-
December 20th, 2012, 23:36
عضو انجمن
1 ماه سرور رایگان بدون پرداخت برای مشترکین yesup
سلام خدمت همکاران گرامی
جهت تست و benchmark کیفیت سرورهای Synaptica و YesUp به دوستانی که تمایل داشته باشند تست رو انجام بدند یک ماه سرور رایگان بدون دریافت وجه ارائه خواهد شد.
هدف تست:
- سرعت پورت
- کیفیت هارد نصب شده با لود 24 سرور مجازی
- Backplane مادربورد
میباشد.
از علاقه مندان دعوت میشود ذیل این پست، برنامه تستشون رو اعلام بفرمایند.
-
تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2012 23:36
# ADS
-
December 21st, 2012, 02:22
عضو انجمن
پاسخ : 1 ماه سرور رایگان بدون پرداخت برای مشترکین yesup
ما قصد فروش فعلا نداریم تا وضعیت شبکه با Upgrade هایی که ظرف 2-3 هفته آینده و البته فردا شب انجام میدیم بهتر بشه. مضافا اینکه آخر سال هست و ما هم احتیاج به کمی استراحت داریم.
ماه ژانویه سفارش های جدید رو ثبت میکنیم و میخوایم بدونیم که دیتاسنترهای رقیبمون از چه سخت افزاری استفاده میکنند که ما هم اگر کاربرانمون به اون نوع سخت افزار نیاز دارند براشون تامین کنیم.
ولی اول میخوایم بدونیم آیا این سخت افزار ارزش تهیه داره یا نه؟ چون با هارد دسکتاپی که با 24 سرور مجازی fail بشه طبیعتا هیچ کاربری خوشحال نخواهد شد. اگر دوستانی که سرور دارند جاهای مختلف از جمله دیتاسنتر مذکور به ما دسترسی جهت مشاهده نوع دیتا استور هاشون بدن یا اسکرین شات بگیرن کمک بزرگی هست. چرا که ما همیشه گرون ترین سخت افزار رو خریداری کردیم. اگر با سخت افزاری که ارزونتر باشه که در عین حال نیاز کاربر رو تامین کنه و آسیب نبینه بتونیم سرویس ارزونتر بدیم طبیعتا این کار رو میکنیم.
ما نقاط قوت و ضعف خودمون رو میدونیم. شبکه ما آپتایمش پایین تر از دیتاسنترهای تراز بالاتر هست و شدیدا در این قسمت داریم کار میکنیم. دلیل اینکه سرور نمیفروشیم یکیش این هست.
سخت افزار ما عمدتا از دیتاسنترهای تراز اول یا بهتر هست یا هم سطحه. حتی نوع کابل شبکه ای که ما استفاده میکنیم به جرات میتونم بگم از 95% درصد دیتاسنترها کیفیت بیشتری داره.
به لحاظ قیمت رقابت پذیر هستیم.
فارسی هم صحبت میکنیم و از همه مهمتر کارمون رو هم بلدیم.
حالا وقت این هست که کاربران عمده نیازشون رو مطرح کنند. اینکه صرفا همه دوستانی که عمده خرید میکنند به ما ایمیل بدند که شما در وب هاستینگ تالک نفروشید و بگذارید همکاران بفروشند مادامیکه خود همکاران نیاز خودشون و کاربرانشون رو شفاف مطرح نکنند، امکان پذیر نیست.
امیدوارم مباحث بالا سوء تفاهم ایجاد نکنه.
-
تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2012, 02:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
طرح خوبی هست اما فکرمیکنم در حق کسانی که سرور مجازی میفروشند ظلم میشه و همجنین مشتری هایی که دارین چون با قدرتی و اختیاراتی که دارین میتونین ....
فکر میکنم کافی باشه توضیحاتم و متوجه شده باشید
خوشحال میشم این مورد رو با جزئیات بیشتری باهم صحبت کنیم. ترجیح میدم بازار رو بشناسم قبل از اقدام. انتخاب روش تماس با شما.
-
تعداد تشکر ها از Hostpolis به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2012, 02:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sudo
باسلام
اخیرا که با آقای راستگو صحبت داشتم، فرمودند که قصد و توانایی فروش سرور اختصاصی جدید را ندارند ....
قضیه چی هست که حالا قصد ارائه تست دارید؟!
با تشکر
توانایی رو داریم ولی قصد رو نه 
هدف از این قبیل کارها تست هست برای شناخت بازار.
-
-
December 21st, 2012, 02:44
با سلام،
فقط کسانی که سرور از Yesup دارن امکان دریافت سرور از شما رو دارن برای تست؟
-
تعداد تشکر ها از 1oveless به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2012, 02:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1oveless
با سلام،
فقط کسانی که سرور از Yesup دارن امکان دریافت سرور از شما رو دارن برای تست؟
سلام به شما،
بله، هدف اینکار مقایسه دو سرور هست. از اینکه به این بحث توجه کردید تشکر میکنم.
-
-
December 21st, 2012, 02:50
خوشحال میشم نتیجرو بدونم جناب راستگو
چون شدیدا قصد انتقال سرورها به yesup رو دارم در جریان هستید که مشکل من چی هست تلفنی هم خدمتتون عرض کردم
شما به وعده هایی که میدید عمل نمیکنید البته پوزش میخوام که اینو میگم شما تو تاپیکهای فروش اولتون گفتید از ماه نوامبر لینک به آسیا اروپا بهتر میشه اماعملا تغییری ندیدم الان میگید تا 2 3 هفته دیگه دارید تغییراتی میدید که وضعیت بهتر بشه و امیدوارم به این مورد عمل کنید .
در نهایت امیدوارم سرورهایی که به عنوان تست به کاربرای این دیتاسنتر میدید از نظر شبکه مشابه حال عادیتون باشه تا این مقایسه بتونه بهتون کمک بکنه
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2012, 02:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
خوشحال میشم نتیجرو بدونم جناب راستگو
چون شدیدا قصد انتقال سرورها به yesup رو دارم در جریان هستید که مشکل من چی هست تلفنی هم خدمتتون عرض کردم
شما به وعده هایی که میدید عمل نمیکنید البته پوزش میخوام که اینو میگم شما تو تاپیکهای فروش اولتون گفتید از ماه نوامبر لینک به آسیا اروپا بهتر میشه اماعملا تغییری ندیدم الان میگی تا 2 3 هفته دیگه دارید تغییراتی میدید که وضعیت بهتر بشه و امیدوارم به این مورد عمل کنید .
در نهایت امیدوارم سرورهایی که به عنوان تست به کاربرای این دیتاسنتر میدید از نظر شبکه مشابه حال عادیتون باشه تا این مقایسه بتونه بهتون کمک بکنه
سلام خدمت شما.
حتما نتیجه رو خدمت مشترکین اعلام میکنیم. و از انتقاد مستقیمتون تشکر میکنم.
بابت لینک مستقیم به ایران متاسفانه بنده قولی که به من داده شده بود رو به شما دادم. ترجیح میدم این مبحث رو با مشترکین عمده بصورت خصوصی صحبت کنیم تا از کم و کیف قضیه با خبر باشید و از همه مشخصات من، صرفا بدقولی به خاطر شما نمونه.
ما فردا شب و 2-3 هفته آینده تغییراتی در شبکه میدیم که هم سرعت بهتر بشه هم پینگ.
به لحاظ سخت افزاری ما در کیفیت کارمون شک نداریم ولی به لحاظ پورت و اینترنت من پذیرای هرگونه انتقاد هستم. و بدون شک ما این انتقاد ها رو تاثیر میدیم تا وضعیت مناسبی برقرار بشه.
-
-
December 21st, 2012, 03:18

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
سلام خدمت شما.
حتما نتیجه رو خدمت مشترکین اعلام میکنیم. و از انتقاد مستقیمتون تشکر میکنم.
بابت لینک مستقیم به ایران متاسفانه بنده قولی که به من داده شده بود رو به شما دادم. ترجیح میدم این مبحث رو با مشترکین عمده بصورت خصوصی صحبت کنیم تا از کم و کیف قضیه با خبر باشید و از همه مشخصات من، صرفا بدقولی به خاطر شما نمونه.
ما فردا شب و 2-3 هفته آینده تغییراتی در شبکه میدیم که هم سرعت بهتر بشه هم پینگ.
به لحاظ سخت افزاری ما در کیفیت کارمون شک نداریم ولی به لحاظ پورت و اینترنت من پذیرای هرگونه انتقاد هستم. و بدون شک ما این انتقاد ها رو تاثیر میدیم تا وضعیت مناسبی برقرار بشه.
همین گل روی شماست که مارو نگه داشته
اوکی
فقط منظورتون از مشتریهای عمده متوجه نمیشم
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2012, 03:22
روش خوبی برای ارتقا کیفیت کارتون پیش گرفتید.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازmamali5 به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2012, 03:38
عضو انجمن
سلام
به نظر من روی قیمت پهنای باندتون باید کار کنید
چون قیمت پهنای باندتون خیلی بالاست
-
تعداد تشکر ها ازReza.exe به دلیل پست مفید