نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: آغاز فروش هاستینگ حرفه ای برای کاربران حرفه ای

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

پیش فرض پاسخ : آغاز فروش هاستینگ حرفه ای برای کاربران حرفه ای

نقل قول نوشته اصلی توسط 1modir نمایش پست ها
    وجود CPU با قدرت بسیار بالا و همچنین وجود هارد بسیار پرقدرت SSD در این سرورها نمایانگر کیفیت بسیار بالا خواهد بود
    به عنوان مدیر یک سایت بسیار پرمصرف و پربازدید ایرانی پیشنهاد میکنم برای همچین سرورهایی مقدار فرکانس CPU رو برای هر یوزر محدود نکنید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید
    بعد از اضافه کردن یوزرها بلاخره در زمان اوج مصرف منابع به این نتیجه خواهید رسید که سرور توانایی دریافت مشتری جدید دارد یا خیر
    بنا بر اون میتونید یوزرهای زیادی رو پشتیبانی کنید و با کیفیت بالایی ارائه خدمات کنید
    این همون کاری بود که هاست دی ال انجام میداد
    هزینه ها هم در صورتی که معقول باشد شما در کمتر از چند ماه مجبور به خرید سرورهای بعدی و البته قویتر خواهید بود
    طوری نباشه که یک مشتری برای دریافت سرویس مجبور بشه در حد سرور اختصاصی هزینه کنه
    من یکی از مشتریان هاست دی ال بودم که فعلا در حال پیدا کردن سرور جدید هستم
    وجود لایت اسپید و پلاگین های کش مثل memcached یا APC میتونه کمک بزرگی به یوزرها بکنه

در هر صورت بعد از اعلام هزینه ها و اطلاعات بیشتر ممنون میشم منو هم در جریان بذارید
    باتشکر
    یا علی...
    سلام.

بله درست میفرمائید, محدود سازی کاربران روی چنین سرور با سایت های پر بازدید کار عاقلانه ای نیست و سرعت پردازشی سرور رو کم میکنه.
    ما با توجه به اینکه مدریت سرور ها , رک ها و همچنین شبکه رو در دست داریم میتونیم کیفیت بهتری به کاربران ارائه بدیم.
    در صورت نیاز به سرور جدید هم توانایی این رو داریم که در کمتر از 3 روز هر سروری رو سفارش , دریافت و نصب کنیم.
    در مورد مدیریت سرور هم ما توانایی لازم رو داریم , همچنین این سرور ها به صورت cluster ready ستاپ میشوند.
    دوستان زیادی در این انجمن با بنده و شرکت آشنایی دارند , تخصص خود من امنیت و بهینه سازی سرور های لینوکس هست که مدریت دیتابیس های سنگین , cluster ها و ... رو هم در دست داشتم.
    سرور ها از سطح kernel تا application به صورت کامل امن و بهینه سازی میشوند ,و اینکه ما به کاربر توصیه های بهینه سازی و افزایش امینت رو ارائه میکنیم.

موفق باشید.
    ویرایش توسط HugeServer : December 24th, 2012 در ساعت 17:13

2. تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)