-
December 11th, 2009, 13:09
پاسخ : 0 شدن رم

نوشته اصلی توسط
Arashdn
ممکنه دقیق توضیح بدید چیکار کنیم؟
حتما، من تو توضیحات قبلی گفتم :
kmemsize : مقدار Memory غیر قابل Swap که سیستم عامل استفاده می کند. این مقدار unswappable هست !
دقیق ترش :
به طور کلی KMEM شامل تمام دیتاهای داخلی Kernel می شه که توسط یک Container قرار Process بشه و سیستم های I/O مثل Network و ... شامل این اطلاعات نیستند.
KMEM و numproc که در چند پست قبل توضیح دادم مقادیر متناسب دارند و با فرمول پست قبلی می شه این مقادیر رو در آورد. به طور معمول برای هر Process مقدار KMem رو 27 کیلوبایت در نظر میگیرند و حداقل مقدار هر Process برابر 24 کیلوبایت می باشد و حداکثر برابر 30 - 60 کیلو بایت ولی Process های خیلی سنگین ممکنه بیشتر هم مصرف کنند ولی این مقدار نرمال برای کار هاستینگ هست.
ببین در مدیریت حرفه ای VPS ها برای مقدار های Limit و Barrier حدود 10% تلورانس در نظر می گیریم. همان طور که در تنظیمات پست های قبلی این مقدار رعایت شده !
این بخاطراین هست که سیستم عامل فرصت کنه در زمانی که می خواد Process یک App رو Kill کنه اون Container بتونه Process های دیگر هم انجام بده و Crash کنه !
مهم این مقدار UNSWAPPABLE هست ! این خیلی مهمه و در انتخاب مقدار Memory خیلی مهم هست و خیلی راحت VPS شما دان می شه !
-
تعداد تشکر ها از KamranOnline به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2009 13:09
# ADS
-
January 8th, 2010, 14:10
عضو انجمن
-
-
January 8th, 2010, 15:20
عضو دائم
این یه مشکل تقریبا حل نشدنی تو اوپن وی زد هست
-
-
January 8th, 2010, 15:29
عضو انجمن
حالا من چیکار باید بکنم ؟
با rebuild درست میشه ؟
یا دست من نیست ؟
-
-
January 8th, 2010, 16:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezafh2
حالا من چیکار باید بکنم ؟
با rebuild درست میشه ؟
یا دست من نیست ؟
من هر کاری که میشد کردم
به هیچ عنوان درست بشو نبود
-
-
January 18th, 2010, 13:31
منم مجازی سازی یکی از وی پی اس هام open vz هست اصلاً می تونم به این مجازی ساز دسترسی داشته باشم و وی پی اس رو خاموش کنم یا باید سرور اجازه چنین کاری رو بده ؟
-
-
January 18th, 2010, 17:20
عضو دائم
الان شما مشکلت دقیقا چیه؟
-