-
December 24th, 2012, 05:47
آغاز فروش هاستینگ حرفه ای برای کاربران حرفه ای
با عرض سلام خدمت دوستان و کاربران گرامی،
پیرو اطلاعیه های قبلی که در وب سایت منتشر شده بود، طی ماه های گذشته قصد داشتیم تا میزبانی وب لینوکس قدرتمندی برای میزبانی کاربران ویژه خود داشتیم و طبق برنامه ریزی های انجام شده، اغاز سرویس دهی برای سال 92 بود. اما با توجه به شرایط پیش آمده و درخواست مکرر بسیاری از کاربران قدیمی و مشتریان جدید، تصمیم گرفته شد تا این سرویس مقداری زودتر از زمان بندی قبلی ارائه گردد.
بنا به شرایط مورد نیاز کاربران حرفه ای و نیاز های آنان، هزینه های تمام شده مقداری بالاتر از حالت معمول خواهد بود. از این رو این سرویس برای کاربران عادی مرقون به صرفه نمی باشد.
برای شروع این سرویس دهی، ما 2 سرور یا مشخصات زیر در نظر گرفته ایم که یکی برای میزبانی فایل ها و دیگری برای میزبانی دیتابیس مورد استفاده قرار میگرید که قطعا بنا به نیاز سرورهای جدید اضافه خواهد شد.
کد:
Supermicro SuperServer H8QGi-F
4 x AMD Opteron 6274 Interlagos 2.2GHz 16MB L3 Cache (64 Physical Cores in Total)
8 x 16GB DDR3 1333Mhz ECC Registered (128GB RAM in Total)
در این سرور ها برای ذخیره سازی اطلاعات از SSD های شرکت اینتل استفاده شده که سرعت بسیار بالایی دارند.
همچنین وب سایت هایی که نیاز به فضای مخصوص برای قرار دادن فایلهای خود برای دانلود نیاز دارند می توانند از سرویس میزبانی دانلود ما بهره ببرند. نکته لازم به ذکر این می باشد که پهنای باند ارائه شده بر روی این سرویس ها به صورت نامحدود می باشد.
این تاپیک جنبه اطلاع رسانی دارد و طی چند روز آینده بعد از آماده شدن تمامی سرویس ها در همین تاپیک اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012 05:47
# ADS
-
December 24th, 2012, 21:14
پاسخ : آغاز فروش هاستینگ حرفه ای برای کاربران حرفه ای

نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
ادرس سایتتون چی هست قربان ؟
Los Angeles Dedicated Servers and Colocation
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2012, 01:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
HugeServer
سلام.
بله درست میفرمائید, محدود سازی کاربران روی چنین سرور با سایت های پر بازدید کار عاقلانه ای نیست و سرعت پردازشی سرور رو کم میکنه.
ما با توجه به اینکه مدریت سرور ها , رک ها و همچنین شبکه رو در دست داریم میتونیم کیفیت بهتری به کاربران ارائه بدیم.
در صورت نیاز به سرور جدید هم توانایی این رو داریم که در کمتر از 3 روز هر سروری رو سفارش , دریافت و نصب کنیم.
در مورد مدیریت سرور هم ما توانایی لازم رو داریم , همچنین این سرور ها به صورت cluster ready ستاپ میشوند.
دوستان زیادی در این انجمن با بنده و شرکت آشنایی دارند , تخصص خود من امنیت و بهینه سازی سرور های لینوکس هست که مدریت دیتابیس های سنگین , cluster ها و ... رو هم در دست داشتم.
سرور ها از سطح kernel تا application به صورت کامل امن و بهینه سازی میشوند ,و اینکه ما به کاربر توصیه های بهینه سازی و افزایش امینت رو ارائه میکنیم.
موفق باشید.
فرمودید تخصص اصلی شما بهینه سازی سرور های لینوکس هست
یه سوال دارم شما هم معتقدید یک کانفیگ مناسب روی آپاچی میتونه در حد لایت اسپید باشه؟
یه سوال دیگه هم دارم...
من الان روی سرور یکی از همکارانتون هستم... سرور خوبی هست ولی ظاهرا نمیتونن بیش از این ما رو میزبانی کنن
البته یه سری موارد رو هم محدود کردن مثلا تعداد ایمیل های ارسالی رو خواستن کم کنم که من هم محدود کردم
من یه جامعه مجازی دارم با مصرفی که تقریبا به صورت زیر هستش:
سی پی یو: 5 تا 6 گیگاهرتز
رم: 3 تا 4 گیگ
پهنای باند: حدود 300 گیگ
اینو هم بگم سایت من دیتابیس حجیمی داره حدود 4.5 گیگ
چون شبکه اجتماعی هست گاهی ممکنه توی 1 ساعت کلا 50 ایمیل هم نداشته باشیم و گاهی هم ممکنه توی 1 دقیقه 500 ایمیل!
یعنی چیز ثابتی نیست... بیشتر ایمیل ها مربوط به عضویت و اطلاع رسان های سایت هستند (ایمیل تبلیغاتی نداریم)
تعداد آنلاین ها بین 100 تا 200 نفر
بازدید وبگذر بیش از 45 هزار
به نظرتون با این مصرف میتونید سایت من رو ساپورت کنید؟
میدونم تاپیک فروش نیست و اطلاع رسانی هست ولی در کل میخوام بدونم به فکر همچین سایت هایی هم هستید؟
منظورم اینه که شاید بازدیدم خیلی نباشه ولی مصرف منابعم زیاده و فشار روی سرور های معمولی زیاد هستش
-
-
December 25th, 2012, 02:09
عضو دائم
داداش قیمتت وحشتناک بالاست..هیچ سایت پولداری هم جرات نزدیک شدن به هاستینگ شما رو نخواهد داشت.درسته سرورتون گران قیمت هست اما با پول هاست دانلودتون میشه سرور اختصاصی از بهترین جاها خرید!! بهتره تو قیمتتون تجدید نظر کنید..
-
-
December 25th, 2012, 02:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delta
داداش قیمتت وحشتناک بالاست..هیچ سایت پولداری هم جرات نزدیک شدن به هاستینگ شما رو نخواهد داشت.درسته سرورتون گران قیمت هست اما با پول هاست دانلودتون میشه سرور اختصاصی از بهترین جاها خرید!! بهتره تو قیمتتون تجدید نظر کنید..
سلام دوست عزیز
مگه ایشون جایی قیمت دادن؟!
-
-
December 25th, 2012, 03:08
با سلام،

نوشته اصلی توسط
1modir
فرمودید تخصص اصلی شما بهینه سازی سرور های لینوکس هست
یه سوال دارم شما هم معتقدید یک کانفیگ مناسب روی آپاچی میتونه در حد لایت اسپید باشه؟
یه سوال دیگه هم دارم...
من الان روی سرور یکی از همکارانتون هستم... سرور خوبی هست ولی ظاهرا نمیتونن بیش از این ما رو میزبانی کنن
البته یه سری موارد رو هم محدود کردن مثلا تعداد ایمیل های ارسالی رو خواستن کم کنم که من هم محدود کردم
من یه جامعه مجازی دارم با مصرفی که تقریبا به صورت زیر هستش:
سی پی یو: 5 تا 6 گیگاهرتز
رم: 3 تا 4 گیگ
پهنای باند: حدود 300 گیگ
اینو هم بگم سایت من دیتابیس حجیمی داره حدود 4.5 گیگ
چون شبکه اجتماعی هست گاهی ممکنه توی 1 ساعت کلا 50 ایمیل هم نداشته باشیم و گاهی هم ممکنه توی 1 دقیقه 500 ایمیل!
یعنی چیز ثابتی نیست... بیشتر ایمیل ها مربوط به عضویت و اطلاع رسان های سایت هستند (ایمیل تبلیغاتی نداریم)
تعداد آنلاین ها بین 100 تا 200 نفر
بازدید وبگذر بیش از 45 هزار
به نظرتون با این مصرف میتونید سایت من رو ساپورت کنید؟
میدونم تاپیک فروش نیست و اطلاع رسانی هست ولی در کل میخوام بدونم به فکر همچین سایت هایی هم هستید؟
منظورم اینه که شاید بازدیدم خیلی نباشه ولی مصرف منابعم زیاده و فشار روی سرور های معمولی زیاد هستش
طی روزهای آتی بعد از آماده سازی کامل سرور ها در این مورد بهتر میتونیم نظر بدیم.

نوشته اصلی توسط
delta
در همان پست اول به این نکته اشاره شده هست که قیمت ها ارزان نخواهد بود و بیشتر تمرکز روی سایت های حرفه ای میباشد.

نوشته اصلی توسط
1modir
سلام دوست عزیز
مگه ایشون جایی قیمت دادن؟!
خیر هیچ قیمت به صورت offecial گفته نشده است و در روزهای آینده اعلام خواهد شد.
-
-
December 25th, 2012, 13:14
عضو دائم
عزیز جان قیمت غیر نهایی و غیر رسمی ایشون اگر حتی 200 - 300 هزار تومانم بیاد پایین بازم وحشتناک بالاست.. سایتهای حرفه ای هم همچین قیمتی رو برای هاست نمیدند عزیز... دوست گرامی ناراحت نشید اما پیشنهاد میدم بهتره قبل از خرید همچین سروری یک ارزیابی دقیقی کنید تا ضرر نکنید. از اوضاع وبمسترها خبر دارم و میدونم چه خبره. انشالا موفق باشید..منتظر قیمت هاتونم هستیم..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2012, 13:54

نوشته اصلی توسط
delta
عزیز جان قیمت غیر نهایی و غیر رسمی ایشون اگر حتی 200 - 300 هزار تومانم بیاد پایین بازم وحشتناک بالاست.. سایتهای حرفه ای هم همچین قیمتی رو برای هاست نمیدند عزیز... دوست گرامی ناراحت نشید اما پیشنهاد میدم بهتره قبل از خرید همچین سروری یک ارزیابی دقیقی کنید تا ضرر نکنید. از اوضاع وبمسترها خبر دارم و میدونم چه خبره. انشالا موفق باشید..منتظر قیمت هاتونم هستیم..
با سلام،
ما هم اکنون با مشتری هایی که فعلا داریم، تمامی هزینه ها تامین هست و هیچ مشکلی در این رابطه نداریم و نخواهیم داشت. هر شرکت قیمت های خود را طبق اصول پشتیبانی و کیفیت ارایه میکند ما نیز به همین روال پیش میریم.
هزینه ها نیز همانطور که گفته شد در روزهای آتی اعلام خواهند شد و شما در صورتی که به کارتون میومد میتونید تهیه کنید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2012, 12:52
سلام
ارائه مستر ریسلری هم در نظر داشته باشید
-
-
December 28th, 2012, 08:09
خیلی خوب میشه اگر توضیح بدین دلیل انتخاب این نسبت سی پی یو به رم چی هست.
من واسه یه سایت رستفول با پیک هزار نفر انلاین دو گیگ کش روی انجین اکس پیشنهاد میکنم، بیاید فرض کنیم هر سایت با آپاچی و انجین اکس حدود یک تا دو گیگ رم بگیره.
میشه نزدیک به یک الی دو گیگ به ازای هر سایت، ۱۲۸ سایت ۶۴ هسته ای ام دی؟
+چرا Interlagos می خرید؟ Abu Dhabi از اینترلگس ۳۳٪ سریع تره و همون قدر گرونتر.
من دوتا سی پی یو ابو دهابی در مقابله ۲۵۶ گیگا بایت رو به ازای هر نود پیشنهاد میکنم.
دو نود برای هاست سایت ها، یک یا دو نود برای اس کیو ال؛ و دو یا چهار نود واسه دی ان اس.
برای نود اس کیو ال 2xCoreI7 + 64GB RAM پیشنهاد میکنم.
و چهار وی پی اس Xen-PV یا KVM پیشنهاد میشه، سرعت Xen-PV بالاتره.
تماس بگیرید یا میل بدید تا بتونیم اطلاعاتمون رو به اشتراک بزاریم.
۰۹۳۸۶۱۲۶۱۴۳
contact[at]pooyankhosravi[dot]me
-
تعداد تشکر ها از PorTavanVPS به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2012, 17:53

نوشته اصلی توسط
mariean
سلام
ارائه مستر ریسلری هم در نظر داشته باشید

با سلام،
در این مورد فکر نکنم برنامه داشته باشیم. در صورتی که در پروژه های بعدی ارایه این مورد بود، به شما اطلا خواهیم داد.
-