نقل قول نوشته اصلی توسط HugeServer نمایش پست ها
سلام.

بله درست میفرمائید, محدود سازی کاربران روی چنین سرور با سایت های پر بازدید کار عاقلانه ای نیست و سرعت پردازشی سرور رو کم میکنه.
ما با توجه به اینکه مدریت سرور ها , رک ها و همچنین شبکه رو در دست داریم میتونیم کیفیت بهتری به کاربران ارائه بدیم.
در صورت نیاز به سرور جدید هم توانایی این رو داریم که در کمتر از 3 روز هر سروری رو سفارش , دریافت و نصب کنیم.
در مورد مدیریت سرور هم ما توانایی لازم رو داریم , همچنین این سرور ها به صورت cluster ready ستاپ میشوند.
دوستان زیادی در این انجمن با بنده و شرکت آشنایی دارند , تخصص خود من امنیت و بهینه سازی سرور های لینوکس هست که مدریت دیتابیس های سنگین , cluster ها و ... رو هم در دست داشتم.
سرور ها از سطح kernel تا application به صورت کامل امن و بهینه سازی میشوند ,و اینکه ما به کاربر توصیه های بهینه سازی و افزایش امینت رو ارائه میکنیم.

موفق باشید.
فرمودید تخصص اصلی شما بهینه سازی سرور های لینوکس هست
یه سوال دارم شما هم معتقدید یک کانفیگ مناسب روی آپاچی میتونه در حد لایت اسپید باشه؟

یه سوال دیگه هم دارم...
من الان روی سرور یکی از همکارانتون هستم... سرور خوبی هست ولی ظاهرا نمیتونن بیش از این ما رو میزبانی کنن
البته یه سری موارد رو هم محدود کردن مثلا تعداد ایمیل های ارسالی رو خواستن کم کنم که من هم محدود کردم
من یه جامعه مجازی دارم با مصرفی که تقریبا به صورت زیر هستش:
سی پی یو: 5 تا 6 گیگاهرتز
رم: 3 تا 4 گیگ
پهنای باند: حدود 300 گیگ

اینو هم بگم سایت من دیتابیس حجیمی داره حدود 4.5 گیگ
چون شبکه اجتماعی هست گاهی ممکنه توی 1 ساعت کلا 50 ایمیل هم نداشته باشیم و گاهی هم ممکنه توی 1 دقیقه 500 ایمیل!
یعنی چیز ثابتی نیست... بیشتر ایمیل ها مربوط به عضویت و اطلاع رسان های سایت هستند (ایمیل تبلیغاتی نداریم)
تعداد آنلاین ها بین 100 تا 200 نفر
بازدید وبگذر بیش از 45 هزار

به نظرتون با این مصرف میتونید سایت من رو ساپورت کنید؟
میدونم تاپیک فروش نیست و اطلاع رسانی هست ولی در کل میخوام بدونم به فکر همچین سایت هایی هم هستید؟
منظورم اینه که شاید بازدیدم خیلی نباشه ولی مصرف منابعم زیاده و فشار روی سرور های معمولی زیاد هستش