نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
بنده اگر بخوام این تاپیک رو پاک سازی کنم فکر کنم 90% پست ها رو باید حذف کنم!
خیلی رک و مستقیم میگم، انسان های بی سواد، همین شماها هستید که صنعت هاستینگ رو به خاک کشدید و با زبون بازی سرویس می فروشید و بدون داشتن زره این اطلاعات فنی کاربر رو بدبخت می کنید و دیگر کاربران رو به قیمت مفت عادت میدید!
باز کننده تاپیک، در مورد غیر RAID و اینکه جه اتفاقی افتاده نمی تونم نظری بدم ولی در مورد RAID سرور های شما این مورد رو اطمینان دارم که مشکل data corruption تحت raid رخ داده که در این حالت تنها راه نجات فایل ها استفاده از زبان Hex برای بازخوانی اطلاعات هست.
برای انجام این کار، شما باید یک سرور مشابه از دیتاسنتر بخواید (اکثر دیتاسنتر های -معتبر- این کار رو می کنند، هتزنر رو اطلاعای ندارم) و از ایشان بخواید که سرور جدید را به حالت و حجم مشابه با سرور آسیب دیده RAID کنند و سپس در سرور آسیب دیده، فقط RAID رو حذف کنند و هر دو هارد دیسک را به SATA پورت 0 و 1 روی motherboard نصب کنند و سپس شما از طریق یک لینوکس live و استفاده از زبان hex نسبت با یافیت data header ها اقدام کنید و سپس بسته های فایل های دارای header مشابه را select کتید و از طریق شبکه فعال شده روی linux live به سرور جدید منتقل کنید.
اگر یکی از شماها که همیشه در سایت هاتون اسم خودتون رو اولین و بهترین و قویترین و ... میزارید، حتی مقدار کمی با موارد مربوط به data store و ... در هارد دیسک ها آشنا بودید، این تاپیک با 2 الی 3 پاسخ به نتیجه می رسید و باز کننده تاپیک لازم نبود هار ها رو فرمت کنند و حالا اطلاعاتشون سر جاشون بود!
با تشکر.