دوست عزیز، قبلا هم بار ها گفته ام. اینجا کلام و بیان شما معرف سطح دانش و آگاهی شماست. بنده تو فروم آشیانه، برنامه نویس و اینجا حضور مستمر داشته ام. هر وقت هم تعداد پست هام زیاد می رفت بالا، می بستم یک یوزر جدید باز می کردم (البته دلیلش چیز دیگریست که بماند). اینجا هم یوزر قبلی ام رو با هماهنگی مدیران بستم و دوباره ثبت نام کردم. شما کل پست هایی که از اول (دو سه هفته پیش) تا به امروز داشته ام رو مطالعه بفرمایید، ببینید حتی یک نفر به بنده توهینی کرده یا با من به عنوان یک تازه وارد رفتار شده یا نه. این از این. مورد بعدی اینه که بنده هم قبول دارم بعضی افراد فقط برای کل کل و توی سر بقیه زدن میان تو فروم و فعالیت می کنند ولی شما سعی کنید در هر شرایطی از تنش به دور باشید؛ بسیار دیده میشه که افراد حرص شون در میاد و از کنترل خارج میشن و اونجاست که تنش ایجاد میشه. در چیزی که به شما مربوط نیست هم دخالت نکنید. بسیار دیده میشه اعضا به بقیه قوانین رو یادآوری می کنند یا می گویند بروید سرچ کنید و از این قبیل حرف ها. این تیپ حرف ها وظیفه مدیران سایت هست و نه بقیه. پس دخالت نکنید تا موجب آزرده خاطر شدن دوستان و ایجاد تنش نشوید و نیز نظم تاپیک ها رو بهم نریزید. چیزی را که نمی دانید و یا از آن مطمئن نیستید هم ننویسید، در واقع کسی مجبورتان نمی کند که هر جا هر چیزی را که به ذهنتان آمده درج کنید. چیزی را که نمی دانید یا از وب تحقیق و مطالعه کنید یا در انجمن، بی پروا بپرسید. رها کردن سوالات به حال خود و ماندن در حالت حدس و گمان کلام و بیان شما را ناقص جلوه داده و لقب بی سواد را برای شما باقی می گذارد. بی سواد هم کسی است که در مورد مطلبی حرف می زند که از آن چیزی نمی داند. این لقب هرگز به کسی که حرفی در مورد نادانسته های خویش نمی زند، اطلاق نمی شود. تا جای ممکن از دروغ و دغل و منم منم بپرهیزید، زیرا عواقب خوبی برایتان به همراه نخواهد داشت. نیازی هم به مچ گیری دیگران نداشته باشید و سعی کنید تاپیک های ناقص یا اشتباه را به زبان خویش تکمیل و اصلاح کنید و نیازی به اشاره مستقیم به عامل خطا و ضایع نمودن ایشان نیست.

رعایت این مسائل موجب احترام متقابل اعضا می شود. این را هم بدانید که شما هیچ کسی رو غیر از خودتان نمی توانید عوض کنید. پس تنها کاری را که می توانید انجام دهید!

موفق و پیروز باشید