اگه از شاتل میخوای بگیری چیزی نیاز نیست..
در صورتی که شرایط شاتل رو داشته باشی فقط تعهد نیاز هست.
دستگاه ها رو خودشون نصب میکنند و به شما میگن بفروش ولی باید با تعرفه خودشون عرضه کنی..
قبلا ما قصد گرفتن نمایندگی از شاتل داشتیم همه چیز اکی شد ولی مخابرات بوشهر (به دلایلی که شاید بدونید) بهمون مجوز نداد.
نه اینجوری ها هم نیست.. برای شاتل اینجوری بود که قرار ما چند نفر بفرستیم برای آموزش دیدن.. خودش شاتل آموزش میداد.
نوین نت رو نمیدونم ولی شاتل اینجوری..
گفتم که همه چیز با خودشون هست شما فقط میفروشی همین ولی چون کارمون جلوتر نرفت از بقیه روند آشنایی ندارم
سلام دوست عزيز
شرايط اخذ نمايندگي شركت هاي مختلف با هم فرق داره.
بستگي داره در چه سطحي بخواهيد نمايندگي بگيريد. معمول ترين نمايندگي ، نمايندگي فروش هست كه خوب نيازي به تهيه تجهيزات نيست و شما فقط مديريت فروش مشتري رو به عهده داريد.
در صورت نمايندگي مركزي رو بخواهيد بگيريد كار مقداري سخت تر ميشه و بايد بتونيد پشتيباني رو در بخش mdf مخابرات هم انجام بدين و برو و بيا سود بيشتري داري ولي دردسر بيشتري هم داريد.
در بعضي موارد خاص هم براي يك منطقه جديد ميبايست شما بخشي از هزينه شركت مورد نظر را پرداخت نماييد. راهنمايي كامل خواستيد در خدمتتون هستم.
اگر نمايندگي بدون هزينه هم خواستيد امر كنيد با هم صحبت كنيم.
موفق و مويد باشيد
سامانه هوشمند ارسال،دريافت و مديريت پيام كوتاه رايگان + وب سرويس (وردپرس،فرر و....) پ خ
اينترنت پرسرعت ADSL2 تا سرعت 2048 براي كاربران خانگي در سراسر كشور / بدون هزينه فعالسازي (سفارش پ خ )
بعد از چند ماه زیرخاکی پست میزارم، لطفا جواب بدید!
های وب توی استان ما نماینده نداره توی شهرستان ما هم کلی مشترک مخابرات هستن که بلاتکلیفن بخاطر وضعیت نا مناسب مخابرات فقط مبین نت توی شهرستان ما فعالیت میکنه، خلاصه بالای هزار مشترک نیاز به اینترنت در شهرستانمون هست! ولی متاسفانه بنده دانشجو هستم و مدرک مناسبی ندارم ، میتونم شروع به فعالیت کنم؟ چه مواردی رو شرکت ها در نظر میگیرن؟
زنگ بزن های وب مطرح کن مدرکم لازم نیست اگر پای مدرک امد به میون میتونی کارمند مدرک دار بگیری
متقاعدشون کن شهرتون مشتری زیاد خواهد داشت و میتونی خودت بازاریابی رو و نمایندگی رو انجام بدی
اگر بتونی یک مدیری مسول فروشی چیزی رو متقاعد کنی صد درصد بهت نمایندگی میدن وسرویس رو برای شهرتون راه میاندازن
اگر بتونی متقاعدشون کنی فقط
کار نشدنی نیست، ولی به این راحتی ها نمایندگی نمی دن.اگر بازاربی کنی و مثلا 100نفر
جمع کنی بگی اماده ان بعدش فکری میکنن برات البته اگر مخابرات اجازه راه انداختن تو مرکزشون رو بده
ویرایش توسط ULTRAWEB : November 8th, 2013 در ساعت 15:29
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)