-
December 8th, 2012, 14:35
عضو انجمن
سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار
با سلام
در این تاپیک سرویس های سایت هاست وارز به نشانی اینترنتی www.hostwz.com ارائه میگردد.
همچنین قوانین ارائه این سرویس ها و اطلاع رسانی در رابطه با آنها انجام میپذیرد.
---------------------------
قوانین عمومی ارائه سرویس ها :
۱ - تمام تیکت ها در ساعات اداری ( ۹ صبح الی ۱۴ ) پاسخ گفته میشه. در خارج از این ساعات در موارد اضطراری موارد پیگیری میگردد.
۲ - تمامی خدمات پشتیبانی اعم از نصب مجدد ویندوز. نصب نرم افزار. بک آپ گیری. درخواست بک آپ و ... شامل هزینه میباشد.
۳ - در خواست ری استارت از طریق سیستم پشتیبانی آنلاین و تیکت قابل ارسال است. این عمل در صورتی که از طریق سیستم پشتیبانی آنلاین صورت بگیرد به صورت آنی و در صورت ارسال ازطریق تیکت از ۵ دقیقه الی ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. شما میتوانید جهت انجام عملیات ری استارت از طریق تیکت درخواست پنل ریبوت نمایید.
۴ - سفارش ها از طریق سایت قابل ارسال خواهد بود. انجام سفارشات پس از ارسال از ۲۰ دقیقه الی ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. ( بر حسب شرایط ویژه ممکن است بیشتر طول بکشد ). سپس مشخصات وی پی اس شما از طریق پیام در سایت برای شما ارسال خواهد شد. پس از اولین ورود به وی پی اس خود لطفا نسبت به تغییر رمز عبور اقدام نمایید. در غیر این صورت و در صورت لو رفتن رمز وی پی اس شما مسئولیت آن به عهده مشتری خواهد بود.
۵ - پشتیبانی تنها از طریق تیکت. ایمیل و سرویس پشتیبانی آنلاین انجام خواهد شد. موارد درخواست شده در بخش پشتیبانی آنلاین به صورت هم زمان انجام خواهد گرفت و موارد مطرح شده در تیکت ممکن است تا ۲۴ ساعت طول بکشد.
۶ - از هرگونه ارائه وی پی اس جهت تست معذوریم. در صورت عدم رضایت تا ۱ روز درخواست مورد قبول و وجه مربوطه با کسر کارمزد بانک عودت داده خواهد شد
۷ - در صورت دریافت ابیوز ارسال اسپم برای بار اول هشدار و در صورت تکرار از سرور اخراج میشوید. در صورت دریافت ابیوز تورنت و یا نت اسکن بدون هشدار سرویس شما منقضی خواهد شد.
۸ - در صورت اخراج از سرور هیچ گونه وجهی باز پس داده نخواهد شد و بر حسب شرایط بک آپ انجمن شما در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
9 - هرگونه اعتراض یا اطلاع رسانی باید از طریق سیستم تیکت انجام شود. در غیر این صورت موجب اخراج و عدم سرویس دهی به شما خواهد شد.
این قوانین ممکن است بر حسب شرایط تغییر نماید. هرگونه تغییر در قوانین از طریق اصلاح این پست انجام میپذیرد.
ویرایش توسط parsspace : December 26th, 2012 در ساعت 10:57
-
تعداد تشکر ها ازparsspace به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2012 14:35
# ADS
-
December 25th, 2012, 17:22
عضو جدید
پاسخ : سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار

نوشته اصلی توسط
parsspace
دوست عزیز ۱۵ گیگ بک آپ رو کجا بزارم؟ اف تی پی معرفی کنید لطفا.
دوست عزیز
شما فرمودید بکاپ در اختیارتون قرار میدم
نگفتید فضا بدید !
اطلاعات مورد نیاز برای بکاپ تیکت شد
ارادتمند
گفتار نیک پندار نیک کردار نیک
تيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانم
درود بر کوروش کبیر
-
-
December 25th, 2012, 17:27
عضو انجمن
دوستان بلاک آی پی جدید برای سرور فرانسه تهییه شد. لیست پلن ها برای دوستانی که در انتظار بودن جهت ارسال سفارش جدید باز شد.
سرور آلمان هم ۲ تا آی پی خالی شد که همون دیشب سفارش جدید دریافت شد فعلا سفارش جدید قبول نمیکنیم.
-
-
December 26th, 2012, 00:28
عضو جدید
سلام اقا سعید عزیز من پی ام توی یاهو و تیکت توی سایت گزاشتم گفتم احتمالا گرفتارید که ندیدید اینجا زدم یاداوری بشه ممنون
-
-
December 26th, 2012, 04:55
عضو انجمن
با توجه به اینکه دوستان به اندازه کافی تو این چند روزه زحمت های مارو مورد تشکر و ما رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار دادن تغییراتی در سیستم پشتیبانی انجام دادیم که به شرح ذیل میباشد :
۱ - تمام تیکت ها در ساعات اداری ( ۹ صبح الی ۱۴ ) پاسخ گفته میشه.
۲ - تمامی خدمات پشتیبانی اعم از نصب مجدد ویندوز. نصب نرم افزار. بک آپ گیری. درخواست بک آپ و پنل ریبوت ... شامل هزینه میباشد.
۳ - در صورت نیاز به ری استارت سرور سریع باید درخواست پنل ریبوت بدین. در غیر این صورت یا باید از طریق پشتی بانی آنلاین درخواست بدین همون موقع ریست انجام میشه یا از طریق تیکت که ممکنه تا ۲۴ ساعت طول بکشه.
۴ - هرگونه اعتراض یا اطلاع رسانی باید از طریق سیستم تیکت انجام شود. اعتراض در هر کجا خارج از سایت موجب عدم سرویس دهی به شما خواهد شد.
۵ - پشتیبانی تنها از طریق تیکت. ایمیل و سرویس پشتیبانی آنلاین انجام خواهد شد.
البته سرویس پشتیبانی برای مشتریان خاص کما فلسابق ۲۴ ساعته و رایگان خواهد بود.
ویرایش توسط parsspace : December 26th, 2012 در ساعت 05:01
-
-
December 26th, 2012, 07:21
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
parsspace
۱ - تمام تیکت ها در ساعات اداری ( ۹ صبح الی ۱۴ ) پاسخ گفته میشه.
ما 24 ساعته تیکت زدیم هنوز هیچ جوابی نگرفتیم ! دیگه کار از ساعت اداری و ... گذشته !
نمی دونم لج کردید یا هر چیز دیگه
اما جز اینکه شرکت خودتون رو ببرید زیر سوال کار دیگه ای نمی کنید
الان 4 5 روز من از شما سرویس گرفتم و .... ، 2 روزه قراره بکاپ بدید هنوز خبری نیست ، 2 روز قرار وجه عودت بشه هنوز خبری نیست ! !

نوشته اصلی توسط
parsspace
۴ - هرگونه اعتراض یا اطلاع رسانی باید از طریق سیستم تیکت انجام شود. اعتراض در هر کجا خارج از سایت موجب عدم سرویس دهی به شما خواهد شد.
توی آخرین تیکتی هم که دیشب زدم هیچ جوابی نگرقتم ، پشتیبانیتون آنلاین بود، اما جوابگو بنده نبود !
پس مجبور شدم از این طریق پیگیر کارم بشم
اون 10 تومان واسه من هیج ارزشی نداره
اما باید جلو بعضی ها ایستاد
من هیچ کاری به اعتبار شرکت شما و ... ندارم
شاید شما 100 تا مشتری داری و همه راضی هستند !
اما من 5 روز علاف شما هستم و هیچ رضایتی هم ندارم !
و تا وقتی هم مشکل من حل نشده همچنان پیگیر هستم
از هر طریقی که بتونم !
پس لطفا 1 : پول من رو برگشت بزنید ( شماره حساب تو تیکت زدم )
2 : بکاپ سرور من رو در اختیار بنده قرار بدید
ارادتمند
تيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
درود بر کوروش کبیر
-
-
December 26th, 2012, 10:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ahura
ما 24 ساعته تیکت زدیم هنوز هیچ جوابی نگرفتیم ! دیگه کار از ساعت اداری و ... گذشته !
نمی دونم لج کردید یا هر چیز دیگه
اما جز اینکه شرکت خودتون رو ببرید زیر سوال کار دیگه ای نمی کنید
الان 4 5 روز من از شما سرویس گرفتم و .... ، 2 روزه قراره بکاپ بدید هنوز خبری نیست ، 2 روز قرار وجه عودت بشه هنوز خبری نیست ! !
توی آخرین تیکتی هم که دیشب زدم هیچ جوابی نگرقتم ، پشتیبانیتون آنلاین بود، اما جوابگو بنده نبود !
پس مجبور شدم از این طریق پیگیر کارم بشم
اون 10 تومان واسه من هیج ارزشی نداره
اما باید جلو بعضی ها ایستاد
من هیچ کاری به اعتبار شرکت شما و ... ندارم
شاید شما 100 تا مشتری داری و همه راضی هستند !
اما من 5 روز علاف شما هستم و هیچ رضایتی هم ندارم !
و تا وقتی هم مشکل من حل نشده همچنان پیگیر هستم
از هر طریقی که بتونم !
پس لطفا 1 : پول من رو برگشت بزنید ( شماره حساب تو تیکت زدم )
2 : بکاپ سرور من رو در اختیار بنده قرار بدید
ارادتمند
من میدونم مشکل از کجاست و شما به چه منظور این موضوع رو داری پیگیری میکنی.
مشکل از نرخ سرویس های ماست. شما با این کارات نمیتونی مارو زیر سوال ببری. کسایی که از ما سرویس گرفتن هم کیفیت سرویس هامون رو دیدن هم پشتیبانیمون رو. برای خیلی از دوستان حتی ساعت ۳ شب ویندوز نصب کردم. ساعت ۵ صبح سفارش ارسال کردن ۲۰ دقیقه بعد سرویسشون رو تحویل گرفتن.
میخوای جلوی ما واستی؟ خیل خوب شما جلوی ما وایستا. ببینیم کی به کجا میرسه.
من کاری ندارم شریکم با شما چطوری صحبت کرده ولی از شواهد امر پیداست شما از اول با قصد این جریان رو پیگیری کردی. تا معذرت خواهی نکنی نه پولت رو برمیگردونم نه بک آپت رو میدم. حالا هرکاری دوست داشتی بکن. از اول دنبال همین بودی دیگه؟ خودم همینجا اعلام کردم. ماهم جلوی کسی که میخواد مارو خراب کنه وا میستیم.
پولت رو هم میندازم صندوق صدقات چون دنبال اینجور پول در آوردن نیستم. بک آپ سرورت رو هم نگه میدارم هروقت معذرت خواهی کردی بهت میدم.
لطفا دیگه تو تاپیک من این بحث رو ادامه نده دوست داشتی برای خودت تاپیک بزن.
ویرایش توسط parsspace : December 26th, 2012 در ساعت 10:11
-
-
December 26th, 2012, 10:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
parsspace
خیل خوب شما جلوی ما وایستا. ببینیم کی به کجا میرسه. لطفا دیگه تو تاپیک من این بحث رو ادامه نده دوست داشتی برای خودت تاپیک بزن.
من کاری ندارم شریکم با شما چطوری صحبت کرده ولی از شواهد امر پیداست شما از اول با قصد این جریان رو پیگیری کردی. تا معذرت خواهی نکنی نه پولت رو برمیگردونم نه بک آپت رو میدم. حالا هرکاری دوست داشتی بکن.
پولت رو هم میندازم صندوق صدقات چون دنبال اینجور پول در آوردن نیستم. بک آپ سرورت رو هم نگه میدارم هروقت معذرت خواهی کردی بهت میدم.
واقعاً ممنون از این پاسخگویی خوب و منتقی شما
جالب اینجاست بدهکارم شدیم
باید از ایشون عذرخواهی کنیم ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شریک شما با شما داره کار می کنه
پس شما باید جوابگو باشید
من همیشه به قصد دنبال حقم بودم
الانم فکر نکنم حرف غیر منتقی بزنم !
اون 10 تومان هیچ ارزشی نداره
جز اینکه شما شخصیت و اعتبار خودتون رو جلو این همه آدم ببرید زیر سوال
من تا جوابم رو نگیرم در همین تاپیک پیگیر هستم
از مدیران هم خواهش می کنم پیگیری کنند
حرف های ایشون هست
حرف های بنده هم هست
خودتون قضاوت کنید
ارادتمند
درود بر کوروش کبیر
-
-
December 26th, 2012, 10:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ahura
واقعاً ممنون از این پاسخگویی خوب و منتقی شما
جالب اینجاست بدهکارم شدیم
باید از ایشون عذرخواهی کنیم ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شریک شما با شما داره کار می کنه
پس شما باید جوابگو باشید
من همیشه به قصد دنبال حقم بودم
الانم فکر نکنم حرف غیر منتقی بزنم !
اون 10 تومان هیچ ارزشی نداره
جز اینکه شما شخصیت و اعتبار خودتون رو جلو این همه آدم ببرید زیر سوال
من تا جوابم رو نگیرم در همین تاپیک پیگیر هستم
از مدیران هم خواهش می کنم پیگیری کنند
حرف های ایشون هست
حرف های بنده هم هست
خودتون قضاوت کنید
ارادتمند
باشه شما پیگیری کن
بنده دیگه به شما هیچ جوابی نمیدم چون در شان خودم نمیبینم با شما جر و بحث کنم.
هروقت معذرت خواهی کردین تیکت انتقال بک آپتون رو پیگیری میکنم.
-
-
December 26th, 2012, 10:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
parsspace
باشه شما پیگیری کن
بنده دیگه به شما هیچ جوابی نمیدم چون در شان خودم نمیبینم با شما جر و بحث کنم.
هروقت معذرت خواهی کردین تیکت انتقال بک آپتون رو پیگیری میکنم.
می تونم بدونم چرا باید معذرت خواهی کنم ؟ ؟ ! ! !
درود بر کوروش کبیر
-
-
December 26th, 2012, 11:14
عضو انجمن
دوستان قوانینی جهت ارائه سرویس تعیین شده که تو پست اول قابل مشاهده هست
همچنین با توجه به نیاز کاربران به پنل ریبوت دوستانی که تمایل دارن میتونن درخواست خودشون رو از طریق تیکت ارسال کنن تا به صورت رایگان در اختیارشون قرار بگیره.
-
تعداد تشکر ها از parsspace به دلیل پست مفید