درست توضیح ندادید . بعد از نصب اینطوریه یا موقع نصب اینطوری میشه ؟ اگر بعد از نصب هست
فکر کنم شما از درگاه مستقیم استفاده میکنید که مستقیم به بانک میره و مستقیم به سایتتون برمیگرده . اگر موقع نصب هم هست که باید دوباره پلاگین رو آپلود کنید . یک عکسی چیزی هم بگیرید بهتر میشه راهنمایی کرد
من پلاگین که هم تو فریر .آی ار و توی جی پال هست رو دانلود کردم بدون ادیت ریختم توی پلاگین هاست همون جایی که بقیه پلاگین ها رو میریزم بعد از رو پنل که میرم برا فعال کردن صفحه میریه واسه بانک!
من پلاگین که هم تو فریر .آی ار و توی جی پال هست رو دانلود کردم بدون ادیت ریختم توی پلاگین هاست همون جایی که بقیه پلاگین ها رو میریزم بعد از رو پنل که میرم برا فعال کردن صفحه میریه واسه بانک!
سلام بعد از این که پرداخت میکنی و میخواد به سایت برگرده خطا 404 میده Not Found
The requested URL /callback.php was not found on this server.
کسی میتونه کمک کنه ؟
درگاه زرین پال هست
این ارور در دو صورت میفته...یکی اینکه فایل callback.php توی هاستتون پاک شده باشه یا اینکه توی این مسیر include/configuration مسیر سایتتون رو صحیح وارد نکردین....به هر حال نظر من اینه دوباره اپش کنید و نصب کنید هر دو مشکل برطرف میشه
این ارور در دو صورت میفته...یکی اینکه فایل callback.php توی هاستتون پاک شده باشه یا اینکه توی این مسیر include/configuration مسیر سایتتون رو صحیح وارد نکردین....به هر حال نظر من اینه دوباره اپش کنید و نصب کنید هر دو مشکل برطرف میشه
تمام موادر به درستی هست!
اما حل نشد
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848 www.ParaServer.Net
مازول ایمیل که تو چند صفحه قبل گذاشتم....مازولی هم که شماره موبایل ها رو خروجی بگیره هم نوشتم وخروجی هم میگیره.ولی چند تا مشکل کوچیک داره اونم برطرف بشه همین جا میزام
نوشته اصلی توسط razavihost
تمام موادر به درستی هست!
اما حل نشد
دوست عزیز دوباره ورزن آخر رو نصب کردین؟پلاگین رو هم جدید نصب کردین؟؟