با تشکر از همه دوستان و عزیزان
میشه آموزش کانفیگ رو بهم بدید؟اگر هزینه هم داره تا حدودی که دستمزد کارگری برسه میتونمسلام
خواستین مشخصات سرور رو بدین براتون کانفیگ کنم.
موفق باشید.
میشه آموزش کانفیگ رو بهم بدید؟اگر هزینه هم داره تا حدودی که دستمزد کارگری برسه میتونمبهینه سازی وب سرور مراحل طولانی دارد که در حوصله تاپیک نمیگنجه.
اما مختصرا , هندلر php چی هست ؟ اگر پرفرمنس بیشتر از امنیت براتون اهمیت داره بهترا از php به صورت dso استفاده کنید . دیتابیستون که باید با سخت افزار و ریکوئست ها بهینه بشه . برای وب سرور هم میتونید روی مبحث مکس کلاینت و KeepAlive تحقیق کنید
این موارد رو از توی همین انجمن اکی کردم و تنظییم کردم
یه سایت وردپرسی داشتیم که منابع هم زیادمصرف میکرد بستیمش بهتر شد اما نرمال نشدممکنه مثلا یک افزونه وردپرس همچین بلایی سر شما بیاورد.... ما یک سایت وردپرسی هاست کردیم که بازدید حدود 10 هزار ip و میانگین 100 نفر آنلاین دارد و با شروع میزبانی آن لود سرور از یک به اعداد بالای 30 رسید و ایجاد مشکل کرد. 2-3 روز بسیار روی کانفیگ سرور عملیات انجام دادیم تا به نتیجه بهتر برسیم اما mysql همچنان 200 درصد یا 300 درصد بود و لود پایین نمی آمد. بازدید زیاد سایت هم فکر ما را منحرف کرده بود اما در نهایت با غیر فعال کردن افزونه های آن دیدیم لود له زیر 2 رسید و بعد تک تک افزونه ها را فعال کردیم تا افزونه نا خلف پست های پربازدید را شناختیم که با هر کانفیگی لود را بالا می برد....
به نظر نمیاد از فایروال باشه.تنظیمات فایروال باید کانفیگ بشه - آموزشش روی همین تالار گذاشتم
در غیر این صورت میزان پروسس به sql باید چک و لاگ ارسال کنید تا بررسی کنم
پروسس رو با چه دستوری پیدا کنم؟ تو پست دوم پروسه ها رو هم گذاشتم
من بدجوری با این مورد کلافه شدم ممنون میشم کمکم کنید
کانفیگ کامل آپاچی رو کسی میتونه بهم یاد بده؟