-
January 6th, 2010, 00:40
پاسخ : نحوه ی داشتن پنل دامین؟

نوشته اصلی توسط
abod_black
منظورم رو اشتباه متوجه شدید.
من دومین دارم و دارم ازش استفاده می کنم. ولی کنترل پنل دومینم رو ندارم و میخوام اون داشته باشم.
حالا باید چیکار کنم؟
با شخصی که دامنه رو براتون ثبت کرده تماس بگیرید و بگید میخواهید دامنه در پنل خودتان باشد !
برای دامنه های ir هزینه ای باید بدید تا اینکار رو انجام بدن برای کام نیاز به هزینه نیست مگر اینکه بخواهید ریجسترار رو هم تغییر بدید.
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2010 00:40
# ADS
-
January 6th, 2010, 13:24
عضو انجمن
متاسفانه شخصی این کار رو برام انجام داده در دسترسم نیس.
حالا باید چیکار کنم؟
-
-
January 6th, 2010, 13:33
عضو انجمن
هر کس پنل نیک بخواد من بهش می دم با قیمت 40 هزار تومان 5 هزار هم دستمزد میشه 45000 هزار تومان
در ضمن هر یونیت هم ما 1800 شارژ می کنیم در خدمتیم.
با تشکر
info@agrabhost.ir
09381323422
-
-
January 6th, 2010, 13:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abod_black
متاسفانه شخصی این کار رو برام انجام داده در دسترسم نیس.
حالا باید چیکار کنم؟
هیچ راه حل منطقی وجود نداره باید فردی که این دامین را برای شما ثبت کرده رو پیدا کنید تا دامین را برای شما انتقال بده
اشتباه اول : دامین را باید بنام خودتون ثت میکردید تا مالکیت دست خودتون باشه
اشتباه دوم : خرید از افراد بدون اعتبار که بعد از خرید با این مشکلات روبرو میشید . پیشنهاد میکنیم از این پس دامین ها را بنام خودتون در سایت name.com ثبت کنید یا اگر توانایی این کار را ندارید از شرکت معتبر و دارای سابقه کمک بگیرید تا این کار را برای شما انجام بدهند .
موفق باشید
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

نوشته اصلی توسط
agarb98
هر کس پنل نیک بخواد من بهش می دم با قیمت 40 هزار تومان 5 هزار هم دستمزد میشه 45000 هزار تومان
با تشکر
info@agrabhost.ir
09381323422
بهتر است قوانین نیک را بخونید برای مستر رسیلری قوانین سختی وجود دارد که باید اجرا بشه و هزینه ای بابت قرار داد باید پرداخت بشه که فکر نمیکنم این قیمت باشه
برای ساب رسیلری هم معمولا هیچ شرکتی هزینه ای دریافت نمیکنه . ما ترجیح میدیم خودمون دامین ها رو به ثبت برسونیم و پرداخت های مالی رو انجام بدیم در غیر اینصورت ساب رسیلری بدون هیچ هزینه ای ارائه میدادیم و نیک هندل ها را شارژ میکردیم
موفق باشید
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید
-
January 6th, 2010, 22:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
afraweb.net
هیچ راه حل منطقی وجود نداره باید فردی که این دامین را برای شما ثبت کرده رو پیدا کنید تا دامین را برای شما انتقال بده
اشتباه اول : دامین را باید بنام خودتون ثت میکردید تا مالکیت دست خودتون باشه
اشتباه دوم : خرید از افراد بدون اعتبار که بعد از خرید با این مشکلات روبرو میشید . پیشنهاد میکنیم از این پس دامین ها را بنام خودتون در سایت name.com ثبت کنید یا اگر توانایی این کار را ندارید از شرکت معتبر و دارای سابقه کمک بگیرید تا این کار را برای شما انجام بدهند .
موفق باشید
قک کنم دومین رو به نام خودم ثبت کردن
اگه ایمیل خود من رو وارد کرده باشن میتونم کاری کنم؟
-
-
January 7th, 2010, 14:17

نوشته اصلی توسط
agarb98
با تشکر
info@agrabhost.ir
09381323422
تو پنلو چطور میخوای بگیری 45 تومن ؟!!!!!!!!!!!!!!!
پنل نیک.آی آر رایگانه !!!
این همه پست هوایی هم نده !!!
یکی از مدیرا بیاد به این حماعت بفهمونه آمار غلط ندن !!!
-