متاسفانه کار نکرد
متاسفانه کار نکرد
البته تو شاخه اصلی یوزر پسورد می خواد اما تو زیر شاخه ها یوزر پس نمی خواد
دوستان هیچ آموزشی نست !
تنها راه هزینه کردن و خرید اسکریپت اختصاصی هست متسفانه که نتیجه اش از دست دادن بازدید میشه
پس تا جایی که میتونید فکر vip کردن رو بذارید کنار
شما اول معلوم کنید چه نوع سایت VIP می خواهید ، بعضی از سایت های لینک های دانلود رو روش سطح دسترسی تعریف می کنند ، که مثل فقط یک یوز گروپ که خودش یوز ها رو تعریف می کنند بتونند دانلود کنند ، از طریق ftp هم میشه انجام داد.
بعضی از سایت ها هم میان توی سیستم طراحی میکنند ، که مثلا لینک های دانلود یا هر چیز دیگه فقط در دسترس یک گروه کاربری خاص باشه.
برای مثال من خودم ، یک سایت طراحی کردم که ، کاربر می تونه با پرداخت آنلاین به صورت خودکار دسترسی ها براش فعال میشه، بعد از اتمام زمان اش دوباره دسترسی ها به صورت خودکار قطع میشه.
شما اول معلوم کنید چه نوع سایت VIP می خواهید ، بعضی از سایت های لینک های دانلود رو روش سطح دسترسی تعریف می کنند ، که مثل فقط یک یوز گروپ که خودش یوز ها رو تعریف می کنند بتونند دانلود کنند ، از طریق ftp هم میشه انجام داد.
بعضی از سایت ها هم میان توی سیستم طراحی میکنند ، که مثلا لینک های دانلود یا هر چیز دیگه فقط در دسترس یک گروه کاربری خاص باشه.
برای مثال من خودم ، یک سایت طراحی کردم که ، کاربر می تونه با پرداخت آنلاین به صورت خودکار دسترسی ها براش فعال میشه، بعد از اتمام زمان اش دوباره دسترسی ها به صورت خودکار قطع میشه.
توی فایل زیلا به یه یوزر دسترسی به هارد رو میدی اون یوزر میتونه از لینک وارد درایو یا پوشه بشه ؟
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
دوستان لطفا اموزش vip کردن به صورت http رو بدید نه ftp
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
از طریق IIS هم همینطوره ، شما باید پوشه که برای کاربرهای VIP قرار بدی رو دسترسی رو برای یوز های عادی میبندی (از قسمت Security ) و فقط برای گروه کاربری که قبلا خودت ساختی دسترسی رو فعال کنی (قسمت Local user and group ) و یوز هایی که می خواهی دسترسی به اون پوشه رو داشته باشند رو اضافه می کنی ، تو خود IIS هم بخش authentication گزینه windows authentication رو فعال کنی.
کار سختی نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)