دامین 3 - 4 حرفی .com نیازمندیم.
موضوعش چندان مهم نیست. ترجیحا 0 کیلومتر باشه . یعتی خودم ثبت کنمش دیگه. دوستانی که دامینی دارن و میخوان بفروشن همین جا بگن. دامین هایی هم که 0 هستند برام پ خ کنید لطفا . ممنونم از همه . موفق باشید.
دامین 3 - 4 حرفی .com نیازمندیم.
موضوعش چندان مهم نیست. ترجیحا 0 کیلومتر باشه . یعتی خودم ثبت کنمش دیگه. دوستانی که دامینی دارن و میخوان بفروشن همین جا بگن. دامین هایی هم که 0 هستند برام پ خ کنید لطفا . ممنونم از همه . موفق باشید.
2x4.in
h0st.in
serverz.us
serverz.in
hostzz.net
h4a.net
bh4e.com
best hosting 4 ever
wh4e.com
webhosting 4 ever
topwh.net
بهترین هایی که یافتم مجانی بود!
-----------------------------------------------------------------------------------------
a30r.com صفر کیلومتر heydar.farabi@gmail.com
fun5.net
من يه دامنه دارم ، در حد تيم ملي ، ولي ir هستش
Goll.Ir
قيمت بخواي ، پي ام بده
.net قبوله؟>
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
اگه خیلی خیلی قشنگ باشه net و ... هم بود مشکلی نیست !
تو این انجمن چرا کلا دامنه را ارزون می فروشند ؟ من یه بار اومدم دامنه حجره را بخرم طرف گفت 2میلیون تومن ... ! (هر بار به خودم فوش میدم ... چون قبلا ماله خودم بود ... به دلایلی تمدیدش نکردم)
حالا کلا .. من هم یه دامنه دارم ... www.4sogh.com خودم برا یه کاری گذاشتمش کنار ... اما اگه قیمت خوب بدی حاضرم بفروشم ...
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
تو این انجمن چرا کلا دامنه را ارزون می فروشند ؟ من یه بار اومدم دامنه حجره را بخرم طرف گفت 2میلیون تومن ... ! (هر بار به خودم فوش میدم ... چون قبلا ماله خودم بود ... به دلایلی تمدیدش نکردم)
حالا کلا .. من هم یه دامنه دارم ... www.4sogh.com خودم برا یه کاری گذاشتمش کنار ... اما اگه قیمت خوب بدی حاضرم بفروشم ...
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
با سلام
Domain Search
نمونه
mjdcc کام و نت و ارگ و ... آزاد هست
و خیلی دامین دیگه...
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)