وقتی پول ملی ارزشش رو داره هر روز از دست می ده، خیلی طبیعیه که یه جوری تبدیل بشه !
شما 50 میلیون داشته باشید الان نمی تونید مسکن تهیه کنید یا مغازه بخرید ، ممکنه بخواید جمع کنید تا پولتون مثلا برسه به n میلیون بتونید اون چیزی که می خواید رو بخرید یا اونطور که می خواید سرمایه گذاری کنید !
من هم کارم هاستینگ است و وقتی گرون می شه ناراحت می شم و عملا کارم مختل می شه، ولی چاره ی دیگه ای هست؟!
از پارسال تا امسال 50 میلیون دلار می خریدیم الان 150 میلیون داشتیم ، در صورتی که می ذاشتیم بانک شاید الان می شد 60 میلیون !
احتکار کار درستی نیست ، ولی چاره ای هست؟
یا باید طلا بخریم انبار کنیم ، یا دلار یا .... !!
آقای سعادت که می گید حلاله یا حروم ، به نظر من حلاله چون با این راه شما سودی نمی کنید، ارزش پولتون رو حفظ می کنید !
اگر ارزون شد، همه چیز ارزون می شه و چیزی از دست نمی دیدید، اگر گرون شد همه چیز گرون می شه و از برنامه ریزیتون عقب نمیوفتید.
الان مسئله سود نیست ، مسئله از دست دادن دارایی هست و متاسفانه وجه نقد ( ریال ) بی ارزش ترین دارایی که حتی در همون سطح از ارزش ثباتی نداره.
یه مدت مثل شما فکر می کردم، نخریدم ( و فعلا هم قصد خرید و احتکار ندارم ) ولی دیدیم که متاسفانه هیچ چیز درست نشد.
کمک به درست شدن اوضاع در سطحی و به هر شکلی خوبه ولی به شرطی که امیدی به بهبود اوضاع باشه.