نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
یادم میاد بچه بودم، حدود 15 سالم بود که میرفتم انجمن های شبگرد و عضو فعال بودم در مرحله ی خودندن فقط البته، یک دفه یکی از مقالات رو خوندم و با اینکه توضیحات و کلمات موجود در توضیحات واضح بود یاز هم سوال کردم که میشه بیشتر در مورد این چیز توضیح بدید دوستان ؟

یادمه مدیر سایت شبگر آقای جرجندی که الان از دوستان و همکاران بسیار خوب بنده هست گفتند که اگر تو بلد نیستی از گوگل استفاده کنی بگو که همین الان بن ت کنم! وقتی کلمات و استلاحات به انگلیسی نوشته شده خیلی راحت میتونی همون هارو توی گوگل کپی کنی و یک translator مثل aryadic.com رو هم باز کنی و شروع کنی خودن، هر کلمه ای رو که شک داری و یا متوجه نشدی توی aryadic.com بزن تا یاد بگیری و سوال خنده دار نکن اینجا که وقت افراد متخصص این انجمن رو بگیری.

اونجا بود که یاد گرفتم دیگه سوال بی دلیل نکنم و وقت کسی رو نگیرم تا بهم توهین نشه، از همونجا هم بود که زیان انگلیسی رو یاد گرفتم و هیچ وقت کلاس زبان نرفتم!

موفق باشید!
ممنون از داستان زیباتون که با موضوع تاپیک هم همخوانی داشت!
فکر میکنم انجمن تخصصی باشه اینجا و سوال پرسیدن و جواب دادن در اون جرم نباشه. یا میتونید جواب بدین و اگر نمیتونید جواب بدین پس داستان سرایی نفرمایید.
مشکل شما این هست که فکر میکنید چوپان هستید و اینجا بقیه یوزرها گوسپند هستن! و هرطور که دلتان بخواهد باهاشون رفتار می کنید.
معنی مدیریت این نیست!