفتیم به EX4S میخوایم آپدیت بشه جالبه همونجا یکی از دوستان فاکتور کرد هزینه ستاپ پرداخت کردیم بعد که کاملا" همه چیز اوکی شد تازه ایشون میاد و میگه کاش این کارو نمیکردید و یه سرور دیگه میخریدید
بازم همون مشکل همیشگی واسه ما پیش میومد سرور هنگ میکرد و باید از پنل دیتاسنتر ریستارت میدادیم تا درست میشد بازم به ایشون گفتیم این دفه با ما گفتن VMware هنگ میکنه گفتیم امکانش نیست دوباره نصب بشه ؟ گفتن اگه دوباره بخوایم نصب بشه کل هاردتون پاک میشه
خوب اینو چرا از همون اول نگفتید اخه مرد مومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ مام گفتیم خیر ما 4 ترا فایل داریم نذاشتیم تا اینکه مجبور شدیم سرور رو انتقال بدیم بعد از ایشون همین سوال رو پرسیدیم که آیا میشه Vmware نصب بشه بدون اینکه پاک بشه فایل ها گفتن بلههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه
دیگه هنگ کردم خدا وکیلی