-
January 1st, 2013, 10:25
کدوم cms
سلام دوستان یک سوال داشتم ؟؟؟
من قصد داشتم یک وب سایت دانلود ایجاد کنم ... با این مشخصات که کاربران بیان در وب سایت عضو و سپس به حساب خود در سایت پول بریزن و بعد بیان به پست ها و لینک دانلود فایل ها برای اساس قیمتی که من براشون ایجاد کردم برای این کاربران نمایش داده بشه و سپس پول از حسابشون کم بشه ..
لطفاً راهنمایی کنید از چه cms باید استفاده کنم و چه cms همچین امکانی رو به من می ده... ودرپرس رو که می دونم نمی شه ..
لطفاً راهنمایی کنید ؟؟ ممنون
-
تعداد تشکر ها از amirkheirabadi به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2013 10:25
# ADS
-
January 1st, 2013, 10:34
عضو جدید
پاسخ : کدوم cms
چرا وردپرس نیشه ؟ پی لاین چند تا پلاگین هم براش ساخته
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
-
-
January 1st, 2013, 10:37

نوشته اصلی توسط
peymankazemi
می دونم دوست عزیز ولی من می خوام کاربر به حسابش توی سایت پول واریز کنه نه هنگام دانلود یا ثبت نام ..
-
-
January 8th, 2013, 23:53
سیستمی که میخواهید راه اندازی کنید بهش میگن سرویس Vip و با جوملا فوق العاده قوی میتونید این سیستم رو پیاده کنید
این لینک دانلود جوملا
بخش دانلود - دانلود ورژن های جوملا
لینک افزونه هم تا چند دقیقه دیگه میذارم
-
-
January 9th, 2013, 00:27
-
-
January 11th, 2013, 12:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amirkheirabadi
سلام دوستان یک سوال داشتم ؟؟؟
من قصد داشتم یک وب سایت دانلود ایجاد کنم ... با این مشخصات که کاربران بیان در وب سایت عضو و سپس به حساب خود در سایت پول بریزن و بعد بیان به پست ها و لینک دانلود فایل ها برای اساس قیمتی که من براشون ایجاد کردم برای این کاربران نمایش داده بشه و سپس پول از حسابشون کم بشه ..
لطفاً راهنمایی کنید از چه cms باید استفاده کنم و چه cms همچین امکانی رو به من می ده... ودرپرس رو که می دونم نمی شه ..
لطفاً راهنمایی کنید ؟؟ ممنون
گروه طراحان جوان در خدمت شماست
این سیستم را به هسته دیتالایف برای شما پیاده سازی می کنیم.
در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید طراحان جوان | طراحی سایت , سئو , طراحی بنر , پوستر , کارت ویزیت | یوسفی
-
-
January 11th, 2013, 12:36
عضو جدید
فکر نکنم اونی که تو ذهن شماست ، رایگان بشه انجامش داد ، بگید براتون افراد متخصص بنویسن.
-
-
January 11th, 2013, 13:22
با سلام شما میتونید از rsmembership که یکی از افزونه های جوملا میباشد میتوانید ان را اجرا کنید
-