-
January 1st, 2013, 20:50
عضو انجمن
پاسخ : مشکل Time Out شدن vps ها

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
عذر میخوام ، چرا هیچ کدوم از همکاران همچین چیزی رو نه دیدن و نه شنیدن؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید و قضیه رو یکم باز کنید تا ببینیم چی هست داستان؟
ما از لوکیشن های دیگه هم سرور داشتیم اما تا به حال پیش نیومده بود که تایم اوت بدن وی پی اس ها .
اگر هم حرف شما درست باشه پس نتورک این دیتاسنتر یه چیزی کم داره که دیتاسنترهای دیگه دارن و این مشکل با vshield به قول شما حل میشه . پس در این صورت این مشکل مربوط به پیکربندی شبکه دیتاسنتر هست .
باسلام
به این دلیل
دلیل این مورد بی یا مشکل بی اطلاعی اکثر کاربران میباشد!
و در مورد پیکر بنده شبکه دیتاسنتر هم اتک دادن وی پی اس ها روی سرور شما چه ارتباطی به پیکر بندی دارد! اگر این مشکل مربوط به این دیتاسنتر میباشد چرا شرکت vmware محصول مربوطه را عرضه کرده است؟
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
January 1st, 2013 20:50
# ADS
-
January 1st, 2013, 20:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
به این دلیل
و در مورد پیکر بنده شبکه دیتاسنتر هم اتک دادن وی پی اس ها روی سرور شما چه ارتباطی به پیکر بندی دارد! اگر این مشکل مربوط به این دیتاسنتر میباشد چرا شرکت vmware محصول مربوطه را عرضه کرده است؟
موفق باشید
میشه لطفا جواب ما رو هم بدید !!!
-
-
January 1st, 2013, 20:54
عضو انجمن
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
January 1st, 2013, 20:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
بله فکر میکنم مثل مشکل شبکه که یکی دو هفته پیش به وجود آمده بود و تمامی دوستان بدون اطلاع اعلام کردند که مشکل از سمت دیتاسنتر میباشد!

که با گرفتن یک trace route ساده و بعدا اطلاع بیشتر کاربران مشخص شد که مشکل از سمت ایران بود!

امان از این بی اطلاعی...! دنبال حل کردن مشکلتون باشید نه انداختن مشکل به گردن دیگران!

ما مشکل رو به گردن کسی ننداختیم میخوایم مشکل حل بشه !! و جال اینجاست دیتاسنتر گردن نمیگیره و صورت مسئله رو پاک میکنه!
ما مشکل 3 هفته پیش رو نداریم از صبح تا ظهر برخی از ip ها تایم اوت میشن و چه ارتباطی به اینترنت ایران داره این آی پی ها تو هیچ کشور دیگه حتی تو وی پی اس خود انگلیس هم تایم اوت مشن !!!
کسی اینجا شما رو مقصر تمیدونه همه میخوان مشکلشون حل بشه و دیتاسنتر پاسخ صحیح بده فقط همین !
-
-
January 1st, 2013, 21:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
به این دلیل
موفق باشید
من قانع نمیشم . چون سرور 1 ماه با شرایط مشابه کار کرده و بعد از یک ماه این مشکل ایجاد میشه .
-
-
January 1st, 2013, 21:07
عضو دائم
یکی نیست اینجا بگه چرا دیتاسنتر بی مسئولیت هستش !!!
-
-
January 1st, 2013, 21:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
ما مشکل رو به گردن کسی ننداختیم میخوایم مشکل حل بشه !! و جال اینجاست دیتاسنتر گردن نمیگیره و صورت مسئله رو پاک میکنه!
ما مشکل 3 هفته پیش رو نداریم از صبح تا ظهر برخی از ip ها تایم اوت میشن و چه ارتباطی به اینترنت ایران داره این آی پی ها تو هیچ کشور دیگه حتی تو وی پی اس خود انگلیس هم تایم اوت مشن !!!
کسی اینجا شما رو مقصر تمیدونه همه میخوان مشکلشون حل بشه و دیتاسنتر پاسخ صحیح بده فقط همین !
دوست عزیز! به شما راه حل دادم! حال نمیخوایید قبول کنید مشکل از سمت خودتون میباشد! خواستید هم قبول میکنید و مشکلتون حل میشه!
در مورد اینترنت هم مثال بود برای بی اطلاعی کاربران! که تا مشکل برخورد میکنند انگشت اتهام به سمت سرویس دهند بدون اینکه عیب یابی کنند! 

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
من قانع نمیشم . چون سرور 1 ماه با شرایط مشابه کار کرده و بعد از یک ماه این مشکل ایجاد میشه .
میتونید نشید و مشکلتون ادامه داشته باشد! سه سروری که بنده گفتم 6ماه بدون مشکل کار میکردند!

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
یکی نیست اینجا بگه چرا دیتاسنتر بی مسئولیت هستش !!!
بی مسئولیتی و اطلاعتی خودتون رو گردن دیگران نندازید دوست عزیز!
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
January 1st, 2013, 21:17

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
شد 4 تا گزارش تا الان دوستان خودتونو تو دردسر نندازین مشکل از دیتاسنتر الکی بزگ رد استیشن هست که خیلی دیتاسنتر های کوچیکتر تو پشتیبانی ازشون خیلی جلوترند فقط جواب تیکت میدن اما نمیدونم کی اون پشت و جواب داره میده !!!
روی سرور های مجازی بنده هم دقیقا 3-4 روزیه همین مشکل هست ، روی یک ای پی خاص از رنج 176.227.217 این مشکل به وجود اومده.
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
-
-
January 1st, 2013, 21:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
دوست عزیز! به شما راه حل دادم! حال نمیخوایید قبول کنید مشکل از سمت خودتون میباشد! خواستید هم قبول میکنید و مشکلتون حل میشه!
در مورد اینترنت هم مثال بود برای بی اطلاعی کاربران! که تا مشکل برخورد میکنند انگشت اتهام به سمت سرویس دهند بدون اینکه عیب یابی کنند!

لطفا اون برنامه رو معرفی کنید و لینک دانلود بدید تا ببینیم درست میشه یا نه !!!
-
-
January 1st, 2013, 21:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
میتونید نشید و مشکلتون ادامه داشته باشد! سه سروری که بنده گفتم 6ماه بدون مشکل کار میکردند!
میخواید یکی از کاربرها سرورشون رو بدند شما درست کنید؟
نهایتا نیم ساعت وقتتونو میگیره عوضش این حرف و حدیث ها تموم میشه .
-