سلام میشه گفت 80% پست های این تاپیک رو خوندم! اما به جوابم نرسیدم
تو نصب مشکل دارم میگه اطلاعات بانک درست نیست. صبح تا الان گیرشم نتونستم کاریش کنم اطلاعات دیتابیسم درست وارد میکنم اما نمیدونم دیگه مشکلش کجاست!
کسی میتونه به من کمک کنه؟
![]()
سلام میشه گفت 80% پست های این تاپیک رو خوندم! اما به جوابم نرسیدم
تو نصب مشکل دارم میگه اطلاعات بانک درست نیست. صبح تا الان گیرشم نتونستم کاریش کنم اطلاعات دیتابیسم درست وارد میکنم اما نمیدونم دیگه مشکلش کجاست!
کسی میتونه به من کمک کنه؟
![]()
فکر کنم فراموش کردید که یوزر رو به دیتابیس اد کنید.
این همه صفحه .لطفا این تاپیک رو ببندین و تاپیک شماره 2 ایجاد کنید براش و اخرین آپدیت ها رو توی پست اول بذارید
الان مطمئن هستم بین این صفحات کلی نکات هست اما کلی وقت آدم گرفته میشه تا تک تک صفحات خونده بشه
ورژن 1.57 فرير روي سايت رسميش منتشر شد
تغییرات نسخه ۱.۵۷
- رفع مشکل ديتابيس در بعضي از هاستها.
- رفع مشکل گزارش فروش و نمایش مجموع فروش در بازه.
- تغییر سیستم رزرو محصول برای کاربر.
- اکنون ماژولهای میتوانند یادداشت یا راهنما داشته باشتد.
- اضافه شدن ماژول فریر اس ام اس به کدهای اصلی.
اميدوارم اين مشكل نشون دادن صفحه سفيد پس از خريد حل شده باشه اونجور كه نوشته حل شده
آقا من که محصول و اینها دارم و آپلود کردم اگرا آپگریدش کنم پاک میشه محصول ها یا اطلاعات خریدارهای قبلی؟
نکته ای چیزی داره واسه نصبش که بگید بچه ها ؟ بجز آپ کردن فایل Templates
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
سلام
دوستان یه مشکلی خیلی خیلی عجیب پیش اومده !
امکانش هست که یک محصول رو دو نفر بخرن ؟؟؟یکی از مشتریا یه محصول خریده و پرداخت و ایمیلش هم ثبت شده ... از طرف دیگه یه نفر اومده تمام اطلاعات محصول رو داره و میگه این محصول رو اون خریده !!! (شناسه های پرداختی که داد تو سیستم نبود ولی اطلاعات اکانت رو درست داد و حتی اسکرین شات هم گرفته بود از صفحه ای که اطلاعات اکانت و شناسه پرداخت رو نشون میده ...)
امکانش هست دو نفر همزمان یک محصول رو بخرن ؟؟؟
من که ندیدم اینطروی بشه
احتمالا اون شخص یا یکی هست یا 2تا دوستن
یا هک شدی
کسی که مشخصات کامل داره با شناسه پرداخت شخص واقعی هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)