نقل قول نوشته اصلی توسط abasaqa نمایش پست ها
به لجن کشیدن شخصیت یک انسان دست خودش است. کسی که آنقدر ضعیف باشد شب و روز خودش رو به بازی اختصاص بده و از بازی لذت ببره و بعد از اینکه از بازی به هر نحوی زده شد: بگه شخصیت آدم ها رو به لجن می کشه! آیا نباید این شخص در مورد شخصیت ضعیف و قوی خودش بیشتر تامل بکنه؟

همه ی بازیکن ها اینقدر شخصیتشون ضعیف نبوده، و نمیشه گفت هرکسی با بازی کردن! شخصیتش به لجن کشیده میشه!
شمائی که دوست نداری شخصیتت به لجن کشیده نشه؟ می تونستی اصلا بازی نکنی!
این صحبت داغ شما و طرفداری بیش از حد نشون از این داره که طرفدار پر و پاقرص این بازی هستید و به تازگی دارید بازی می کنید یا مسائل دیگه....!!!!!
من هیچ کاری به صحبت های خروج ارز یا فراماسون یا چرا مسدود شد یا چرا این کارو کردن و ... ندارم!ضمن این که اعتقادی هم به این حرف ها و حاشیه ها ندارم که بخوام روش مانور بدم!!!!!!!!
بحث صحبت من چیز دیگه ای دوست عزیز
اول از همه این که شخصا این بازی رو 3سال در جریان پوست و استخوان و اطرافیانم که بازی می کردند احساس کردم
اون زمانی که ما تراوین بازی می کردیم هنوز ایران تراوین دات آی آر نداشت!!!!
بدون استثناء حتی خودم به حدی تو این بازی درگیر شده بودیم که واقعا تفریحات خارج از دنیای مجازی لذتی نداشت و فقط باعث دلشوره میشد که وای الان فرضا دهکده در چه حاله!! از غارت کردن عقب موندم و.......
لطفا شعار نده دوست من که میشه درگیر نشی و .... کسی که این بازی رو بکنه خواه ناخواه مجبوره همش به فکر منابع سرریز شدنش از انبار یا غارت یا ... باشه پس شعار نشده دوست من که می تونستی متعادل باشی یا درگیر بازی نشی!!!!!!!!!!!!!!!!
منطقی حرف برنید منم منطقی قبول می کنم!!!!!
نتیجه این بازی اینه که نسل جوون ها و بچه های فعلی رو از اجتماع و محیطی که باید توش باشن دور می کنه!!!
الان قرنی هست که ارتباطات و تعاملات مستقیم اجتماعی برای زندگی آینده نقش مهمی داره و در دنیای مجازی نمیشه اون رو ساخت!!!!
پس به جای حرف های بی اساس بچه گانه و احساسی و از روی تعصب یکم فکر کنید!!!