up
up
منم همین کا را رو کردم حتی رمزو پسوردم می خونه اما وصل نمیشه ؟
کسی با این کار به نتیجه رسیده؟
حتما باید یه میکروتک هم بخریم نمیشه با همین لینوکس کار انجام داد؟
دوباره میشه تنظیمات ibsng رو کاملتر بذارید؟
واقعا عالی هست
با تشکر
کارایی این
IBSng چیه؟
نخندید نمیدونم
سلام دوست عزیز
چه خنده ای ؟! مگه همه از اول اینا رو بلد بودن ؟!
IBsng نرم افزار مديريت و حسابداري کاربران اينترنت، اينترانت و VoIP به صورت يکپارچه سرويس هاي Dialup(Analog/E1) ، Lan Accounting(PPTP,PPPOE,Hotspot)، Wireless ، ADSL، VoIP و SMS را کنترل مي کند. قابليت هاي منحصر به فرد اين نرم افزاربه مديران اين امکان را مي دهد که سياست هاي مديريتي خود را به بهترين نحو پياده سازي نمايد. آنها قادر هستند توسط سرویس هایی مانند Bandwidth Manager ،URL Redirector,Online Payment و... کاربران شبکه خود را مدیریت و همه مشتريان خود را راضي نگه دارند.جهت استفاده بهينه از نرم افزار IBSng پیاده سازی صحیح شبکه وتعاریف سرویس ها نقش مهمی را ایفا می نمایند.
من دوتا سرور ویندوز 2003 دارم که رو اینها پروکـــسی و وی پــــی ان هست ایا با داشتن یه سرور لینوکسی که روش ibsng نصب باشه میتونم براحتی همه رو بهشون وصل کنم؟
آموزش وصل کردن به این سیستم اکانت دهی وجود داره؟
کسی انجام میده اصلا؟
سلام خدمت دوستان گرامی 2 آموزش تصویری براتون قرار دادم یکی برای ساخت یوزر و یکی دیگه برای ساخت مدیر یا همون نماینده
یک سوال بهم نخندید : دوستان عزیز کسی میدونه زمانی که من یوزر و بقیه چیزهارو کاملا درست برای کاربر ساختم الان یوزر پس و به کاربر دادم با چه کانکشن باید وصل شه؟
کانکشن pbk بسازید
encryption ها رو هم دقیقا مثل اون چیزی که تو کانفیگ دادید ست کنید
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)