ببنید قبلا در مورد این دو cms بسیار بحث شده است . و همانطور که شما اشاره فرمودید بنده هم در تاپیک های دیگری نظراتی داده بودم اما هدف واقعا تخریب نبوده است !
در مورد این تاپیک هدف بنده راهنمایی استارتر بود و به دلیل آنکه حدس می زدم در صورت صحبت و مقایسه تاپیک به انحراف کشیده خواهد شد در پست خود تاکید کردم اصلا بحث امکانات مطرح نیست !
اما در مورد منابع واقعا شما نمی تواننید این موضوع را انکار کنید که مصرف هر دو در یک حد است . اگر یک سایت با طراحی ساده نیوک باشد و بازدید 5 نفر داشته باشد همان سایت اگر ورپرس باشد و با همان 5 نفر بازدید مطمئنا مصرف بالایی دارد ( اطلاع دارم مصرف پلاگین ها است اما وردپرس بدون برخی پلاگین ها اصلا برای وبسایت قابل استفاده نیست و تنها یک وبلاگ ساده است ! )
برای استارتر نیز مطمئن هستم همین موضوع باعث مشکل می شود . ایشان در حال حاضر از vb نیز استفاده می کند اگر نیوک خود را نیز به wp تغییر دهد مطمئنا هاست دیگر جوابگو نخواهد بود و برای vb + wp باید سرور تهیه کند که هزینه های بالاتری با توجه با نرخ ارز برای ایشان خواهد داشت . پس اگر صرفه ی اقتصادی برای ایشان مهم باشد منطقی این است همین سیستم را بهینه سازی و سفارشی کند و مجدد استفاده کند. اگر هم مکلی با این موضوع ندارد وردپرس و vb گزینه ی خوبی است