نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 268

موضوع: فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط coloserver نمایش پست ها
    دوست عزیز بنده تیکت شمارو جواب دادم و گفتم موقع call back مشکل پیدا کرده... به شما گفتم چه پلانی سفارش دادید و پاسخی دریافت نکردم.
    من اجازه نمیدم هر ادم اماتوری بیاد اعتبار مارو زیر سوال ببره.
    شما تیکت زدنو یاد بگیر.
    مشکلی هم باشه شماره ثابت شرکت هست تو سایت.
    دوست عزیز پس یا سیستمتون مشکل داره یا ....
    چون من 10 دقیقه قبل از این پست هم چک کرده بودم و شما جوابی نداده بودین اینو 100% مطمئنم . ولی الان یهو جواب داده شده و ساعتش هم 5:29 هست . قطعا من مشکل بینایی ندارم و کلا آنلاین هستم و مرتبا چک میکردم.
    این داستان Call Back هم اینجا مطرح کردین نه در پاسخ تیکت .
    حالا فرض کنیم من آماتور هستم و تیکت زدنم بلد نیستم . مگه وقتی سفارش دادم و فاکتور صادر شده و پول هم گرفتین درخواست من مشخص نبوده ؟ اگه نبوده پس پول چیو از من اونم با کارمزد 1% گرفتین ؟ اگر هم بوده که قطعا بوده پس چرا تا الان که ساعت 10:40 هست تحویل ندادین ؟
    من کار خطایی نکردم که شما با این ادبیات حمله میکنین ! فقط عین واقعه را بدون کم و کاست مطرح کردم . تا اونجایی که من میدونم ماهیت این سایت شفاف سازیه و من کاری بجز این نکردم.
    همونجوری که دوستان اینجا کوچکترین نکته مثبتیو میان بدنه اغراق مطرح میکنن و با این کارشون به کسب و کار افراد مخلصانه کمک میکنن نباید هم انتظار داشته باشیم نکات منفی مطرح نشه !

2. تعداد تشکر ها ازmiskoolak به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)