با سلام.
۱- روز اول پس از دریافت هزینه در ایران، صبح خواب موندید.
۲- بعد از ظهر قرار داشتید و تلفن جواب ندادید.
۳- صبح روز بعد یادتون رفت sms ارسال کنید.
۴- کد اشتباه ارسال کردید.
۵- تلفن را خونه جا گذاشتید
۶- ایمیل دریافتی از وسترن انیون را یادتون رفت فوروارد کنید که هنوز هم فوروارد نکردید.
۷- تلفن قبلیتون فعلا کار نمیکنه
۸- ایمیل از بنده گرفتید که چند ساعت پیش بعد از ارسال این پست به بنده کد را بفرستید. که هنوز ارسال نشده.
چون که دلیل دیگری نداشتید حالا باید تا ۴ شنبه صبر کنیم که شما با وسترن انیون چک کنید
یادتون نره که آلمان مثل ایران بی قانون در اینجور مسائل نیست![]()
در پیغام خصوصی بهتون توضیح دادم ! تراکش شما در حساب ایران برگشت خورده از حساب من .
من در اولین فرصت وسترن اونیون رو برگشت خواهم زد.
جالبه
دلیل جدید برای عدم پرداخت هزینه اینجا.
عزیزم همینجا توضیح بدید که باقی کاربر ها هم آگاه باشند از کلاه برداری شما.
هزینه ی که به شما واریز شده بود معادل ۲.۱۶۳.۰۰۰ تومان بود برای 500€ که عکسی که شما به بنده دادید نه این مبلغ هست نه اینکه شماره کارت یا حساب بنده هست![]()
http://up.persianscript.ir/uploads/13567921531.jpg
در مورد شکایت زیاد مطمئن نباشید![]()
1. اون شماره ها اولی برای شماره تراکش است و دومی هم بند برگشتی که به شما مربوط میشه ! شما میخواهید زرنگی کنید و هزینه رو برگشت بزنید که اینجا شما باید کلاهبردار باشید .
2. شما اولین نفری نیستید که من براشون حواله میکنم.
3. حساب بانکتون رو چک کنید.
4. هزینه بازگشتی رو لطفا به حساب بنده دوباره واریز کنید تا پروسه کار شما پیش بره .
لطفا شما اگر نمیخواهید هزینه بازگشتی رو دوباره واریز کنید لطفا خبر بدید که ویستریوین را کنسل کنیم.
موفق و پیروز باشید
خیلی جالبه، شما کارشون رو راه ننداختید و از شکایت هم نمیترسید! فقط به این دلیل که باید هزینه دادگاه رو متقبل بشن؟ !!!
+
در مورد فیدبک های منفی نظری دارید؟
PersianTools Forums
Trade homayo0on(-1) December 20th, 2012کلاه برداری بین اللملی از ایرانیان
Trade haghft(2) October 13th, 2012مردی کلّاش و کلاهبردار
Trade homayo0on(-1) October 13th, 2012فروش اسکریپت ***ی
دوست عزیز.
تند نرید زیاداگر که میفرماید بنده هزینه را برگشت زدم لطف میکنید screenshot کامل از حسابتون بگیرید و نه اینکه فقط یک تیکه را عکس بگیرید. ؟
بنده چیزی برای پنهان کاری ندارم. شماره تلفن بنده یک دفه قطع نمیشود و دیگه جواب تلفن را باد از ۲ روز ندمعکس پرداختی نیز ضمیمه شد که دوستان بدونند از حساب ما خارج شده.
هزینه نیز به شما از لینک زیر واریز شده.
پرداخت آنلاین از طریق درگاه بانکی
هزینه بازگشتی تراکش جدید ایجاد میکنه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)