سلام حاجیسلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
سایت خودتم بالا نمیاد که
سلامبا سلام.
اگر می خواهید چون نمی توانید هزینه زیاد کنید قیمت کم می دهیم در عوض بنر ما رو داخل سایتتون بزارید چطوره؟
قالب سایتم یه قالب مبتدی هست که جای درست و حسابی برای تبلیغ و بنر نداره وگرنه خودمم دوس داشتم تبلیغات بگیرم که کمکی بشه به هزینه سایت ولی فعلا امکانش نیست
سلامبا توجه به این مواردی که فرمز کردم سایت شما اصلا پربازدید به حساب نمیاد دوست عزیز
والا خودمم نمیدونم...دو سه ماه پیش خواستم وارد سایت بشم دیدم ساسپند شده تیکت زدم گفتن باید منتقل کنی به پرترافیک تازه اون موقع بازدید هزار نفر هم نبود
ولی احتمال میدم به خاطر مصرف زیاد سی پی یو بود چون بعد از انتقال هم یه بار دیگه مسدود شد و بهم همینو گفتن..........گفتن کدهای قالب بهینه نیست که بعد خودش بهینه کرد و سایت راه افتاد و تا همین دیروزم مشکلی نداشت تا اینکه دیدم سرعتش خیلی داغون شده تیکت زدم بعد از چندین ساعت این جواب رو دادن:
سلام
امروز سرور زیر حملات دیداس بود.
الانم حل شده.
البته قبلا افزونه های خیلی زیادی نصب کرده بودم که الان بیشترشو حذف کردم و فقط اونایی که خیلی لازم بود رو گذاشتم و رفیقمم سایت رو کلا سئو کرد ولی نمیدونم روی مصرف سی پی یو تاثیری داشته یا نه
من خودم زیاد وارد نیستم و فقط در حدی که بشه یه سایت رو اداره کرد اطلاعات دارم....اگه جایی هست که بشه میزان مصرف سی پی یو رو دید بی زحمت جاشو بگین تا اطلاعات دقیق تری بهتون بدم
یه چندتا نکته هم الان یادم اومد که گفتم اضافه کنم:
سایت من وردپرس هست و 3 تا سایت روش نصبه........یکیش بخش اصلیه و دوتا پوشه هم ساختم که توش دو تا سایت دیگه هست...........بازدید بخش اصلی 2-3 هزار تا هست اون دوتای دیگه بازدید چندانی ندارن شاید رو هم دیگه روزی 300 نفر
در مورد پشتیبانی هم انتظار ندارم 24 ساعتی باشه و مثلا ساعت 3 شب تیکت بزنم 2 دقیقه بعد جواب بدن......در حد نرمال باشه که مثلا یه تیکتی که زدی تا 3 ساعت بعدش جواب داده بشه
ناراحت نشینا ولی بعضیا هم هستن که تا قبل از فروش در حد لالیگا پشتیبانی میکنن ولی وقتی ازشون خریدی باید التماس کنی تا جوابتو بدن
شرمنده که سرتونو درد آوردم
یا علی