-
December 30th, 2012, 05:41
عضو دائم
پاسخ : سرعت adsl کشور

نوشته اصلی توسط
Raminn
کدام دیتاسنتر استفاده کردید؟ ( وی پـ ی ان )
سینگل هوپ خواستید یه نمونه با هم چک کنیم
منکه اینطوری تا حدودی مشکلم حل کردم البته درکل دیتا سنترهای امرکیا فعلا فکرمیکنم موردی ندارن و با همشون میهش همچین کاری کرد که حداقل بشه مثل ادیمزاد از رمیوتهای اروپا استفاده کرد و از هر کدومشون میشه استفاده کرد الان این مورد بیشتر برای رنج اروپا هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
December 30th, 2012 05:41
# ADS
-
December 30th, 2012, 08:15
عضو انجمن
من از ساتیا دارم با سرعت .......... دانلود میکنم
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
-
-
December 30th, 2012, 08:50
سلام من از شاتل استفاده میکنم افت سرعت نداشتم واقعا که شاتل خوبه
-
-
December 30th, 2012, 12:52
عضو جدید
با سلام خدمت تمامی دوستان
من مازندران هستم و آسیاتک دارم،تنها باری که قطع شد سه هفته پیش بود که تقریبا یک هفته قطع و وصل میشد که خوده آسیاتک پیامک داد گفت دارن بستر جدید واسه مازندران میزارن.خلاصه بعد از اون یک هفته تا حالا قطعی نداشتم من و همچنین افت سرعت هم نداشتم.
من سرویس ۵۱۲ دارم،قبل از اون یه هفته با آی دی ام ۲۵۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کردم،بعد اون هم میشه گفت همیشه ۵۰۰ کیلوبایت بر ثانیه.
پینگ هم کلا چه قبل اون چه بعدش ثابته.
-
-
December 30th, 2012, 14:21

نوشته اصلی توسط
mobin96
با سلام خدمت تمامی دوستان
من مازندران هستم و آسیاتک دارم،تنها باری که قطع شد سه هفته پیش بود که تقریبا یک هفته قطع و وصل میشد که خوده آسیاتک پیامک داد گفت دارن بستر جدید واسه مازندران میزارن.خلاصه بعد از اون یک هفته تا حالا قطعی نداشتم من و همچنین افت سرعت هم نداشتم.
من سرویس ۵۱۲ دارم،قبل از اون یه هفته با آی دی ام ۲۵۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کردم،بعد اون هم میشه گفت همیشه ۵۰۰ کیلوبایت بر ثانیه.
پینگ هم کلا چه قبل اون چه بعدش ثابته.

میشه بیشتر توضیح بدید!
کدوم هفته، یعنی شما ماههای قبل هم همین سرعت دانلود رو داشتی؟ مگه شر به یکه
من از وقتی 2 مگ گرفتم سرعت میره رو یه 300 لحظه از ذوق بال در میارم
-
-
December 30th, 2012, 14:29
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
index.mailbox

میشه بیشتر توضیح بدید!
اینترنت مخابرات هم در بسیار مناطق به همین شکل است . adsl 512 سرعت دانلود 260 تا 300 دارد . البته از یک هفته پیش تا کنون افت سرعت و مشکلات زیاد دیگری ایجاد شده است ...
-
-
December 30th, 2012, 15:08

نوشته اصلی توسط
Raminn
اینترنت مخابرات هم در بسیار مناطق به همین شکل است . adsl 512 سرعت دانلود 260 تا 300 دارد . البته از یک هفته پیش تا کنون افت سرعت و مشکلات زیاد دیگری ایجاد شده است ...
منم که از مخابرات سرویس میگیرم پس چرا ؟؟؟ شرکت که یه شرکت هست فقط مخابرات منطقه فرق میکنه تازه این سرویس مخابرات فکر کنم شر به 8 یا 10 هست
-
-
December 30th, 2012, 16:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
index.mailbox
میشه بیشتر توضیح بدید!
دوست عزیز من مخابرات ندارم،آسیاتک دارم.۵۱۲ آسیاتک شیر ۱ به ۴ هست،دیگه از بقیه شرکت ها خبر ندارم.
این موضوع واسه منم سوال هست که چطور این ۱ به ۴ه و من همیشه ۵۰۰ دانلود می کنم.
-
-
December 30th, 2012, 20:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mobin96
دوست عزیز من مخابرات ندارم،آسیاتک دارم.۵۱۲ آسیاتک شیر ۱ به ۴ هست،دیگه از بقیه شرکت ها خبر ندارم.
این موضوع واسه منم سوال هست که چطور این ۱ به ۴ه و من همیشه ۵۰۰ دانلود می کنم.
اینترنت اشتراکی بدین معنا نیست که یک خط خاص به تعدادی یوزر اشتراک داده میشه. این یعنی اگه 128 رو یک به ده بدن یعنی در حالتی که همه با هم استفاده کنند گیر هر یوزر 1.6 کیلو باید بر ثانیه میاد.
طریقه تقسیم 1 به ده هست ولی وقتی بقیه پهنای باند آزاد بشه اون پهنای باند به پهنای باند شدا اضافه میشه.
مثلا
100 نفر 128 میگیرن
یعنی 10 تا 10 نفر.
اگر 10 نفر اول همه با هم استفاده کنند و چون پهنای باند کم میارن از 10 نفر دوم در صورتی که جا داشته باشن گرفته میشه.
آهان راستی یادم رفت بگم.. شمایی که میگی سرعت 512 داری ولی 500 دانلود میکنی در حالی که فکر میکنی این یه امتیازه به نظر من داره سرت کلاه میره.. البته اگه ساعت 3 4 5 نصفه شب هم همین سرعت رو داشته باشی که نه..
اینجور که من میدونم بعضی شرکت ها برای مشترکینی که سرویس محدود میگیرن پهنای باند بالا در طول روز میزارن و شب ها پهنای باندی که خرید شده قرار میدن.
چون ترافیک شما محدود هست طبیعتا روز دانلود نمیکنید.. از طرفی هر چی سرعت بیشتری داشته باشید مصرف کامپیوتر شما خود به خود زیاد میشه
ویرایش توسط Mehrvarzan : December 30th, 2012 در ساعت 21:01
-
-
December 30th, 2012, 21:20
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
اینترنت اشتراکی بدین معنا نیست که یک خط خاص به تعدادی یوزر اشتراک داده میشه. این یعنی اگه 128 رو یک به ده بدن یعنی در حالتی که همه با هم استفاده کنند گیر هر یوزر 1.6 کیلو باید بر ثانیه میاد.
طریقه تقسیم 1 به ده هست ولی وقتی بقیه پهنای باند آزاد بشه اون پهنای باند به پهنای باند شدا اضافه میشه.
مثلا
100 نفر 128 میگیرن
یعنی 10 تا 10 نفر.
اگر 10 نفر اول همه با هم استفاده کنند و چون پهنای باند کم میارن از 10 نفر دوم در صورتی که جا داشته باشن گرفته میشه.
آهان راستی یادم رفت بگم.. شمایی که میگی سرعت 512 داری ولی 500 دانلود میکنی در حالی که فکر میکنی این یه امتیازه به نظر من داره سرت کلاه میره.. البته اگه ساعت 3 4 5 نصفه شب هم همین سرعت رو داشته باشی که نه..
اینجور که من میدونم بعضی شرکت ها برای مشترکینی که سرویس محدود میگیرن پهنای باند بالا در طول روز میزارن و شب ها پهنای باندی که خرید شده قرار میدن.
چون ترافیک شما محدود هست طبیعتا روز دانلود نمیکنید.. از طرفی هر چی سرعت بیشتری داشته باشید مصرف کامپیوتر شما خود به خود زیاد میشه

دوست عزیز تفکر شما خیلی صحیح نیست . دلیل آنکه در شرکت های خصوصی دیگر وقتی شما سرویس 512 خریداری می کنید . در بهترین حالت سرعت 64 دارید و در بیشتر حالت ها کمتر از این اما هیچ گاه مشاهده نمی کنید مثلا به دلیل عدم استفاده ی دیگران سرعت شما 200 باشد !
مورد بعدی اینکه اینترنت مخابرات به استثنا مسکلات 5-6 روز گذشته در اکثر ساعات شبانه روز دارای سرعت بالایی بود مثلا بنده برای سرویس 512 در اکثر مواقع سرعت 300 -250 و در بدترین حالت 150 داشتم ! مورد دیگر : این سرویس که عرض کردم نامحدود هم بود و در ماه شخصا بیشتر از 25 گیگ دانلود داشتم
مورد دیگر : همین سرویس شب ها سرعت بیشتری داشت مثلا 12 شب به بعد سرعت 350-400 هم مشاهده می شد ....
عجیب است ولی اتفاق افتاده است !!
-