-
December 24th, 2012, 05:47
آغاز فروش هاستینگ حرفه ای برای کاربران حرفه ای
با عرض سلام خدمت دوستان و کاربران گرامی،
پیرو اطلاعیه های قبلی که در وب سایت منتشر شده بود، طی ماه های گذشته قصد داشتیم تا میزبانی وب لینوکس قدرتمندی برای میزبانی کاربران ویژه خود داشتیم و طبق برنامه ریزی های انجام شده، اغاز سرویس دهی برای سال 92 بود. اما با توجه به شرایط پیش آمده و درخواست مکرر بسیاری از کاربران قدیمی و مشتریان جدید، تصمیم گرفته شد تا این سرویس مقداری زودتر از زمان بندی قبلی ارائه گردد.
بنا به شرایط مورد نیاز کاربران حرفه ای و نیاز های آنان، هزینه های تمام شده مقداری بالاتر از حالت معمول خواهد بود. از این رو این سرویس برای کاربران عادی مرقون به صرفه نمی باشد.
برای شروع این سرویس دهی، ما 2 سرور یا مشخصات زیر در نظر گرفته ایم که یکی برای میزبانی فایل ها و دیگری برای میزبانی دیتابیس مورد استفاده قرار میگرید که قطعا بنا به نیاز سرورهای جدید اضافه خواهد شد.
کد:
Supermicro SuperServer H8QGi-F
4 x AMD Opteron 6274 Interlagos 2.2GHz 16MB L3 Cache (64 Physical Cores in Total)
8 x 16GB DDR3 1333Mhz ECC Registered (128GB RAM in Total)
در این سرور ها برای ذخیره سازی اطلاعات از SSD های شرکت اینتل استفاده شده که سرعت بسیار بالایی دارند.
همچنین وب سایت هایی که نیاز به فضای مخصوص برای قرار دادن فایلهای خود برای دانلود نیاز دارند می توانند از سرویس میزبانی دانلود ما بهره ببرند. نکته لازم به ذکر این می باشد که پهنای باند ارائه شده بر روی این سرویس ها به صورت نامحدود می باشد.
این تاپیک جنبه اطلاع رسانی دارد و طی چند روز آینده بعد از آماده شدن تمامی سرویس ها در همین تاپیک اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012 05:47
# ADS
-
December 24th, 2012, 11:52
پاسخ : آغاز فروش هاستینگ حرفه ای برای کاربران حرفه ای
سیستم بسیار مناسبی هست..
از چه وب سروری استفاده میکنید؟
تعرفه ها به چه صورت هست؟
-
-
December 24th, 2012, 13:04
عزیز تعرفه ها و همچنین شرایط سفارش رو میگید ؟
-
-
December 24th, 2012, 15:28
عضو جدید
وجود CPU با قدرت بسیار بالا و همچنین وجود هارد بسیار پرقدرت SSD در این سرورها نمایانگر کیفیت بسیار بالا خواهد بود
به عنوان مدیر یک سایت بسیار پرمصرف و پربازدید ایرانی پیشنهاد میکنم برای همچین سرورهایی مقدار فرکانس CPU رو برای هر یوزر محدود نکنید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید
بعد از اضافه کردن یوزرها بلاخره در زمان اوج مصرف منابع به این نتیجه خواهید رسید که سرور توانایی دریافت مشتری جدید دارد یا خیر
بنا بر اون میتونید یوزرهای زیادی رو پشتیبانی کنید و با کیفیت بالایی ارائه خدمات کنید
این همون کاری بود که هاست دی ال انجام میداد
هزینه ها هم در صورتی که معقول باشد شما در کمتر از چند ماه مجبور به خرید سرورهای بعدی و البته قویتر خواهید بود
طوری نباشه که یک مشتری برای دریافت سرویس مجبور بشه در حد سرور اختصاصی هزینه کنه
من یکی از مشتریان هاست دی ال بودم که فعلا در حال پیدا کردن سرور جدید هستم
وجود لایت اسپید و پلاگین های کش مثل memcached یا APC میتونه کمک بزرگی به یوزرها بکنه
در هر صورت بعد از اعلام هزینه ها و اطلاعات بیشتر ممنون میشم منو هم در جریان بذارید
باتشکر
یا علی...
-
تعداد تشکر ها از 1modir به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012, 16:33

نوشته اصلی توسط
godfather28
سیستم بسیار مناسبی هست..
از چه وب سروری استفاده میکنید؟
از چندین وب سرور استفاده خواهد شد .
Apache برای وب هاستینگ
Nginx برای فایل هاستینگ
همچنین Varnish برای برخی وب سایت ها.
-
-
December 24th, 2012, 16:40
عضو انجمن
کشور و دیتاسنتر؟؟؟
کولو هستش یا اختصاصِ؟؟؟؟
در صورت امکان مشخصات کامل سرور خریداری شده و تعدا یونیت
-
-
December 24th, 2012, 16:47

نوشته اصلی توسط
hadi_am
کشور و دیتاسنتر؟؟؟
کولو هستش یا اختصاصِ؟؟؟؟
در صورت امکان مشخصات کامل سرور خریداری شده و تعدا یونیت
California , Los Angeles
Equinix LA1
floor 7th
Cage : HugeServer Networks ,LLC
Network : AS25780
تمام سرور ها و رک ها و همچنین شبکه مطعلق به شرکت خودمون هست.
مشخصات در پست اول مشخص هست.
موفق باشید.
-
-
December 24th, 2012, 17:07

نوشته اصلی توسط
1modir
وجود CPU با قدرت بسیار بالا و همچنین وجود هارد بسیار پرقدرت SSD در این سرورها نمایانگر کیفیت بسیار بالا خواهد بود
به عنوان مدیر یک سایت بسیار پرمصرف و پربازدید ایرانی پیشنهاد میکنم برای همچین سرورهایی مقدار فرکانس CPU رو برای هر یوزر محدود نکنید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید
بعد از اضافه کردن یوزرها بلاخره در زمان اوج مصرف منابع به این نتیجه خواهید رسید که سرور توانایی دریافت مشتری جدید دارد یا خیر
بنا بر اون میتونید یوزرهای زیادی رو پشتیبانی کنید و با کیفیت بالایی ارائه خدمات کنید
این همون کاری بود که هاست دی ال انجام میداد
هزینه ها هم در صورتی که معقول باشد شما در کمتر از چند ماه مجبور به خرید سرورهای بعدی و البته قویتر خواهید بود
طوری نباشه که یک مشتری برای دریافت سرویس مجبور بشه در حد سرور اختصاصی هزینه کنه
من یکی از مشتریان هاست دی ال بودم که فعلا در حال پیدا کردن سرور جدید هستم
وجود لایت اسپید و پلاگین های کش مثل memcached یا APC میتونه کمک بزرگی به یوزرها بکنه
در هر صورت بعد از اعلام هزینه ها و اطلاعات بیشتر ممنون میشم منو هم در جریان بذارید
باتشکر
یا علی...
سلام.
بله درست میفرمائید, محدود سازی کاربران روی چنین سرور با سایت های پر بازدید کار عاقلانه ای نیست و سرعت پردازشی سرور رو کم میکنه.
ما با توجه به اینکه مدریت سرور ها , رک ها و همچنین شبکه رو در دست داریم میتونیم کیفیت بهتری به کاربران ارائه بدیم.
در صورت نیاز به سرور جدید هم توانایی این رو داریم که در کمتر از 3 روز هر سروری رو سفارش , دریافت و نصب کنیم.
در مورد مدیریت سرور هم ما توانایی لازم رو داریم , همچنین این سرور ها به صورت cluster ready ستاپ میشوند.
دوستان زیادی در این انجمن با بنده و شرکت آشنایی دارند , تخصص خود من امنیت و بهینه سازی سرور های لینوکس هست که مدریت دیتابیس های سنگین , cluster ها و ... رو هم در دست داشتم.
سرور ها از سطح kernel تا application به صورت کامل امن و بهینه سازی میشوند ,و اینکه ما به کاربر توصیه های بهینه سازی و افزایش امینت رو ارائه میکنیم.
موفق باشید.
ویرایش توسط HugeServer : December 24th, 2012 در ساعت 17:13
-
-
December 24th, 2012, 20:19

نوشته اصلی توسط
godfather28
تعرفه ها به چه صورت هست؟

نوشته اصلی توسط
hoka
عزیز تعرفه ها و همچنین شرایط سفارش رو میگید ؟
این تاپیک جنبه اطلاع رسانی دارد و طی چند روز آینده بعد از آماده شدن تمامی سرویس ها در همین تاپیک اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد.
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012, 20:31
ادرس سایتتون چی هست قربان ؟
-