-
December 30th, 2012, 21:59
مدیر ارشد
پاسخ : کیفیت کم در Hetzner چرا؟

نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
متاسفانه هارد های سرور های EX4 , EX4s کیفیت چندادن جالبی ندارن و به نظر من فقط برای هاست دانلود میشه ازشون استفاده کرد
سرور EX6 خیلی هارد های بهتری داره
ترافیک ندارند ، هتزنر هارد بالایی ارائه می دهد اما کمبود ترافیک و گران بودن ترایفک اضافه مشکل اصلی است . هاست دانلود به ترافیک بالایی نیاز دارد .
-
-
December 30th, 2012 21:59
# ADS
-
December 30th, 2012, 22:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
ترافیک ندارند ، هتزنر هارد بالایی ارائه می دهد اما کمبود ترافیک و گران بودن ترایفک اضافه مشکل اصلی است . هاست دانلود به ترافیک بالایی نیاز دارد .
خوب نمیشه همه چیز رو بخواید هم ارزونی کلی هم هارد بالا هم ترافیک ارزان
برای عزیزانی مثل ما تا چند وقت پیش خوب بود ولی خوب دیگه با مشکل برخوردیم برای هاست دانلود سایتمنون انتقال دادیم ولی اون چند مدت ( 8 ماه ) واقعا" خوب بود البته غیر از 10 روزی که رم مشکل داشت که بعد از تست سخت افزاری تعویض شد
-
-
December 30th, 2012, 22:21
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
babelirani
خوب نمیشه همه چیز رو بخواید هم ارزونی کلی هم هارد بالا هم ترافیک ارزان
برای عزیزانی مثل ما تا چند وقت پیش خوب بود ولی خوب دیگه با مشکل برخوردیم برای هاست دانلود سایتمنون انتقال دادیم ولی اون چند مدت ( 8 ماه ) واقعا" خوب بود البته غیر از 10 روزی که رم مشکل داشت که بعد از تست سخت افزاری تعویض شد
حرف شما متین است . اما ببنید بنده چندین بار حساب کردم . اگر مثلا شما نیاز به 30 ترا پهنا داشته باشید و این ترافیک را بر روی یک سرور هتزنر خریداری کنید به صورت ماهیانه . هزینه از یک سرور با سخت افزار مشابه در یک دیتاسنتر درجه بالاتر گرانتر می شود
-
-
December 31st, 2012, 23:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
یک بررسی کلی کردم
هارد تقریبا وضعیت خوبی داشت معمولا بین 8 الی 113 میلی ثانیه اصلاعات رو لود کرده که فکر نکنم بد باشه
فقط در یک نقطه در ساعت خاصی این مقدار شدیدا بد شده بو به به 1113 همچنین مقداری رسیده بود
سی پی یو و ... هم مصرف عادی دارند
نکته جالب دیگه این که مصرف روتر از سی پی بو روی 600 الی 800 مگاهرتز هست به نظرتون عادیه؟
و آخرین مورد این که روی سرور یک سایت با کنترل پنل کلوکسو و روزی 4هزار آی پی میزبانی میشه
به نظر خودم این سایت عامل 85% کندی سرور هست اما مصرف منابع معمولا تا 2گیگاهرتز از سی پی یو و 2گیگ رم هست که خیلی بالا و غیر عادی نیست که بخواد یک سرور رو کند کنه!!!
بازم شما صاحب نظر هستید پیشنهادی نکته ای چیزی مد نظرتون هست بفرمایید
latency زیر 25 میلی ثانیه نرمال هست تقریبا....
هاردهای RE4 داریم که هر کردوم 20 سرورمجازی روشون هست و میانگین 5 میلی latency دارند. البته بستگی به سرورهای میزبانی شده هم دارند.
از مصرف روتر اطلاعای ندارم...
بنده به شخصه هر کسی بیاد بگه میخوام از سرور مجازی برای هاست دانلود استفاده کنم سرویس نمیدم...حتی بر روی سرورهای انگلستانومن که 10 هارد raid 10 از نوع SAS هستند....
هاست دانلود به هارد فشار وارد میکنه و پورت رو هم میمکه...
-