-
December 28th, 2012, 12:49
عضو دائم
پاسخ : گند جدید هتزنر !

نوشته اصلی توسط
Aria
یادم میاد بچه بودم، حدود 15 سالم بود که میرفتم انجمن های شبگرد و عضو فعال بودم در مرحله ی خودندن فقط البته، یک دفه یکی از مقالات رو خوندم و با اینکه توضیحات و کلمات موجود در توضیحات واضح بود یاز هم سوال کردم که میشه بیشتر در مورد این چیز توضیح بدید دوستان ؟
یادمه مدیر سایت شبگر آقای جرجندی که الان از دوستان و همکاران بسیار خوب بنده هست گفتند که اگر تو بلد نیستی از گوگل استفاده کنی بگو که همین الان بن ت کنم! وقتی کلمات و استلاحات به انگلیسی نوشته شده خیلی راحت میتونی همون هارو توی گوگل کپی کنی و یک translator مثل aryadic.com رو هم باز کنی و شروع کنی خودن، هر کلمه ای رو که شک داری و یا متوجه نشدی توی aryadic.com بزن تا یاد بگیری و سوال خنده دار نکن اینجا که وقت افراد متخصص این انجمن رو بگیری.
اونجا بود که یاد گرفتم دیگه سوال بی دلیل نکنم و وقت کسی رو نگیرم تا بهم توهین نشه، از همونجا هم بود که زیان انگلیسی رو یاد گرفتم و هیچ وقت کلاس زبان نرفتم!
موفق باشید!
اسپم: این دقیقا کاری بود که پس مطالعه پست شما انجام دادم و هنوز هم درگیر گوگلم و سوالی نپرسیدم. دانشگاه گوگل مدرکش از دانشگاه صنعتی شریف هم می تونه معتبر تر و کاربردی تر باشه...
-
-
December 28th, 2012 12:49
# ADS
-
December 28th, 2012, 12:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Aria
یادم میاد بچه بودم، حدود 15 سالم بود که میرفتم انجمن های شبگرد و عضو فعال بودم در مرحله ی خودندن فقط البته، یک دفه یکی از مقالات رو خوندم و با اینکه توضیحات و کلمات موجود در توضیحات واضح بود یاز هم سوال کردم که میشه بیشتر در مورد این چیز توضیح بدید دوستان ؟
یادمه مدیر سایت شبگر آقای جرجندی که الان از دوستان و همکاران بسیار خوب بنده هست گفتند که اگر تو بلد نیستی از گوگل استفاده کنی بگو که همین الان بن ت کنم! وقتی کلمات و استلاحات به انگلیسی نوشته شده خیلی راحت میتونی همون هارو توی گوگل کپی کنی و یک translator مثل aryadic.com رو هم باز کنی و شروع کنی خودن، هر کلمه ای رو که شک داری و یا متوجه نشدی توی aryadic.com بزن تا یاد بگیری و سوال خنده دار نکن اینجا که وقت افراد متخصص این انجمن رو بگیری.
اونجا بود که یاد گرفتم دیگه سوال بی دلیل نکنم و وقت کسی رو نگیرم تا بهم توهین نشه، از همونجا هم بود که زیان انگلیسی رو یاد گرفتم و هیچ وقت کلاس زبان نرفتم!
موفق باشید!
ممنون از داستان زیباتون که با موضوع تاپیک هم همخوانی داشت!
فکر میکنم انجمن تخصصی باشه اینجا و سوال پرسیدن و جواب دادن در اون جرم نباشه. یا میتونید جواب بدین و اگر نمیتونید جواب بدین پس داستان سرایی نفرمایید.
مشکل شما این هست که فکر میکنید چوپان هستید و اینجا بقیه یوزرها گوسپند هستن! و هرطور که دلتان بخواهد باهاشون رفتار می کنید.
معنی مدیریت این نیست!
-
-
December 28th, 2012, 13:02

نوشته اصلی توسط
avalinhost
ممنون از داستان زیباتون که با موضوع تاپیک هم همخوانی داشت!
فکر میکنم انجمن تخصصی باشه اینجا و سوال پرسیدن و جواب دادن در اون جرم نباشه. یا میتونید جواب بدین و اگر نمیتونید جواب بدین پس داستان سرایی نفرمایید.
مشکل شما این هست که فکر میکنید چوپان هستید و اینجا بقیه یوزرها گوسپند هستن! و هرطور که دلتان بخواهد باهاشون رفتار می کنید.
معنی مدیریت این نیست!
یاد روزایی بخیر که اگر کسی کوچکترین چیزی یادمون میداد 1000 بار ازش تشکر می کردیم، یاد زمانی بخیر که فقط 4 گروه it در ایران بود و ما آرزو داشتیم یکی از این دوستان رو از نزدیک ببینیم تا شاید راهی باشه ما هم 1 روز مثل اونا بشیم.
هر چی بیشتر می گذره و شرکت هاستینگ بیشتر میشه، افراد بی ادب و پر رو بیشتر می شند و نه تنها کوچکترین تشکری نمی کنند بلکه عادت کردند با پورویی و طلبکار بازی کارشون رو جلو ببرند و حس می کنند همه -باید- بهشون کولی بدن!
بنده سعی کردم به شما یاد بدم که خودکفا بشید و شما اینطوری با بنده حرف می زنید ؟ انجمن تخصصی ؟ مگر بنده تنها کسی نیستم که در این تاپیک پاسخ فنی واقعی دادم ؟ بنده چوپانم ؟!
....!
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
astro.alireza, danitfk, j4b3r, m-batista, nima17701, princo, redhat10, sainaweb, SamaN DL, seyyed_ahmad, uper
-
December 28th, 2012, 13:09

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
بنده اگر بخوام این تاپیک رو پاک سازی کنم فکر کنم 90% پست ها رو باید حذف کنم!
خیلی رک و مستقیم میگم، انسان های بی سواد، همین شماها هستید که صنعت هاستینگ رو به خاک کشدید و با زبون بازی سرویس می فروشید و بدون داشتن زره این اطلاعات فنی کاربر رو بدبخت می کنید و دیگر کاربران رو به قیمت مفت عادت میدید!
باز کننده تاپیک، در مورد غیر RAID و اینکه جه اتفاقی افتاده نمی تونم نظری بدم ولی در مورد RAID سرور های شما این مورد رو اطمینان دارم که مشکل data corruption تحت raid رخ داده که در این حالت تنها راه نجات فایل ها استفاده از زبان Hex برای بازخوانی اطلاعات هست.
برای انجام این کار، شما باید یک سرور مشابه از دیتاسنتر بخواید (اکثر دیتاسنتر های -معتبر- این کار رو می کنند، هتزنر رو اطلاعای ندارم) و از ایشان بخواید که سرور جدید را به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده RAID کنند و سپس در سرور آسیب دیده، فقط RAID رو حذف کنند و هر دو هارد دیسک را به SATA پورت 0 و 1 روی motherboard نصب کنند و سپس شما از طریق یک لینوکس live و استفاده از زبان hex نسبت با یافیت data header ها اقدام کنید و سپس بسته های فایل های دارای header مشابه را select کتید و از طریق شبکه فعال شده روی linux live به سرور جدید منتقل کنید.
اگر یکی از شماها که همیشه در سایت هاتون اسم خودتون رو اولین و بهترین و قویترین و ... میزارید، حتی مقدار کمی با موارد مربوط به data store و ... در هارد دیسک ها آشنا بودید، این تاپیک با 2 الی 3 پاسخ به نتیجه می رسید و باز کننده تاپیک لازم نبود هار ها رو فرمت کنند و حالا اطلاعاتشون سر جاشون بود!
با تشکر.
با سلام آقای آریا خداپدر مادرتو بیامرزه که حداقل یه راه حل مفید ارائه کردید ! امما دیگه فایده نداره سرور رو با دایرکت جدید آوردم بالا و خداروشکر داریم مشکلات رو حل میکنیم

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
حتما ایشون آدرس این تاپیک رو هم به تمام مشتریانشون ارسال کردن که با اینکار بتونن مقصر رو هتزنر معرفی کنن!!!
واقعا واستون متاسفم ، خوشبختانه تا حالا با یه دونه از مشتری ها به مشکل نخوردم و همه قبول کردن این موضوع رو ! والبته هیچ کدوم رو بنده اطلاع ندادم که همچین تاپیکی زدم ، فقط میخواستم ببینم راه حلی هست که اطلاعات رو واسشون بازگردونی کنم یا نه ! والا قصد ماست مالی این موضوع را نداشتم ، تنها چیزی که واضحه واسه مشتری اینه که اطلاعات از دست رفته باز گردد!
همونطور که میبینی یه تاپیک انتقادی هم تو انجمن تو این مورد نیست ! خواهشا بازدن حرف های بی ریط و نابجا ارزش خودتونو پایین نیارید و سعی نکنید دیگران رو خراب کنید
متشکرم
مدیران تاپیک رو پاک کنند که....
-
-
December 28th, 2012, 13:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Aria
یاد روزایی بخیر که اگر کسی کوچکترین چیزی یادمون میداد 1000 بار ازش تشکر می کردیم، یاد زمانی بخیر که فقط 4 گروه it در ایران بود و ما آرزو داشتیم یکی از این دوستان رو از نزدیک ببینیم تا شاید راهی باشه ما هم 1 روز مثل اونا بشیم.
هر چی بیشتر می گذره و شرکت هاستینگ بیشتر میشه، افراد بی ادب و پر رو بیشتر می شند و نه تنها کوچکترین تشکری نمی کنند بلکه عادت کردند با پورویی و طلبکار بازی کارشون رو جلو ببرند و حس می کنند همه -باید- بهشون کولی بدن!
بنده سعی کردم به شما یاد بدم که خودکفا بشید و شما اینطوری با بنده حرف می زنید ؟ انجمن تخصصی ؟ مگر بنده تنها کسی نیستم که در این تاپیک پاسخ فنی واقعی دادم ؟ بنده چوپانم ؟!
....!
اول اینکه بنده از پست شما تشکر کردم.
دوم اینکه جای اینکه برای بنده داستان نویسی کنید خیلی محترمانه میتوانستید بنده را به مقالات مفید ارجاع دهید. من که پسر بچه 15 ساله نیستم هرطور که بخواهید با آن صحبت کنید!
هرچه درخت پربارتر باشد سربزید تر هست لطفا خودبزرگپنداری نکنید.
نکته بعدی اینکه فکر مکینم توهین به دیگر کاربران خلاف انجمن باشه و در این پست شما بارها به بنده توهین شده. البته شاید مدیران از این بند در قانون انجمن مستثنا باشن.
-
تعداد تشکر ها ازAvalinHost به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2012, 13:12
سلام.
تاپیک به درخواست باز کننده آن بسته شد.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید