درود مجدد .... دوستانی که دنبال سرعت بالا و پینگ بسیار عالی هستند و پشتیبانی همیشگی و مطمئنی رو می خوان تجربه کنن ، حتما وب ایده رو تجربه کنن ... قبلا هم گفتم من یک انجمن ویبولتن نسخه 4 دارم و هکها و پلاگینهای ضروری و زیادی روش نصب هست و بازدیدش هم کم نیست 0البته پر بازدید هم نیست ) و تو چند روز گذشته کوچکترین مشکلی با اپتایم و سرعت و پشتیبانی نداشتم . واقعا عالی عمل میکنن ... سرور ایران از افرانت هست فکر کنم و لایت اسپید نصبه روش . واسه تعمیر و بهینه سازی تیبلها در سرورهای قبلی کانادا ، انگلیس و المان با مشکل تایم اوت و انجام نشدم روبرو بودم و یا باید چند تا رو انتخاب میکردم واسه بهینه سازی ولی الان کلش رو انتخاب میکنم واقعا تو سه سوت انجام میشه ... کاربری انجمن هم بدون استثنا همشون راضین از سرعت گداشتن مطلب و پست .... تو جی تی متریکس هم نه تنها نسبت به زمانی که روی هاست دی ال بود کمتر نشده ، بلکه چند درصد بهتر هم شده .... مخصوصا این چند روز گذشته که اینترنت مخابرات به صورت کلی مشکل پیدا کرده و بعضا با سرورهای اروپا ناسازگار شده ، عالی بوده و به دردمون خورده .... شخصا از اینکه زودتر نیومدم روی سرورهای ایران وب ایده پشیمونم .... واقعا تشکر میکنم ازشون ....