-
December 24th, 2012, 14:51
عضو انجمن
درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت
دوستان عزیز من ماژول پرداخت انلاین بانک ملت رو روی WHMCS قرار دادم.
وقتی کسی می خواد پرداخت آنلاین انجام بده میزنه ارتباط برقرار نشد باید چی کار کنم تا این مشکل بر طرف بشه ؟؟؟
$terminalId = "" ; //Your Mellat Payment Terminal ID .
$userName = "" ; //Your Mellat Payment User Name .
$userPassword = "" ; //Your Mellat Payment User Password .$SystemURL = ""; //Your WHMCS Url .
اطلاعات با لا رو باید چی وارد کنم ؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید
ویرایش توسط mizbancity : December 24th, 2012 در ساعت 14:54
-
-
December 24th, 2012 14:51
# ADS
-
December 24th, 2012, 15:06
عضو دائم
پاسخ : درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت
شما با بانک قرار داد بستین واسه درگاه؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
December 24th, 2012, 15:46
عضو انجمن
سلام
اگر با بانک قرارداد بستید و این مشکل بعد از فعال بودن درگاه رخ دادن پرمشین فایل کانفینگ درگاهو 755 بزارید
موفق باشید.
-
-
December 24th, 2012, 19:29
عضو انجمن
من در بانک حساب دارم و رمز درگاه اینترنتی (بانک داری اینترنتی) رو هم گرفتم. اگه این نیست لطفا راهنماییم کنید که باید چیکار کنم ؟؟
-
-
December 24th, 2012, 19:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mizbancity
من در بانک حساب دارم و رمز درگاه اینترنتی (بانک داری اینترنتی) رو هم گرفتم. اگه این نیست لطفا راهنماییم کنید که باید چیکار کنم ؟؟
خیر باید با تجارت الکترونیکش برین و برای درگاه قرار داد ببندین که شرکت به پرداخت است و همچنین به افراد حقیقی فعلا نمیدهند
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012, 19:59
-
تعداد تشکر ها از payapars به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012, 20:07
واقعا هم بانک ملت و شرکت به پرداخت از سایر بانک ها که من درگاه اینترنتی گرفتم هم پشتیبانی و هم کیفیتشون راضی کننده تر هستش
-
تعداد تشکر ها از payapars به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012, 20:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
payapars
با سلام و عرض ادب
ضمن احترام ب همه ی نظرات دوستان ، جدیداً بانک ملت به اشخاص حقیقی هم درگاه اینترنتی میده تو سایت بانک ملت میتونید برین برا ثبت نام behpardakht.com
امکان تخصیص درگاه پرداخت اینترنتی VPOS به مشتریان حقیقی
منبع خبر: ارتباط با مشتریان شرکت به پرداخت
تاریخ خبر: چهارشنبه، 8 آذر 1391
در راستای توسعه ی کمی و کیفی خدمات نوین حوزه بانکداری الکترونیک و کسب مزیت رقابتی ویژه در عرصه پرداخت اینترنتی، بدینوسیله به اطلاع می رساند علاوه بر مشتریان حقوقی (شرکت ها و موسسات) امکان جذب اشخاص حقیقی جهت ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی فراهم گردیده است. برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه فرمایید.
موفق باشید
ممنون جناب به خاطر اطلاع رسانی
چون 2 ماه پیش به حقیقی ندادند به مدت یک ماه که انگار بعدش دارند میدهند دیگه
| onlineserver.ir
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012, 20:45

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
خیر باید با تجارت الکترونیکش برین و برای درگاه قرار داد ببندین که شرکت به پرداخت است و همچنین به افراد حقیقی فعلا نمیدهند
با سلام
جناب مجیدی فکر کنم اشتب میکنید
چند روز پیش از چند نفر شنیدیم که میدن البته زیاد کنج کاو نشدم برم ببینم چه خبره
فکر میکنم به افراد حقیقی هم میدن
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
تشکر یا علی
-
-
December 24th, 2012, 21:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
parsserver
مجید عیسی لو هستم
حرف شما درست هست 2 ماه پیش به مدت 1 ماه ندادند و الآن باز هم دارند ارائه میکنند
| onlineserver.ir
-