-
January 8th, 2010, 11:17
عضو دائم
پاسخ : دعوت به همکاری (اسکریپت مدیریت هاستینگ)
هر وقت شما هاستینگ مجانی به ملت دادین یا دامنه مجانی ثبت کردین
فعلا که کمابیش شاهد انجامش هستیم
-
-
January 8th, 2010 11:17
# ADS
-
January 8th, 2010, 12:40
عضو انجمن
معمولا کارایه مجانی هیچ پشتیبانی پشت سرش نیست
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
-
-
January 8th, 2010, 12:51
عضو دائم
دقت کنید من هرگز نگفتم قرار هست چیزی رو رایگان منتشر کنیم
تنها هدفم درست کردن یک کامپوننت برای جوملا هست که هم فارسی باشه و هم با نیازهای کاربران ایرانی
هماهنگ باشه (مثلا درگاههای پرداخت و ... ) ، در ضمن قیمت مناسبی هم داشته باشه که افراد توانایی
خریدش رو داشته باشن . ولی انتظار کار رایگان نداشته باشید ، وقتی شما چیزی رو برای کسب درآمد
استفاده می کنید چرا باید تولید کننده اون وسیله برای شما رایگان کار کنه ؟ :دی
-
-
January 8th, 2010, 13:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zoghal
من برنامه نویس php هستم و با فریم ورک cakephp کار میکنم. خیلی وقته تو این فکر هستم که برای این کار یک سیستم. بنیوسم. (حتما می نویسم.) اما فعلا چون وقت تجزیه و تحلیل ندارم. نمی تونم استارت بزنم
مهم تر از نوشتن این هست که برای این کار باید سیستم کاملا تجزیه و تحلیل بشه و بعد شروع به نوشتن. همه موارد مورد نیاز در این سیستم شناسایی و سناریو تعریف بشه . تا کار سریع و کامل پیش بره.
حالا هر کسی می تونه در این زمینه کمک کنه . چه به من و چه دوستانی که در اینجا اعلام آمادگی کردن برای تهیه این سیستم . تا کار سریع تر پیش بره. اعلام کنند تا هماهنگی های لازم با هاشون انجام بشه
عصرنت با cackphp نوشته شده.
اگر بخواين شايد بتونیم BASE اش رو بهتون بهش هر چيزی که بخواين رو اضافه کنيد و ازش یک چیز خوب درببارید.
کلا هم خوشحال میشیم بتونیم با هم همکاری هایی داشته باشیم.
با تشکر
علی امیری
-
-
January 8th, 2010, 18:13

نوشته اصلی توسط
qomes-host.ir
به نظر شما سیستمهایی که سال به سال هم باگهاشون برطرف نمیشه بهتره؟
این حسن تیم فعال جوملاست
در ضمن در پاسخ به دوستمون که این تاپیک رو زدند:
افزونه ای برای جوملا طراحی شده که اون رو با whmcs پیوند میده منتها کمی گرون قیمت هست.

نوشته اصلی توسط
babak
خوب شما برو یک کمی مطالعه کن بعد بیا یه چیزی بپرون
جوملا هم سری یکش بر پایه ی مامبو نوشته شده بود (قابل توجه افرادی که نمی دونن و ادعا می کنند حرفه ای اسکریپت هستند)
ولی جوملای سری 1.5 از پایه توسط تیم خود جوملا نوشته شده و دلیل این که باگ های زیادی داشت همین تغییر هسته بود
ولی به مرور زمان و نزدیک شدن به هدف تیم جوملا یعنی جوملای سری 1.6 دیدیم که جوملای سری 1.5 هم امن شد و حالت استیبل به خودش گرفت
ما كه حرفه اي نيستيم فقط 30 40 تا سايت جوملا و تو تمام انجمن ها فعال بودم خودشون قبول داشتند اين نقطه ضعف هست و پروندن من نيست
موفق باشيد
شما هم اگر ميخواي يه كار به در بخور بكني ثبت آنلاين دامين آي آر رو انجام بده كه تو هيچ سيستمي نيست
-
-
January 8th, 2010, 20:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
h+r
شما هم اگر ميخواي يه كار به در بخور بكني ثبت آنلاين دامين آي آر رو انجام بده كه تو هيچ سيستمي نيست
ما تو سيستممون يک ماژول برای اين کار نوشتيم.
دوست داشتيد تماس بگيريد بهتون دمو بديم تستش هم بکنيد: 88012882 داخلی 121 
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
اطلاعات بيشتر رو اينجا دريافت کنيد:
سيستم مديريت فروش هاست سما
-
-
January 9th, 2010, 15:25

نوشته اصلی توسط
amiri113
عصرنت با cackphp نوشته شده.
اگر بخواين شايد بتونیم base اش رو بهتون بهش هر چيزی که بخواين رو اضافه کنيد و ازش یک چیز خوب درببارید.
کلا هم خوشحال میشیم بتونیم با هم همکاری هایی داشته باشیم.
با تشکر
علی امیری
پیشنهاد خوبی منم استقبال میکنم از این موضوع
-