-
December 20th, 2012, 23:10
سایت با ای پی ایران بالا نمیاد ولی پینگ میده
مشکل از بعد از ظهر شروع شد
و سایت تو بعضی شهر های ایران بالا نمیاد با ای پی ایران و با ای پی غیر ایران راحت بالا میاد
سایت درست هست و من که مشکل دارم با سایت های دیگه ای مثل وی بی ایران هم همین مشکل را دارم مثل سایت خودم
با ای پی ایران بالا نمیاد و ای پی غیر ایران راحت میاد
پینگ میزنم به دامین پینگ میده و درست هست هاست تراک هم مشکلی نداره با سایت
این جا اینترنت استان اصفهان داره محدود میکنه که خودشون هم زدن سایت را باز نکرد نه سایت من و هر ساتی که گفتم از جاهای دیگه هاست گرفتند
بعد گفت مال ف ی ل ت ر کردن هست
حالا میخوام بدونم کی درست میشه و یا درست شدنی هست یا باید پیگیری حضوری کنم تا درست بشه و کجا و یا صبر کنم
چون اونها گفتند کاری نمیتونند بکنند اخه من باید کجا برم و چی بگم که این مشکل درست بشه
-
-
December 20th, 2012 23:10
# ADS
-
December 20th, 2012, 23:34
عضو انجمن
پاسخ : سایت با ای پی ایران بالا نمیاد ولی پینگ میده

نوشته اصلی توسط
pop_0098
و سایت تو بعضی شهر های ایران بالا نمیاد با ای پی ایران و با ای پی غیر ایران راحت بالا میاد
سایت درست هست و من که مشکل دارم با سایت های دیگه ای مثل وی بی ایران هم همین مشکل را دارم مثل سایت خودم
این جا اینترنت استان اصفهان داره محدود میکنه که خودشون هم زدن سایت را باز نکرد نه سایت من و هر ساتی که گفتم از جاهای دیگه هاست گرفتند
حالا میخوام بدونم کی درست میشه و یا درست شدنی هست یا باید پیگیری حضوری کنم تا درست بشه و کجا و یا صبر کنم
چون اونها گفتند کاری نمیتونند بکنند اخه من باید کجا برم و چی بگم که این مشکل درست بشه
ممکن است آی پی شما توسط فایروال سرور بلاک شده باشد.
می توانید با دستور tracert ردیابی بهتری داشته باشید.
هر کس، به خدا توکل کند، دشواری ها برای او آسان می شود و اسباب برایش فراهم می گردد. (امام علی علیه السلام)
-
-
December 21st, 2012, 01:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pop_0098
اسم سایتتون را می فرمایید؟ احیانا سرور سایتتون درکشور انگلستان نیست که ؟
-
-
December 21st, 2012, 01:41
عضو دائم
نه عزیز این روز ها اختلال زیاد هست روی اینترنت این مشکل دیگه عادی شده
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-